Translate

sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Kaunis olohuone huippu edullisesti

Olen viime aikoina julkaissut Blogi postauksia poikkeuksellisen harvaan ja laiskasti. Syy on siinä etten ole saanut hankittua kaikkia haluamiani huonekaluja ja olohuoneen sisustus on ollut edelleen kesken. En ole halunnut myöskään julkaista mitään, ennenkuin olen itse täysin tyytyväinen lopputulokseen. On myös ollut raivostuttavaa, että vaikka tietää mitä haluaa, ja on joku DIY- idea päässäkin, sopivia materiaaleja siihen ei vaan löydy! Kirppiksillä on myös se huono puoli, että vaikka on kiva että et tiedä mitä löydät, niin voi olla ettet löydäkään mitään :( Nyt tyyli alkaa hiljalleen muodostumaan, ja se on parhaiten kuvailtuna ehkä sekoitus maalaisromanttista ja modernia. En toisaalta tiedä miksi sisustus pitäisi edes lokeroida mihinkään tiettyyn kategoriaan, enkä näe mitään syytä miksi kromi ja nahka, eivät voisi olla samassa tilassa valkoisen värin, puun ja luonnonmateriaalien kanssa, jos lopputulos on kaunis ja tyylikäs. Kaikki riippuu siitä mikä sitoo asiat yhteen, sama värimaailma, muodot, kuviot jotka eivät ole ristiriidassa, en esim. laittaisi raidallista mattoa ja kukallisia verhoja samaan tilaan. Kun tulet huoneeseen, onko tunnelma rauhallinen ja tila toimiva, vai onko liikaa asioita, väärät mittasuhteet? Ja se minulle tärkein, tuntuvatko huonekalut ja muut tavarat myös mukavilta käytössä? Otsikko lupaa olohuoneen sisustusta huippu edullisesti, mutta osa löydöistäni joita olen tähän käyttänyt ovat jopa täysin ilmaisia! Miten tämä on mahdollista, jatka lukemista niin se selviää ;)


Matto oli asia jota mietin kovasti. Olin ajatellut että haluan pyöreän muotoisen valkoisen maton, mutta en halunnut sellaista pitkänukkaista pölyn ja lian kerääjää joita jokapaikassa myydään. Sileitä ei löytynyt mistään, ja kun muutossa teinkin "matto löydön" omasta kellaristamme, vaihdoin suunnitelmaa! Minulla on nimittäin ollut jo monta vuotta säästössä aivan hyvä valkoinen puuvillamatto, niin kauan että olin unohtanut sen olemassa olon! Alunperin löysin maton roskiksesta. Pesin sen ja kappas, meillä on matto :) En saanut pyöreää mattoa, mutta väri meni sentään oikein.... Vanhat kunnon räsymatot ovat mahtavia kun niitä voi pestä itse, ja ne eivät mene miksikään. Valkoisena matto on myös tyylikäs ja ajaton sekä sopii monenlaiseen sisustukseen. Pesee kaikenmaailman nukkamatot ja muut "trendimatot" mennen tullen! Koska meillä ei ole lemmikkieläimiä eikä pieniä lapsia, valkoinen ei värinä pelota. Eli matolle tuli hintaa: 0€. Jes!!!


Sohvapöydän löysin Tori.fi sivulta, ja se oli reilusti alle budjetin!!Vain 10€, se on pyöreä ja lasinen kuten halusinkin. Koko oli juuri sopiva meidän olohuoneeseen, koska sohvan eteen ei jää suurta tilaa.


Pyöreä maljakko on Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta: 0€. Pyöreät kukkamaljakot ovat nyt kovasti in, ja tuo on alunperin itseasiassa lasipurkki, jonka kannessa oli särö. Kukaan ei ollut tajunnut että pelkkää alaosaa voi käyttää, esim. vaikka kukkamaljakkona, ja jättänyt sen ottamatta rikkinäisen kannen takia. Loisto löytö! Ostin siihen liljoja, lempikukkiani :)Verhoista olin puhunut jo aiemmissa postauksissa, nyt ne ovat paikallaan, ja näyttävät kivoilta! Vallilan Memento -sarjaa siis. Nettikirpparilta 2 kpl yhteensä: 15€. Normaalisti kaupassa yksi verho maksaa jopa yli 50€, eli tosi löydöt nämäkin! Kiitos myyjälle :) Lisäksi Memento on vanhempaa tuotantoa jota ei enää edes myydä joka kaupassa, eli olisi ollut vaikea löytää niitä myymälöistä, ja vieläpä edullisesti! Sarjassa on myös versio jossa kukissa on turkoosia väriä, älyttömän kauniit, ostan ne ilman muuta jos saan jostain halvalla.

Sohvatyynyjen raikkaat ja kesäiset Finlaysonin päälliset ovat kirppislöytö: 2€ / kpl. Seepra tyyny on Lidlistä: 7,99€. Puinen jakkara jonka päältä voi valita luettavaa, on Kierrätyskeskuksesta: 4,50€.Oli kiva että löysin sohvapöydän lopulta netistä, näin säästin kustannuksissa valtavasti, ja sain persoonallisen esineen. Ala tasolla en halua lehtiä pitää, muuten pöytä menettää ilmavuutensa, joten tuo kori on siihen just hyvä. Palaamme asiaan parveke postauksen kanssa..... hyvin pian ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...