Translate

torstai 27. joulukuuta 2018

Onneksi joulu on vain kerran vuodessa

Joulu tuli ja joulu meni. Aatossa on paljon samaa kun hääpäivässä, hirveä hössötys yhden päivän takia, rahaa palaa paljon, odotukset ovat korkealla ja juuri kun olet saanut kaiken valmiiksi, koko joulu onkin jo ohi! Unohdin myös miten pian jouluruoka tulee korvista... ensi vuonna ostan jo välipäiville jotain ihan muuta purtavaa! Yritin tänä vuonna olla hössöttämättä, enkä ajatellut edes joulukoristeita, tai lahjoja vielä lokakuussa, enkä marraskuun alussakaan. Mutta totesin että siitä se stressi vasta tuleekin, kun jättää kaikki viime tippaan! Ainoa todella hyvä juttu siinä oli kyllä se että sain ostettua osan lahjoista jo reilusti alennettuun hintaan :) Ihana joulu oli kuitenkin, pääasia että saa olla kaikessa rauhassa ja kaikki on hyvin. En halunnut paljoa lahjoja, kuten ei tyttärenikään, joten saatiin juuri sellaista mitä toivottiin, ja on kiva kun joka nurkka ei ole tänä vuonna täynnä krääsää. En aio esitellä täällä kaikkea mitä sain, mutta sisustus tavaroista muutama oli ihana yllätys, jota arvostin kovasti :)


Tyttäreltäni sain tämän kauniin "bling bling" talouspaperitelineen jossa on oikein timanttinupit ;) Vähän kauniimpi kuin tuo tavallinen puinen teline ja sopii paremmin meidän sisustukseen. Sain myös kivan tiskirätin, joka kehoittaa tekemään enemmän sitä mistä tulet iloiseksi :) Rätin voi pestä 60 asteessa koneessa, joka on hyvä, kestää pidempään. Ostopaikkaa en tiedä, mutta veikkaisin erästä pientä ihanaa sisustusliikettä Iso-Omena kauppakeskuksessa, jossa käymme aina ihailemassa kaikkea kun Matinkylässä päin poikkeamme. Siinä sen näkee että lahjojen määrä tai hinta ei ole oleellista, jos ne ovat kauniita, tarpeellisia ja toivottuja :)


Vanha ja uusi!


Joulukoristeet ovat kanssa yksi "helvetti" ;) Aina tekee mieli ostaa uusia ja erilaisia, kun myyntiin tulee vaikka mitä ihanuuksia, mutta eihän siinä ole mitään järkeä, kun ne seisovat kellarissa koko lopun vuoden! Tavarat joita tarvitsee vain kerran vuodessa, ovat kyllä sellaisia mitä ei mielestäni kannata ostaa laatikkokaupalla! Mitään muuta juhlaa ei kyllä muutenkaan hehkuteta niin paljon kuin joulua. Ja harva juhla on yhtä kaupallinen, kaikkine Coca Cola rekkoineen ja mainoksineen... Oma asia tietenkin on kuinka paljon, mitä, miten tehtyä ja mistä ostaa, itse ostin osan lahjoista käytettynä. Kierrätyskeskuksesta löysin isälleni siistit punaviinilasit, sekä kaulaliinan jotka pesin ja paketoin kauniisti. Asia oli vanhempieni kanssa sovittu, käytettyäkin saa ostaa.

Jos joulua en odottanut, uutta vuotta sen sijaan en malta odottaa! Täytän 40 vuotta, ( mitä en nyt mitenkään ratkiriemukkaasti odota ), mutta kuitenkin, tyttäreni valmistuu turvallisuusalalle ja Kouvolassa Korialla on asuntomessut, jonne mökiltäni on "kivenheitto". Eli runsas juttu kuvineen tulossa sieltä ensi kesänä! Positiivisia juttuja on tulossa muutenkin, ei mitään maailmaa mullistavaa, mutta kaikki muuttuu vähän paremmaksi. Esimerkiksi bussilippuni halpenee puolet tämänhetkisestä, kun uusi vyöhykejako ja lippu uudistus tulee ensi keväänä :) Iso säästö siis joka kuukausi! Lisäksi toivon voivani aloittaa taas lenkkeilyn toden teolla, kun anemia alkaa olla selätetty ja kadut taas sulavat ja tulee vähän lämpimämpää. Oli aika jolloin juoksin kolme kertaa viikossa, silloin olin myös 15kg hoikempi. Täytyy toki aloittaa varovasti. En ottanut keväälle mitään muita maksullisia tai mihinkään aikaan sidottuja harrastuksia, jotta minulle jää aikaa lenkkeillä. Jos joku päivä sataa, ei ole pakko mennä, kyllä sen kolme kertaa viikossa saa kasaan silti helposti kun ei ole muuta ohjelmaa. Ruokavalio on toinen asia joka vaatii ihan kylmää suunnittelua, oikein syöminen on kokopäivätyötä! Talvipäivänseisaus oli jo, eli kyllä ne päivät alkavat siitä pikku hiljaa kirkastua... :) Sain muuten joululahjaksi myös langattomat kuulokkeet, joten hyvä musiikki kännykän kautta tulee myös olemaan iso osa lenkkeilyn nautintoa!


Blogini on kiinnostanut monia tänä vuonna, josta olen todella iloinen ja se kannustaa jatkossakin minua tekemään hyviä juttuja :) Olohuoneen sisustus tulee muuttumaan kovasti, tämän projektin olen jo osittain aloittanut, lisäksi makuuhuoneen sisustus jatkuu... keittiön muodonmuutoskin on vielä tekemättä, eli aiheita kyllä riittää. Ja kaikki tietenkin edullisesti toteutettuna! Kannattaa seurata I love my home blogia jatkossakin, tätä on kiva tehdä ja kuka tietää mihin kaikkeen vielä rahkeet riittää.. ;)

Sisustussuunnitelma olohuoneeseenOnnea ja menestystä uudelle vuodelle 2019! t. Kristiina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...