Translate

lauantai 27. elokuuta 2016

Sisustusliike Cosy & Coyntry

Tänään Espoo päivänä, poikkesin Järvenperässä sijaitsevassa Marketan puistossa, jossa oli syysmarkkinat. Ulkona oli ihania kukkia kuten aina, mutta myös vihannesten ja muiden puutarha tuotteiden myyntiä. Ihastelin mitä kaikkea voisi pihalleen laittaa, jos olisi omakotitalo! Löytyy niin paljon mm. erilaisia kivimateriaaleja, että "kivifanina" alkoi kyllä sormet syyhyämään :) Kiertelin ja nautin kauniista puutarhasta, sainpa ilmaisen grillimakkarankin! Tuuli oli kyllä ihan kamala, meinasi tukka lähteä päästä! Marketan puisto on kiva kohde, jossa käy paljon koulu ja päiväkotiryhmiä. Siellä on myös ravintola, mutta tällä kertaa en poikennut siellä. Yksi paikka jossa olin myös ehdottomasti ajatellut piipahtavani oli sisustusliike Cosy & Coyntry. Kallis paikka, mutta tavarat ovat aivan ihania!


Olen käynyt tuolla aiemminkin ja aina ihastellut kaikkia tavaroita. Nyt päätin tukea yrittäjää ja ostaa edes jotain pientä. Siellä oli erilaisia ranskalaisia pikku saippuioita ja ostin puuvillan tuoksuisen. Se maksoi 4 euroa. Ei paha.. lisäsin kassalla vielä mukaan paketin klassisen tyylikkäitä lautasliinoja. Ne olivat 3,90€. Ostoksilla käynti tuollaisissa pikku puodeissa on myös erilainen kokemus kuin perus marketissa käynti, vaikka ostin vain pari edullista tavaraa nekin pakattiin paperikassiin, muovisen sijaan.


Tässä lisää kuvia myymälästä, tavarat oli laitettu esille väri ryhmittäin, kuten Black & White.
Olisin voinut ottaa kaikki kotiin mukaan :) Myymälällä ei ole nettikauppaa, mutta se on auki ympäri vuoden, vaikka puutarhan hehku sammuukin. Seuraavaksi kuvia itse Marketan puistosta...
Upeita kokonaisuuksia oli joka puolella, nuo oksat olivat niin kauniita, ja kivipenkki romanttinen. Valkoiset kivet ovat lemppareitani! Tiedän kyllä mitä laitan omalle pihalleni jos joskus omakotitalon tosiaan saan. Mökille tietysti voi laittaa myös kaikkea ihanaa, mutta moderni tyyli ei oikein sovi vanhan rintamamiestalon imagoon. Esimerkiksi seuraavassa kuvassa olevat puumaiset tuijat näkisin niin selkeästi jonkun hienon  kivitalon pihassa. Nauratti kun omenapuissa oli omenat valmiina! :)
Siinäpä kuva poikineen! En tule muuttamaan tyyliäni, minun Blogia lukiessasi olet melkein itse kuin käynyt paikan päällä! Sinne vaan viettämään syyspäiviä ja ostoksille kodikkaaseen sisustuskauppaan!
Haluan vielä esitellä lasiset kanat jotka näin siellä myynnissä, n. 9 euroa kappale, koska minulla on kukko joka on isompi, mutta ihan kuin samaa sarjaa. En ole tiennyt mistä se on alunperin kotoisin, mutta voi ollakin tuolta. Sekin oli kirppiksellä viimeksi mukana, jopa loppu vaiheessa kun kaikki pöydälläni oli 1€ kappale!! Onneksi kukaan ei ostanut sitä, pidän sen itse! On se arvokkaampi.Mukavaa syksyä kaikille, ensi viikollahan se alkaa, haluammepa tai emme... ja hyvää Espoo päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...