Translate

maanantai 28. marraskuuta 2016

Sisustuslahjavinkit alle 20 eurolla

Nykyään 20 euroa tuntuu kovin pieneltä summalta. Ruokakauppaankin sen saa häviämään helposti kertareissulla, vaikka seuraisi tarjouksia ja ostaisi useimmiten halvimpia Pirkka ja Rainbow tuotteita. Siksi myös teki vähän tiukkaa löytää minkään näköisiä sisustuslahjoja alle 20€. Tietenkin jos ostaa ihan tilpehööriä, tai vastaavasti tekee itse, summa riittää mainiosti. Katselin kuitenkin kauppojen valmista tarjontaa, yrittäen pitää mielessä myös kauneuden, kestävän laadun ja vastineen rahalle. Olen yhä enemmän ja enemmän alkanut tykästyä kotimaisiin klassikoihin, tässä muutamia poimintoja alle budjetin jäävistä lahjoista, jotka silti varmasti ovat saajalleen mieluisia ja arvostettuja esineitä, sekä kestävät aikaa:

Teema vati musta 16 cm 16,95€ Prisma


Paratiisi kahvimuki 19,50€ Prisma

Valokuva verho 19,99€ kpl H&M Home

Kaksi ensimmäistä on siis Prismasta, mutta noihin upeisiin verhoihin törmäsin Hennes &  Maurizin Home sarjassa. Huomatkaa kuitenkin että hinta on yhdelle verholle, eli jos haluaa ostaa parin, hinta menee neljään kymppiin! Tässä lisää ihania esineitä, jää nippa nappa alle budjetin :)

Seepra "talja" 70cm x 110 cm Jotex 19,90€.
  
Musta puupenkki Prisma House 19,95€

Kultakeramiikka Kelo tarjotin 35cm 19,90€

Ihania tavaroita, ainut ongelma vaan on että haluaisin ne kaikki itse, vaikka tarkoitus oli etsiä lahjoja muille! :) Tuolle puupenkille keksisin heti sopivia paikkoja, sängyn päädyssä, saunan pukuhuoneessa, olohuoneessa sivu"pöytänä" päälle pari kirjaa ym, Itse tehdyt lahjat tulevat joskus miltei ilmaiseksi, ja niitäkin aion tehdä tänä vuonna, koska en saa yhtään veronpalautuksia. Lisäksi perinteisiin on kuulunut jo monena vuonna aattoaamun retki Prismaan ja Citymarketiin, koska olen huomannut että kaikki joulusuklaat ovat olleet silloin alennettu -50%. Viime vuonna ostin myös tyttärelle hajuvesi -lahjapakkauksen puoleen hintaan! Eli kannattaa odottaa, ja nousta reippaasti asioille viime tunteina. 

Sokerina pohjalla, pari huippuhalpaa vinkkiä, jos käytössä on vain muutama kolikko:

Ihania ja trendikkäitä, monikäyttöisiä lahjoja, jotka sopivat moneen kotiin:

Leivontaan tai hedelmille teräskulho Tokmanni 5,99€
Kylpypyyhe 70 x 140cm Ikea 7,95€

Jysk 1,50€ / kpl

Lisäksi Pirkka sarjassa on mm. maustettuja oliiviöljyjä, Himalajan vuorisuolaa myllyssä, ja ihania hilloja,  jotka paitsi näyttävät ja maistuvat hyvältä, eivät maksa mahdottomia. Lisäämällä pakettiin kivat servetit, tai esim. jonkin keittiövälineen, saat helposti jonkun kulinaristin onnelliseksi.

Itse nautin jouluna punaviinistä ja suklaasta, nekin ovat aina hyvä vaihtoehto. Ja koska joulun jälkeen alkavat ALE :t, lahjakortit ovat ihan mainioita, esim. Outlet myymälästä saa niiden avulla vielä enemmän irti! Huom! En ole tehnyt hintavertailua tavaroista, eli esim. Teema vadin voi saada jostain vieläkin halvemmalla, mutta idea oli että kaikki ovat kuitenkin alle sen 20€. 

Mukavaa joulun alusaikaa, ei oteta liikaa stressiä, kyllä se joulu tulee vaikka sitä ei "tekisikään"! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...