Translate

keskiviikko 24. toukokuuta 2023

Päivä reissu Tammisaareen ja Hankoon

Kävin työyhteisön virkistys ja koulutuspäivän puitteissa Tammisaaressa eilen. Päivä oli lämmin, suorastaan hiostavan kostea, ilmassa taisi olla ukkosta. Olin kerran aiemmin jo käynyt Tammisaaressa ja kaupunki oli yhtä kaunis kun muistinkin 😊. Talot ja pihat ovat hyvin hoidettuja, ympärillä näkyy paljon kukkia ja pieniä herttaisia yksityiskohtia.. 
Rakennukset ovat keskustassa samanlaisia pikku puutaloja kuin esimerkiksi Raumalla ja Raahessa. Olimme perillä turhan aikaisin, osa kaupoista, kahviloista sekä jäätelö kioskeista ei ollut vielä edes auki. Poikkesin kuitenkin yhdessä ihanassa pikku putiikissa jossa myytiin sekä käsin tehtyjä tuotteita että muuta sisustus tavaraa. Myynnissä oli myös mm.hunajaa. 

Meri on elementti joka aina rauhoittaa ja samaan aikaan virkistää minua. Hiekkaranta reunusti vanhaa kaupunkia ja sen yhteydessä oli lasten kanssa matkustavalle iso ja kiva leikkipuisto. Myös iltatori näyttäisi mainosten mukaan olevan. 
Kävimme myös tutustumassa Tammisaaren kirkkoon. Sisällä katosta roikkui massiiviset kristallikruunut 😳🤩
Harmi vain että olimme liikkeellä niin aikaisin että jätskikioskit ja kahvilat eivät vielä edes olleet avautuneet. Matkamme jatkuikin sitten Hankoon, jossa kävimme syömässä Casinolla. Mikä upea paikka! Paratiisimaiset maisemat. Kimalteleva meri, pehmeää hiekkaa sekä tarpeeksi penkkejä joissa istua 👍. Söimme seisovasta pöydästä jonka lounaalla sattui olemaan mm.lihapullia ja muusia, kala- äyriäispaellaa, salaatit sekä esimerkiksi savulohitahnaa joka oli ihan sairaan hyvää! En vain muistanut ottaa yhtään kuvaa kun oli niin nälkä 😄. Tässä kuvia muuten paikasta..

Ranta oli ihan tyhjä vaikka lämpöä oli +20'c.. heinäkuussa näkyy on varmasti ihan toinen! Nyt olisi ollut hyvä jonkun mallin järjestää bikini kuvaukset tuolla. Sisällä olikin yksi nuori nainen iltapuvussa josta otettiin kuvia flyygelin äärellä. Sovituskopit olivat söpöjä..


Suosittelen molempia kaupunkeja kesän matkailukohteiksi, matka kestää vain n.1,5 tuntia pk -seudulta. Olisin voinut jäädä ihan suosiolla tuonne Hankoon rantapummiksi ja jättää koko muun arjen taakse, mutta en ole seikkailija hippi enkä liioin rikas perijätär.. Joten valitettavasti arki kutsui jo tänään 😵‍💫. Tuleva kesäni on kuin elokuva jota ei ole vielä käsikirjoitettu. Se voi olla romanttinen draama, komedia, tylsä dokumentti tai eroottinen trilleri. Toivottavasti ei sentään kauhuelokuva 😅. Jännää.. Olen saanut myös töitä 😃🙏 ja ihan 8h vakituisen paikan päiväkodista.. jossa uskon viihtyväni, mutta onneksi sain neuvoteltua myös lomaa heinäkuulle, koska koko viime kesän olin töissä ja olen myös opiskellut ja tehny töitä päällekkäin yli vuoden ajan, joten loma on todella tarpeen! 😵 Oikein paljon tsemppiä kaikille viimeisten työviikkojen puserrukseen.. you can do it! 💪🏽Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...