Translate

perjantai 14. joulukuuta 2018

Are you REDI

Kävin katsastamassa uuden ja parjatun Redi kauppakeskuksen Helsingin Kalasatamassa. Olin kiinnostunut nimenomaan sen sisustus tarjonnasta. Ensimmäinen haaste oli löytää perille, mutta se olikin vielä helppoa, verrattuna siihen miten löysin haluamani liikkeet. Metro vie siis periaatteessa suoraan Rediin, kauppakeskukseen mennään asemalta hissillä tai liukuportailla. Myymälät sen sijaan olivat kaikki eri kerroksissa, ja kaarevassa muodossa, eli kävelyä tulee paljon. Myymälöiden välissä oli esimerkiksi yht´äkkiä kokonainen henkilöauto! Ilmeisesti myyvät rahoituksella uusia autoja ja tuo oli mallikappale. Myös kaikenmaailman smoothiepaikkoja ja muita ravintoloita oli liiaksikin.. Nyt seuraa paljon kuvia, koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!

Ensimmäisenä kävin Carlsonilla, joka on täällä pk -seudulla uudempi tuttavuus.


Ja olihan siellä kaikkea ihanaa! Kaikki tunnetut merkit, Marimekko, Iittala, Arabia, Sagaform.. ym...sekä esim. suloisia Smeg kodinkoneita. Kynttilöitä, servettejä ja piensisustusta unohtamatta. Tässä parhaita paloja:


Marimekon räsymatto sarja oli alennuksessa, joten viimein ostin itselleni pitkään himoitsemani uuden pallukka kahvikupin :) Ja tietenkin siihen soveltuvat servetit! Hinta oli vain: 12,25€. Tästä minulle on iloa koko seuraavan vuoden, mikäli en riko kuppia, olen kahvin suurkuluttaja ;)


Musta trendikäs pöytävalaisin: Lidl poistonurkka 5€!!

Sitten suuntasin Saiturinpörssiin. Sama juttu että niitä ei ole joka puolella, olen käynyt aiemmin Helsingin Kalliossa sijaitsevassa myymälässä.


Saiturinpörssi on siis vanha kunnon taloustavara kauppa. Vähän niinkuin ennenvanhaan oli Ahovalinta, muistatteko sellaisen? Sisustusosasto on itse asiassa aika hyvä, myynnissä oli paljon tosi trendikkäitä ja kauniita esineitä, hyvä valikoima kynttilöitä, sekä koristeita ja askartelutarvikkeita. Ja mikä parasta, älyttömän halpaan hintaan! Tässä muutamia poimintojani:Näissä on hyvin paljon "Kastehelmi" -tyyliä..


Mukaan tarttui tuolta hopeinen muhkea koristenauha kuuseen, sateenvarjo, kaunista lahjapaperia, sekä kolme pikkuista söpöä lasipurkkia :) Ostin ne tuleviin projekteihin. Esimerkiksi viime vuonna Diy -joululahjapostauksessa kertomani Hand Scrub, sopisi noihin hyvin. Tai paremminkin lip scrub, ovat ne niin pieniä! Ajattelin kuitenkin laittaa niihin jotain syötävää, kolme erilaista hilloa, itse tehtyä pestoa, sinappia, mitä nyt sitten keksin! Halpoja olivat...

Minilasipurkit: 0,79€ / kpl
 Lisäksi Redissä on Vallilan myymälä, Iittala, Marimekko pop up -store sekä Flying Tiger, mutta niistä en tehnyt juttua sen kummemmin, kun niitä on muuallakin. Sitäpaitsi tuo ostamani räsymatto kahvikuppi oli KALLIIMPI siellä Marimekon omassa pop up -storessa, kuin Carlsonilla! Eli kannattaa olla hintatietoinen ;) Yksi ihana liike olisi ollut tämä Boppis sisustus, toki kalliimpi kuin nämä kaksi missä vierailin.


Olisin sinnekin mennyt, mutta löysin sen ihan sattumalta ihan reissuni viimeisenä kun olin jo hiestä märkä, suuta kuivasi, jalkoja särki pitkän työpäivänkin takia, eikä minulla ollut enää mitään mahdollisuutta jatkaa shoppailua. En edes nähnyt R -kioskia ostaakseni juotavaa :( No, ensi kerralla sitten täytyy tutkia paikkaa lisää. Jos enää menen Rediin, en suoraan sanottuna tiedä koska sinne menisin seuraavan kerran ja miksi. Mutta ei tämä ihan turha reissu ollut! Olen joka vuosi ostanut itselleni jonkun lahjan, tuo muki oli hyvä ALE -löytö! Eksyin vielä matkalla takaisin metroon, joten kyllä se jotenkin sokkeloinen paikka on, mutta toki jos siellä kävisi useammin niin alkaisi jo oppia miten kuljetaan.

Kivaa viikonloppua ja Redi or not, joulu tulee pian! t. Kristiina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...