Translate

torstai 9. maaliskuuta 2017

Oman elämänsä taiteilija

Edellinen juttuni nousikin kertaheitolla kaikkien aikojen luetuimmaksi postaukseksi jonka olen tähän mennessä tehnyt! Sisustukseen liittyvät ajankohtaiset ilmiöt ja suuntaukset ovat asioita joista aion kirjoittaa jatkossakin avoimin mielin ja rohkeasti. Ikävää on että usein ihmiset netissä ( ihan yleisesti ), suhtautuvat lukemaansa kuin eduskunnan kyselytuntiin, jaa, nej tai poissa. Ymmärrättekö mitä tarkoitan..? Pidän, en pidä, ihan sama. Ihan kuin muita vaihtoehtoja ei olisi! Toivon hyviä huomioita ja ehdotuksia sekä vinkkejä lukijoilta, tarkoitus on viedä juttua eteenpäin, ei vain kehua tai tuomita sitä. Ja kritiikkiäkin saa antaa, kunhan se kohdistuu tekstiin, eikä kirjoittajaan itseensä. Itse ainakin haluan lukea kantaa ottavia kirjoituksia ennemmin, kuin harmaata tasapaksua tekstiä jossa kaikki on ok ja mukavaa ja "turvallista". Niinkuin tämänhetkinen sisustus ;)

Kevät näyttää ottavan takapakkia, joka ei kauheasti mieltä ylennä. Odotan niin kovasti että tulee lämmintä, ja pääsee lenkkeilemään jäättömille kaduille, aurinkoiseen ilmaan. En ole talvi lenkkeilijä!
Nyt ei kannata juuri mitään ostaa jos muutto toteutuu, eli hyödynsin aikani kuluksi kotona kauan maanneet öljyvärit ja taulupohjan, ja sain viimein aikaiseksi pienehkön DIY - sisustustaulun! Maalaaminen on oikeasti tosi rentouttavaa, ( tai sitten ne oli ne maalihöyryt jotka sai olon niin rauhalliseksi ) :O Anyway, maalasin pohjaan ensin tulevan sisustuksen väreihin sopivaa turkoosia ja sinisen sävyjä valkoisella ohennettuna. Päälle luonnostelin pikkulinnun silhuetin. Taulupohja oli vähän hankalan mallinen, ja se olisi ollut ihan hullun näköinen pystysuunnassa. Näin päin tuli ihan kiva mielestäni. Lopputulos ei ole mitään huipputaiteilijan työtä, mutta en ole muutenkaan maalannut moneen vuoteen, eli jostain on aloitettava. Kyllä minä seinälle tuon aion laittaa! Mitään kursseja en ole käynyt koskaan, pitäisi kyllä vielä mennä, jotta oppisi paremmin maalauksen eri tekniikoita.


Tuntuu että kun illatkin ovat pidentyneet, saa enemmän aikaiseksi, ja on enemmän energiaa! Kuvien otto hetkellä oli kyllä jo pimeää, eli valaistus kuvissa on vähän kehno, mutta näette sitten tulevan asunnon seinällä tämän kirjaimellisesti "paremmassa valossa"! :) Nyt lyhyestä virsi kaunis, ja eikun maaleja ostamaan ja kokeilemaan, tää on kivaa! Kuulemiin, Kristiina!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...