Translate

keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Suunnittelua, suunnittelua....

Koska muutollemme ei tullutkaan mikään kiire seuraavan asunnon ollessa muuttovalmis vasta Toukokuussa, lopulta meille jäikin kokonainen kuukausi aikaa asua vielä nykyisessä asunnossa ja pakkailla rauhassa. Vähän rasittavaa asua laatikoiden ja nyssäköiden keskellä, mutta parempi näin päin kun kamalalla kiireellä. En voi vaan mitään ostella, vaikka kaikki myymälät ja nettikaupat pursuavat ihania kevät uutuuksia, mitä kidutusta! :) Tämän hetkisestä asunnostamme ei nyt juuri kuvauskelpoista nurkkaa löydy kaiken ollessa hujan hajan! Siispä tyydyn suunnittelemaan uutta kotia "paperilla"...


Koska Memento verhoissa on niin voimakas kuvio, olen ollut alusta asti sitä mieltä että matossa ei silloin saa kuviota olla, ettei olohuone mene liian levottomaksi. Haluan verhojen olevan se, juttu!
Turkoosi on värinä vielä harkinnassa, mutta Askossa on myös valkoisia ja harmaita pyöreitä mattoja, jotka saattaa tulla kyseeseen. Ikean valkoista myös mietin, mutta se on luonnonvalkoinen, ja pelkään että se näyttää lattialla jo valmiiksi "likaiselta".. jos jollain on tuo matto, saa kommentoida kommentti kenttään miltä oikeasti lattialla näyttää. Hintaa sillä on 79€, johon olen jo ansainnut rahat myymällä nykyisiä romuja nettikirppareilla! Mm. muumimukit saivat lähteä. En ole niitä koskaan keräillyt, nuo kaksi oli ostettu joskus ohimennen Tarjoustalosta käyttömukeiksi.



Toinen must, on lasinen sohvapöytä. Olohuoneemme ei tule olemaan kauhean iso, joten läpinäkyvä lasi on ilmavampi vaihtoehto, kuin esim. puinen arkkupöytä, joka olisi kamala mötikkä keskellä mattoa. Haluaisin myös että pöytä olisi pyöreä, koska kolhin itseäni koko aika nykyiseen joka on terävä kulmainen. On mullakin ongelmat, mutta kun on kiire, ja aamulla juo kahvit ja ampaisee äkkiä bussiin, siinä on kaikki ylimääräiset kulmat tiellä :) Yhden sohvapöydän esittelin jo aiemmassa postauksessani, mutta se on ilmeisesti poistunut Hobby Hallin valikoimista, ja on muilla paljon kalliimpi, eli joudunkin harkitsemaan nyt uusia vaihtoehtoja, Ikean musta houkuttelee näistäkin hinnallaan, 39 euroa! Se on kyllä tosi halpa, kun taas Elloksen marmoripintainenkin on yli satasen.





Parvekkeen teemakin on jo päätetty. Siitä tulee merihenkinen! Minulla on paljon meriaiheisia esineitä ja tekstiilejä, sekä simpukoita ja kiviä... joita en ole kuitenkaan halunnut laittaa olohuoneeseen, nyt niillekin löytyy sijoituspaikka siitä tulee ihana! Jos ei ole varaa vielä asua meren rannalla, tuon meren tuulahduksen ainakin parvekkeelleni. Meinasin jo heittää vesilintua mm. tällä majakalla, mutta nyt se säästyi. Olen ostanut sen joskus Vermon kirppikseltä, se on siis lyhty, mihin saa tuikkukynttilän sisälle. En tiedä mistä se on alunperin, mutta veikkaan sen olevan jonkun ihmisen harjoitustyö Tiffany lasityö kurssilta.



Kesäilta merellä 2 vuotta sitten..

En paljasta nyt enempää... näette sitten! Palaan Blogin pariin ainakin vielä pääsiäispostauksen merkeissä. Silloin saa levätä muutaman päivän, ja pakkohan sitä on myös laittaa kotiin jotain siihen sopivaa rekvisiittaa... ainakin rairuohoa ja suklaamunia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...