Translate

keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Designia halpakaupasta...

Käyn Tiger myymälöissä niin usein että olen ihan kanta-asiakas! Harmi ettei heillä ole mitään bonus systeemiä, tai vaikka joka kymmenes tuote ilmaiseksi, hyötyisin aikalailla. Kävin viimeksi etsimässä materiaalia syyskattaukseeni, kun bongasin samalla harvinaisen modernin ja tyylikkään kulhon hyllystä! Valkoinen, geometrisesti muotoiltu ja futuristinen, ei ihan mitä voisi odottaa halpakaupan tuotteista löytävänsä. Vaikka sisustustyyli jota yleensä ihailen, ja jota meillä on, on lähinnä maalaisromanttinen ja luonnonläheinen, haluan viedä tyyliämme myös enemmän moderninpaan suuntaan. Olen mm. ihaillut jo kauan läpinäkyviä muovisia ruokapöydän tuoleja Ikeassa, jotka pääsivät Ikea postauksestani unohtumaan, mutta heti tuli mieleen että ne, ja tuo kulho pöydälle, niin bueno! Olin ihan varma kulhon nähdessäni että se on muovia, kuten usein Tigerin astiat ovat, mutta yllätyinkin iloisesti nostaessani sen, se oli posliinia! Vielä iloisemmaksi tulin hinnasta, vain 4 euroa! Kulhoja oli pienempiäkin, vaikka jälkiruoille ym. ja niiden hinta oli tietysti vielä alhaisempi.




Laitoin siihen koristekurpitsoita, joita miesystäväni toi minulle lapsuuden kodistaan Haminasta. Ne ovat ihme kapistuksia, säilyvät ihan huoneenlämmössä kauniina kuukausitolkulla, mutta sitten ikäänkuin kuivavat sisältä ulospäin... sen huomaa kun ottaa kurpitsan käteen, se ei enää paina juuri mitään! Niitä on jos jonkin värisiä, ihania sisustuselementtejä, ja taas sopivat hyvin siihen luonnonmateriaali teemaani! Ei turhaa krääsää, nuo kestävät aikansa mutta eivät jää nurkkiin ikuisiksi ajoiksi pyörimään. Varsinaisia väriläiskiä! Ne kuuluvat syksyyn, kuten myös isot lajitoverinsa, joita kaiverrellaan Halloweenina.




Ajatuksissa on jonkinlaisen syysasetelman ja ovikranssin tekeminen, myös illat alkavat olla niin hämäriä, että aion ottaa varaslähdön jouluun ja hankkia jonkun kivan, edullisen valoköynnöksen. Ei mitään kauhean jouluista kuitenkaan jotta se on monikäyttöinen. Tällaista kaikenlaista syyspuuhaa! Harmi vaan ettei minulla ole täällä kaupungissa omaa pihaa jota haravoida, sekin on ihan mukavaa, kunhan ei ole kiire mihinkään ja on pukeutunut sopivasti. Mökilläkään haravoitavaa ei kyllä ole juuri sen enempää, koska olemme kaataneet paljon puita pois tontilta.

Olen viime aikoina ehtinyt usein Blogin pariin, lisäksi juttuja on vain "tupsahtanut" eteen kuin itsestään. Kun kirppiksellekin menee ei voi tietää etukäteen löytääkö mitään. Voi olla että työkiireet vievät jossakin vaiheessa kaiken ylimääräisen energiani. Toisaalta Bloggaaminen ja sisustaminen kaikkine tuunailuineen on tosi rentouttavaa ja mielenkiintoista. Työn vastapainoa. Erilaista. Jos pitäisin ruokablogia, se olisi ikäänkuin töiden viemistä kotiin. No, ns. suutarin lapsella ei ole kenkiä..!

Tässä vielä pari kuvaa eri kulmista, yksi noista kurpitsoista näyttää muuten ihan vesimelonilta!





Mukavaa syksyn jatkoa kaikille, ps. kulhoon ja sen ympärille voi myös koota asetelman simpukoista, kävyistä, oksista, kivistä -tai vaikka kaikista yhdessä! Luonnon materiaalit ovat niin kauniita, eivätkä maksa mitään! Samalla tulee lähdettyä ulos kävelylle, niidenkin jotka eivät välitä niin kauheasti noista Pokemoneista :)

1 kommentti:

  1. Kyllä on tosi kaunis kulho, eikä hintakaan ollut paljon.
    Nuo koristekurpitsat ovat kauniita.

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...