Translate

tiistai 21. maaliskuuta 2017

Uusi asunto

Nyt on vihdoin varmistunut mihin me muutamme! Ei vieläkään omaan asuntoon, eikä mihinkään hulppeaan omakotitaloon, mutta kivaan valoisaan kaksioon rauhalliselle alueelle, kuitenkin lähelle Leppävaaraa! Ainoat kriteerit minulla oli oma sauna, ja hyvät kulkuyhteydet. Tuossa on ne, ja lisäksi oma parveke,tulen varmasti tekemään ihania blogi juttuja, sormet syyhyää jo nyt päästä sisustamaan sekä sisä  -että ulkotiloja! Olen tähän saakka keskittynyt piensisustukseen, mutta tällä kertaa voin ottaa kuvia ihan koko asunnosta, sillä taloyhtiö on rakennettu vuonna 2008, joten esim. keittiö on moderni ja siisti, toisin kuin nykyisen ahdas ja kosteusvaurioinen lastulevy hirvitys! Muutto on edessä, ja samalla tilaisuus käydä läpi tavaroita, en halua liikaa roinaa uuteen kotiin. Avarassa kodissa on helppo siivota ja tilaa liikkua! Kiirettä muuttaa ei ole, mikä on hyvä koska hommaa piisaa... kohtuu hintaista kotia minun kriteereilläni ei ollut ihan helppo löytää, asuntopula on totta.

Olen hankkinut uuteen kotiin pari juttua jo nyt, mikä tietysti on pähkähullua, kun ne joutuu kohta taas pakkaamaan ja kantamaan.... mutta en voinut jättää ostamatta mm. nettikirpparilta bongaamiani Vallilan Memento verhoja, jotka sain edullisesti. Aion laittaa ne tulevaan olohuoneeseen! Muutenkin värimaailma ja tyyli on jo minulla aika pitkälle mietitty. Toki se että tämäkin on vuokra-asunto, rajoittaa sisustamista aika paljon. Täytyy keksiä ratkaisuja jotka eivät ole pysyviä. Sama ongelma on varmasti monella... katsotaan miten saan paikasta kivan :)Dc-fixin ja muiden kivojen ideoiden ansiosta vuokrakodin ei tarvitse näyttää vuokratulta, vaan sitä saa muokattua omaan makuun ja trendeihin sopivaksi, kajoamatta pysyviin rakenteisiin. Koska asunnon vuokra on aika korkea, blogini teema: edullinen sisustus, tulee todellakin korostumaan!
Kierrätyskeskus: here i come :) Pakollisia ostoksia tulee olemaan ainakin uudet keittiön tuolit ja olohuoneen matto. Voi kun "ikävää",  että joudun sisustusostoksille ;)Oma sauna ja parveke tulevat tuomaan meille paljon iloa, aion saunoa paljon, ja parvekkeelle olen suunnitellut istuttavani mm. yrttejä. Sinne paistaa ilta aurinko, eli kun tulen töistä pääsen nauttimaan kahvi kupposesta omalle parvekkeelle.


Vappuna olemme jo uusissa tiloissa, aion nauttia vapaista kaikin siemauksin kotia laittaen ja mahdollisesti ulkoillen, jos on jo lämmintä ja aurinkoista. Kuvia asunnosta minulla ei vielä ole, mutta kun saamme tavaroita paikoilleen, pääsen varmaan tekemään ekan juttuni sieltä.. :) kuulemiin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...