Translate

maanantai 1. toukokuuta 2023

Kirppis ostoksia ja ilmaisia löytöjä

Taas...! 😀 Teen nimittäin usein kirppis esittely postauksia kun tulee käytyä paljon Kierrätyskeskuksessa ja kirppiksillä, mutta viime aikoina olen kyllä tehnyt ihan super hyviä löytöjä jotka haluan esitellä teille..! Ja osa jopa kokonaan ilmaiseksi saatuja roskalava löytöjä kuten tämä ensimmäinen, fitness kello, Facebookin roskalava ryhmästä 0€!!

Ehkä paras löytö aikoihin ovat olleet nämä ihan uudet Citymarketin kengät 😃. Mustat tyylikkäät tennarit, jotka ostin Uff:n 3€ tasarahapäiviltä! 😍 Siis on parasta kun löytää ihan käyttämätöntä tavaraa pilkkahintaan! 🤗. Kengät ovat uutena kalliita, nämä ovat olleet 39,95€ ja olin ollut juuri aikeissa ostaa uudet lenkkarit joka tapauksessa, joten selvää säästöä!

Löysin 3€ päiviltä myös tämän kivan värisen ja kuvioisen tunikan, materiaali on vilpoisaa joka ei rypisty. Tunnen myös oman tyylini sen verran hyvin että V -kaula-aukko sopii paljon paremmin minulle kuin pyöreä. Pidentää kaulaa.


Ja Adidaksen treeni caprit olisivat saattaneet maksaa kaupassa 30€, nyt nekin 3€ 💕.

Olen myös löytänyt ihanat aurinkolasit tälle kesälle Kierrätyskeskuksesta vain 2€ ja kotelo oli ilmainen sieltä ilmaisosastolta 👌. Olen etsinyt jo pitkään tuollaisia peililaseja 😊. 


Löysin myös tämän upean maljakon joka maksoi Fidassa 7,50€ ja on täysin ehjä ja virheetön! Katsoin Astiataivas sivustolta että samanlaisesta pyydettiin 55 euroa!! Tämä on ilmeisesti Humppilan lasin tai Muurlan,  pitäisi tarkistaa, mutta kaunis on.. vähän samaa muotoilua kuin Aalto maljakossa 🤩. Nyt se tarvitsee vain kukkia! 

Sitten löysin tämän hauskan ja täysin siistin Coca Cola t-paidan 😍 ( printti ei ole yhtään haurastunut tai irtoamassa ) mikä yleensä on ongelma näissä logo t -paidoissa. Täysin ilmaiseksi.. 0€!! Kierrätyskeskuksesta.. Cokis on klassikko joka ei mene pois muodista.. ❤️


Ostin myös Kierrätyskeskuksesta tämän kauniin hyllyn, se maksoi 5€. Niin hienot noi koukero kuvioinnit tuossa 🤩. En taida vielä laittaa tätä seinälle, mutta totesin että tämähän käy vaikka tarjottimena kesällä, kun vaikka syö ulkona niin laittaa tähän terassipöydälle esille aterimet, servetit, pippurin ja suolan, ketsupin ym.. 


Muutakin on tullut ostettua mutta tulisi liian pitkä juttu jos kaikki esittelisin 😁. Luojan kiitos opintoni ovat ohi, tuntuu aivan kuin kivi olisi vierähtänyt sydämeltä, tai taakka nostettu harteilta 🙏. Opiskelu ja työnteko samaan aikaan on rankkaa! Ja raha ongelmat. Nyt odottelen kesälomaa ja katson rauhassa millaisen kokopäiväisen työn haluaisin. Viiden tunnin iltapäivä kerhon palkalla ei elä, jotain muuta on keksittävä. Rakastan askarrella lasten kanssa 💕 siinä villeimmätkin lapset yleensä rauhoittuvat hetkeksi, eikä ole tarkkoja sääntöjä, jokainen saa tehdä omanlaisensa ja käyttää luovuuttaan. Vitsailin töissä että perustan jonkun oman yrityksen liittyen askarteluun.. "askartelu hetki" kerhon tjt..😅. 

Vappunaamari ideoita lapsille ( omat mallini )!

En ole saanut kesäksi työtä. Huvittavinta on että kaikkialla aina sanotaan miten helppoa on päästä siivoojaksi, siihen ei vaadita mitään. No mä en ole saanut edes siivousta vaikka on kokemustakin laitossiivouksesta koulussa, terveysasemalla ja päiväkodissa. Pidän oikeasti siivouksesta ja tiskaamisesta, siinä saa olla omissa ajatuksissaan, työ on selkeää, tuloksen näkee heti, voi jopa kuunnella musiikkia ja palkka on tilillä kuun lopussa. Tälläkin hetkellä työhöni kuuluu myös siivousta 😊.

Siivous hommissa...

Ongelmana ruokapalveluvastaavan työssä jota tein ennen kuin lähdin opiskelemaan lastenohjaajaksi oli se että yhdellä ihmisellä oli aivan liikaa töitä ja vastuuta harteillaan. Uuvuin ja menetin motivaationi. Laskin että minulla oli 7 eri työtehtävää joka päivä samalla tuntipalkalla, minkä saan muualta pelkästään jo yhdestä noista tehtävistä ( esim.tiskaamisesta ). Hullua! 

Hauskaa juttua ei nyt oikein ole, enkä ole ehtinyt tehdä mitään mini-diy projektiakaan, mutta muutamia ideoita on odottamassa toteutustaan.. 😊. Mukavaa uutta alkavaa viikkoa kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...