Translate

sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Winter wonderland asetelma

"Jouluasetelma", ei oikein kuvaa minun versiotani siitä, koska sanasta "joulu" tulee useimmille yleensä mieleen punainen väri, joulukukat ja kävyt. No, on minunkin asetelmassani pari käpyä, mutta olen päivittänyt ne tähän päivään. Halusin tehdä satumaisen asetelman, joka on kuin pala talvista maisemaa. Kaikki sen elementit ovat valkoisia, kuin lunta! Niinpä nimeksikin sopii Winter Wonderland. Kun ulkoa lumi hävisi, toin talven sisälle :) Tämän asetelman osia olisi voinut, ja voi tietysti edelleen käyttää osana kattausta. Koska olen spray -maalien ahkera käyttäjä, ostin tätä varten kolmannen värin, eli mattavalkoisen. Motonetin kassat varmaan luulee mun tehtailevan jotain graffiteja alikulkutunneleihin, olin jo varautunut selittämään, " joo en tee graffiteja, eikä mulla ole kolmea eriväristä autoa, vaan sisustusblogi"... :) Tiedän että tuollekin maalille tulee myös jatkokäyttöä, eli jatkossakin teen varmasti jotakin valkoista.



Materiaalit ovat tässä: Metsää edustaa: mustikanvarvut, kaunis oksa ja kävyt. Lunta kuvastaa: valkoinen kynttilähiekka, pallonmuotoinen valkoinen kynttilä lumipalloksi. Alusta on hopean värinen tarjotin.



Halusin tehdä jotain erilaista ja omaperäistä. Ja tuttuun takuuvarmaan tyyliini, ainekset eivät maksa paljoa, suurin osa on ilmaista, metsästä poimittavaa, kynttilä maksoi: 2,45 € ja spraymaali: 5,95€. Tarjotin ja kynttilähiekka minulla oli ennestään. Kun ensilumi satoi tänne eteläänkin, muistin taas miksi myös rakastan lunta. Ulkona on paljon valoisampaa kun on lunta, ja sydäntalvella puut ja pensaat ovat välillä niin kauniita kun niiden oksilla on paksu kerros puhdasta lunta. Lisäksi pakkanen tuntuu jopa lämpöisemmältä kuin plus -asteet, koska ilma on silloin kuivaa, eikä kylmän kosteaa.



Joulukoristeet ja kuusen hain kellarista eilen. Vielä kun saisi ne paikoilleen! Meidän kuusi on myös valkoinen, kestokuusi. Hankin sen viime jouluksi. Oikea kuusi on tietysti ihanin, mutta olen ollut pettynyt niinä vuosina kun sellaisen olemme ostaneet, pihkan tuoksua ei ole ollut yhtään, kuuset ovat olleet ihan hajuttomia joka kerta. Pitäisi saada kuusi omasta metsästä tuoreena.

Lunta on "satanut" oikein kasoittain!

Tällainen talviasetelma koristaa nyt meidän pöytää, voi olla etten ehdikään nyt tehdä vähään aikaan postausta, katsotaan. Ainakin tuossa silmä lepää...!


1 kommentti:

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...