Translate

torstai 11. heinäkuuta 2019

Rottinkitarjotin löytö Kierrätyskeskuksesta

Tein pari päivää sitten huippulöydön Espoon Suomenojan Kierrätyskeskuksesta! :) Olin katsellut jo puolet koko myymälästä ja harmittelin mm.sitä että en ollut tällä kertaa löytänyt edes mitään ilmaisosastolta. Ajattelin vielä kierrellä hetken, mutta olin melko varma että tämä jäisi turhaksi reissuksi. Sitten menin hyllyväliin jossa ovat korit ja ruukut... jolloin silmiini osui esine, jonka jälkeen ei tarvinnut etsiäkään enää mitään muuta! Nimittäin hyllyssä oli hyvässä kunnossa oleva, kaunis, vanha rottinkitarjotin, vain: 4€!! Mikä löytö! Otin sen heti käteeni ja juuri kun olin ottanut, samaan hyllyväliin tuli kaksi naista, jotka puhuivat keskenään että "nythän kaikki rottinkijutut ovat sisustuksessa tosi muodikkaita"... eli jos olisin tullut osastolle minuutinkin myöhemmin, tarjotin olisi varmasti lähtenyt heidän matkaansa. He eivät olleet vielä nähneet mitään mitä osastolla oli, joten kerrankin minulla oli tuuria! Käsittämätöntä kyllä muutenkin että tarjotin oli vielä hyllyssä, koska en ollut siellä edes aamulla ajoissa, vaan kello oli jo pitkälti iltapäivän puolella. Hinta oli minusta tosi edullinen, olisin voinut maksaa helposti puolet enemmän ja se olisi silti ollut ihana ja mieleinen ostos.Ajattelin käyttää tarjotinta erilaisten asetelmien pohjana. Toinen käyttötarkoitus joka tuli heti mieleen on jonkinlainen "kahviasema", eli coffee station keittiöön. Tuon päälle muutama kahvikuppi, kahvipurkki jossa on kahvia sekä suodatinpussit siihen johonkin nättiin telineeseen. Lasipintahan on pyyhittävä, eli ei tuota pelkkänä koristeena tarvitse pitää. Olen saanut viime aikoina onneksi myytyä aika hyvin vanhempia tavaroitani, joten annoin itselleni "luvan" hankkia tänä kesänä jo jotain uuttakin kotiin. Tai siis ei uutta, vaan kierrätettyä! ;) Haaveilen kyllä uusista Vallilan verhoista olohuoneeseen, nythän on alennus myyntikin.. niitä ei nimittäin juuri kierrätettyinä löydä. Super edullisesta ja ilmaisesta sisustuksestakin myös tässä on esimerkkinä pari juttua. Nimittäin tuo Stockmannin upea krominvärinen taulunkehys on Pelastusarmeijan kirppikseltä Myyrmäestä: 1€. Kukkakuva on ilmainen, leikattu Me Naiset lehden nro: 25 sisäkannesta. Se on oikeasti rosé -viini mainoksesta, siinä oli noin kauniita kukkia, joten tein siitä ilmaisen taulun :)


Yleensä en ole ollut kauhea rottinkifani, koska ne aina rispaantuvat niin herkästi. Muistan joskus lapsena istuneeni rottinkituoliin ja repieni sukkahousuni. Samoin rottinkiset korit ovat aina rikki jostain kohtaa, monesti jo kaupassa ostettaessa, ihan uutenakin! Monet vanhat rottinkitavarat ovat myös homeelle haisevia, puussa saattaa olla pieniä homepilkkuja. Tämä oli kuitenkin siis ihan kunnossa ja lasikin ehjä. Kannattaa siis olla tarkka!

Pikku maljakko ja tuoksukynttilä H&M Home
Sisustaminen on kuin vaikean palapelin kokoamista, se ei ole koskaan valmis. Joskus joku tavara myös pyörii nurkissa kauan löytämättä paikkaansa, kuten tuo kromikehys, ostin sen jo talvella, en vain löytänyt sille paikkaa enkä kuvaa siihen. Ja sitten se kuva löytyykin lehteä lukiessa :) Kukat ovat oman parvekkeen hortensiasta leikattu. Vanha avain joka kuvissa näkyy on myös kirppikseltä löydetty.Lasissa on kaunis kuviointi..
Ensi viikolla olen mökilläni Kouvolassa, Korialla. Siis samalla paikkakunnalla jossa asuntomessut ovat. Mökkini on n.4 km päässä messualueesta, eli ei ole pitkä matka! Ostin mökin jo vuonna 2010, jolloin koko messuista ei ollut vielä mitään tietoa. En kyllä käsitä itsekään miksi juuri kaikista Suomen paikoista valittiin juuri Koria... mutta hieno asiahan se on! Ja tuo paljon vierailijoita pienelle kaupungin osalle. Tuleepahan Kouvola niidenkin ihmisten tietoisuuteen jotka eivät siellä ole koskaan käyneet. Toivottavasti ihmiset saisivat positiivisen kuvan Kouvolasta! Minusta siellä on kaunista, rauhallista, ilma on raikas, ihmiset ovat mukavia, palvelut ovat todella hyvät ja sieltä on melko nopea yhteys pk -seutuun, varsinkin tulevaisuudessa junalla, jos uusi oikorata rakennetaan. Lisäksi asuminen on halpaa, sekä vuokrat että oman kodin hankinta ;) Käyn itsekin messuilla, saa nähdä pystyykö siellä kuvaamaan mitenkään vai onko liikaa porukkaa.

Mukavaa kesän jatkoa kaikille, messujutun parissa tavataan viikon päästä! t. Kristiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...