Translate

sunnuntai 20. elokuuta 2017

DIY: Valaisin pullosta

Sain tietooni että Clas Ohlsonilta saa irtonaisia lampunpidikkeitä jotka sopivat pullon suuhun. Olen aina avoin uusille ja edullisille sisustusideoille, joten kokeiluun meni! Pulloksi olisi käynyt melkein mikä vaan, mutta koska jalka on silti puolet lamppua, halusin että se on kaunis eikä mikään tavallinen mehupullo. Etsin Alkosta kaunista pulloa, mutta kaikki olivat melko kalliita ja sellaisia kalan tai hevosen muotoisia pullojakaan ei enää myydä. Aika moni on käyttänyt pullon jalkaan Prosecco kuohuviinipulloa, joka on kyllä tosi kaunis, mutta halusin tehdä enemmän itse, enkä laittaa ihan kaupan valmista pulloa sellaisenaan jalaksi. Päätin pienen harkinnan jälkeen ostaakin pulloksi ihan vain edullisen perus punaviinin ja kromisprayn, jonka ostamista olen muutenkin miettinyt jo tovin. Kuten aina projekteissani, sitäkin tulen käyttämään myös lukuisiin muihin ideoihin, en pelkästään tähän :)Muistan nähneeni vuosia sitten pantteri kuvioisen pullon, en edes tiedä mitä alkoholia se oli, mutta siitä olisi tullut upea jalka! Niitä ei vaan enää taideta myydä. Kävin kirpparillakin etsimässä viini karahvia tai viski karahvia, joista olisi tullut hienot jalat, mutta en löytänyt yhtään! Vähän ihmettelin, koska tuntuu että ne ovat niin vanhan aikaisia että luulisi joka kirppiksellä olevan myynnissä yksi tai enemmän. Kuka muutenkaan siirtää viskin pullosta karahviin? Miksi? No, en ole viskiasiantuntija, kai siihen joku syy on :) Maalaamastani jalasta tuli kuitenkin tosi hieno, ja se sopii varjostimeen.
Varjostimen löysin Prismasta. Se oli poistomyynnissä: 8,50€.Clas Ohlsonilta: 6,99€
Tällaisia sähkötöitä jokainen osaa (ja saa) tehdä, koska mitään varsinaisia johtojen virityksiä tai yhdistelyitä ei tarvita! Vain pidike lamppuun ja varjostin paikalleen :) Ja jos löytää jonkun vielä hienomman pullon, kannan voi vaihtaa siihen. Täytyy pitää seuraavalla risteilyllä laivan myymälässä silmät auki!Kun julkaisin ensimmäisiä postauksiani minulle sattui kaikkea hauskaa, mutta sittemmin elämä on ollut hyvin tasaista ja harmaata arkea. Mutta nyt iloksenne voin kertoa että tuohon lamppuun hankittuun pulloon liittyy hauska juttu!

Olin nimittäin Alkon kassalla maksamassa pulloa, edessäni oli yksi mies. Kun sain pullon maksettua siirryin kassan päähän pakatakseni sen, mutta koko pulloa ei näkynyt missään?! Kysyin "missä se mun viini on"? Ja kassa neiti sanoi että siihen hän sen laittoi. Se edelläni ollut mies OTTI MINUNKIN PULLONI!! Sain uuden samanlaisen tilalle, ei siinä mitään, mutta se edelläni asioinut mies sai ilmaisen viinin, ja Alkolle tuli yksi pullo hävikkiä! En ole koskaan itse ottanut kenenkään muun ostoksia, eikä kukaan ole koskaan aikaisemmin ottanut minun, mutta nyt kävi niin. En edes ehtinyt huomata mihin suuntaan se mies lähti. Toivottavasti viini maistui ;)
Olisi kiva että voisin taas jatkossakin liittää jokaiseen juttuuni hauskan tosi elämän kommelluksen, koska ne ovat ihan parhaita ja elämän suola! Haluaisin tämän olevan tavaramerkkini ja yksi syy lukea blogiani :) Valitettavasti monesti elämä on enemmän raskasta ja kulkee samaa rataa, ellei sitten itse tee jotain hullua!

Syksy saa, tulee hämärää ja lisävaloa tarvitaan. Taidankin sytyttää nyt tämän uuden lampun ja nauttia sateen ropinasta :)


                                                  Ihanaa viikon jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Voi nolouden multihuipentuma!! Kuvat hävisivät aiemmasta julkaisustani, pahoittelen kovasti! Toivottavasti nyt näkyvät oikein :)

  VastaaPoista
 2. Hei. On niitä yhä myynnissä. Muistaakseni konjakkia. https://www.alko.fi/tuotteet/000992/Meukow-VS#

  VastaaPoista
 3. Hei! Tiedän kyllä Meukow konjakin, en tarkoita sitä, vaan pulloa jossa oli kauttaaltaan pantterin turkin kuvio. Täpliä, musta-keltainen... mahdollisesti jopa pullon pinta oli kuin samettia / karvaa. Voi olla että niitä on saanut vain laivalta tai jotain... jos joku tietää tuotteen niin edelleen voi vinkata ;)

  VastaaPoista
 4. Sain selville mikä se pantteri pullo on! Kyseessä on Wild Africa niminen kermalikööri.

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...