Translate

lauantai 3. syyskuuta 2016

Edullista syyskivaa Jyskistä

Kotonamme ei tällä hetkellä ole tarpeen uudistaa mitään isompia juttuja, mutta ainahan minun tekee mieli tehdä jonkinlaista pienempää päivitystä. Kävin Jyskissä viime torstaina työpäivän jälkeen, katsomassa mitä heillä oli tarjouksessa 21 -vuotis päivänsä kunniaksi. Yllätyin tutkiessani Wikipediaa, että Jysk on itseasiassa perustettu Tanskassa jo vuonna 1979! Minun syntymävuoteni :)

Hinnat ovat tietenkin siellä niin edullisia, ettei kovin suurta vahinkoa satu, jos jotain mukaan tarttuukin. Katselin vuodevaatteita, pussilakanoille on aina tarvetta ja halusin jotkut trendikkäät. Silmiini osui tosi halvat 8 euroa maksavat, musta-valkoiset joissa oli vieläpä muodikas kuvio! Materiaali oli mikrokuitua, joka minua ensin vähän epäilytti, koska ostan yleensä vain puuvillaisia, mutta esillä oli näyte pussilakana joka tuntui mukavalta. Materiaali oli viileän ja sileän tuntuista, mutta kuitenkin pehmeää. Ostin sen!Tapiolan myymälä

Sijaitsee siis Tapiolan keskuksen ja kauppakeskus Ainoan läheisyydessä, Tapion torin laidalla.
Kävin myös yläkerrassa, jossa oli sisustustavarat ja pyyhkeet. Löysin pienen taulun jossa oli hyvä teksti: " You are somebody`s reason to smile". Miten ihana ajatus, ja ainakin äideille lapset ovat usein tällaisia "syitä" :) Toki kuka vaan voi olla.... Koska Home Sweet Home, ym. kyltit on niin nähtyjä, tämä oli virkistävän erilainen. Parasta tässä oli hinta, vain 1,50€! Tuolla hinnalla ei saa kehyksiä edes kirpparilta! Tietysti näitäkin on kotonaan yhä useammalla, kun kyseessä on noin yleinen kauppa...Tarpeellista

Lisäksi ostin paketin mustia muovisia perus henkareita 3€ / 10 kpl. Ei mitään maailman kauniimpia esineitä, mutta olen tullut siihen tulokseen että muoviset ovat vain käytännöllisempiä kuin puiset. Kun pesee vaatteita ja ripustaa kuivamaan suoraan pesukoneesta, ei silloin puiset ole hyviä, koska puu alkaa hilseilemään kun ei kestä kosteutta, lisäksi esim. Ikean henkareissa ei ole koukkuja housuille. Tuskin olen ainoa joka kärsii näistä arjen ongelmista..? Joskus vain käytännöllisyys ajaa kauneuden edelle. Tosin tuo sama fraasi sopii myös aikalailla mun arkipukeutumiseeni.. :)Aiemmin hankittua

Suurin, kallein ja myös hyvä ostoksemme Jyskistä ever, on ollut sohva. Se on musta divaanisohva, maksoi muistaakseni 399€. Ei siis sekään tosiaan mikään kallis ostos. Keinonahkaa, mutta ihan nätti ja mukava. Sitäpaitsi on ollut nyt meillä käytössä 2 vuotta, ja on ihan virheetön. Eli monta hyvää vuotta vielä edessä! En välttämättä edes haluaisi aidosta nahasta olevaa sohvaa, koska rakastan eläimiä. Samasta syystä kierrän aidot turkikset kaukaa. Lisäksi ne maksavat paljon, enkä halua että esim. jos joskus toteutan pitkäaikaisen haaveeni ja hankin koiran, se tuhoaisi sohvan pentuna hampaillaan ja kynsillään. Kun ei omista mitään kullan kallista, vahinko ei harmita ihan niin paljon. Lisäksi olen aiemmin ostanut mm. rottinkisia valkoisia säilytyslaatikoita, jotka on ollut myös hyvä ostos. Jos et vaadi että huonekalusi ja muut tavarasi ovat välttämättä merkkituotteita, tai kuuluisan suunnittelijan designia, Jysk on ihan kelpo kauppa. Edulliseen hintaanhan Ikeakin perustuu.

Synttärit siis Jyskissä 25.9.2016 saakka. Uusia tarjouksia tulee varmaankin vielä. Unelmoin yhä siitä kynttiläkruunusta, jollaista olen etsinyt kirppareilta tuloksetta, ehkä palaan ostamaan vielä sen, se oli ainakin vielä viime torstaina 25 euroa. Normaalisti n. 29€ eli pieni säästö tulisi.

Tapiolan muita helmiä

Tapiolassa käydessä vakio paikkojani on tietysti Toinen Kierros kirpputori jossa käyn joka kerta. Toinen paikka jossa poikkean pikaisesti ennen bussiin hyppäämistä on Kiinalainen kauppa, joka on nykyään myös osittain itsepalvelukirpputori. Ostan aina mukaan pari Fortune Cookiesia. Hyvä teksti paljastui taannoin, kun avasin sen maanantai aamuna. "Your skill will accomplish what the force of many others cannot". Eli minun suomennoksenani jotakuinkin: "Sinulla on taito saavuttaa se, mihin vastustajasi eivät pysty". Jos jollain on parempi käännös, saa oikaista. Antoi mukavasti potkua uuteen työviikkoon! Ostin lisäksi kirppispuolelta lähes käyttämättömän pullon Koivu -saunatuoksua. 1,20€!


Tällainen pieni syyspiristys, maksoi Jyskissä kaiken kaikkiaan kassalla 12,50€. Eli ei ollut kallis sisustuksen päivitys! Musta-valkoinen väri yhdistelmä on klassikko, joka käy aina eikä mene koskaan pois muodista. Ja tuolla hinnalla ei yleensä saa kyllä juuri mitään, edes kirppareilta!

Palaan pian sorvin ääreen syyskattauksen tiimoilta, pysykäähän kuulolla! t. Kristiina :)

2 kommenttia:

  1. Mäkin olen vähän epäluuloinen tolle aineelle,Ostin pussilakanat Ikeasta, kivan tuntoiset olivat.
    Kiva kuvio sinun lakanoissasi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi :) Joo, jotkut materiaalit voivat olla kutittavia tai sähköistyä, mutta vaikutti ihan hyvälle kankaalle minusta. Myös aina halpa hinta epäilyttää, "köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa", pitää monesti paikkansa. Toivon että ne kestävät myös pesua. Ala -osassa oli vetoketju, joten peitto pysyy hyvin sisällä, se oli myös plussaa. Ihanat kyllä on, otin heti käyttöön, kuten kuvista näkyy!

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...