Translate

tiistai 4. huhtikuuta 2023

Kinder suklaamousse

Ihanaa Pääsiäistä kaikille! Nyt jaan teille super helpon ja herkullisen reseptin johon tarvitaan vain kahta raaka-ainetta! 😀. Suklaamousse on monen suurta herkkua ja sopii hyvin myös Pääsiäisen jälkkäriksi, varsinkin jos mämmi ei niin maistu. Tämä on ainakin ihanan täyteläistä ja tarjoilu astiaksi voi valita vaikka cocktail lasit, niin annos on myös juhlavan näköinen 👌. 

Eli tarvitset vain 2 pakettia Kinder suklaa patukoita ( ei Bueno ) vaan se perus. Ja purkin ( 2,5dl ) joko kuohukermaa tai kevyempää vispaantuvaa kermaa oman makusi mukaan.

Suklaa sulatetaan kattilan päällä vesihauteessa ja kerma vatkataan vaahdoksi ( saa olla löysähköä, mousse paksuuntuu jääkaapissa ). Sitten vaan molemmat sekaisin sähkövatkaimella ja annos maljoihin, sekä jääkaappiin tarjoiluun asti vetäytymään. Koristelun voi tehdä juuri ennen tarjoilua. Keltainen on Pääsiäisen väri, joten koristeeksi käy hyvin säilykepersikat tai aprikoosit, jos haluat vielä hifistellä niin lisää sitruunamelissan lehtiä 😉💚. Tästä satsista riittää kolmeen annokseen, maljoja ei tarvitse laittaa piripintaan koska jälkkäri on niin täyteläinen makea ja suklainen. Myös esim.tuoreet mansikat sopivat hienosti koristeeksi.

 

Minulla tämä Pääsiäinen on erityinen, koska juhlin myös valmistumistani lastenohjaajaksi! 💗😎 Siksi halusin myös kutsua koolle rakkaimmat ihmiseni, tehdä kauniin keväisen kattauksen ja tarjota jotain aivan erityistä. Pöytäliina on kirppislöytö Myyrmäkihallin kirppikseltä, se on todennäköisesti 70 -luvulta. Maksoi 3€. Nuo värit olivat niin keväiset ja pirteät että näin heti tässä potentiaalia täydelliseksi Pääsiäisliinaksi 😊. 


Lautasliinarenkaat on askarreltu talouspaperi rullan hylsyistä kalkkimaalilla maalaamalla. Niihin olen liimannut kuumaliimalla "minisuklaamunia" jotka ovat oikeasti pistaasipähkinän kuoria, jotka on myös maalattu kalkkimaaleilla sekä kynsilakoilla 😏. Tykkään myös pistaasipähkinöistä, joten niiden syöminen ei ollut ongelma. Tästä olen tehnyt erillisen postauksen jo aiemmin 😉. Servetit ovat Vallilan, jotka maksoivat Saiturinpörssissä 1€ / pkt!

Ruokalistalla on muuten vain jauhelihapihvejä ja lohkoperunoita ( molemmat itse tehtyjä ) sekä kermakastiketta, salattia ja ketsuppia halukkaille. En ole lampaan fani, eikä kukaan muukaan meidän porukasta, perus kotiruoka on just parasta. Olen niin iloinen että kevät ja lämpimämmät ilmat ovat viimein saapuneet! Emman kanssa ulkoilukin on mukavampaa 😀

Oikein ihanaa ja aurinkoista Pääsiäistä kaikille! 😊

Itse tehty Pääsiäiskortti 💛


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...