Translate

maanantai 3. huhtikuuta 2017

Tokmannin ihanat uutuudet

Kävin pitkästä aikaa "Tarjoustalossa" eli Tokmannilla, ja haluan vinkata aivan ihanista kevät uutuuksista, joihin silmäni naulaantuivat samantien! Vaikka kynttiläkausi alkaa olla tältä talvelta ohi, ihastuin myyntiin tulleisiin lasisiin kynttilänjalkoihin ja tuikkukippoihin. Hinta ei päätä huimaa, eli tiedän mihin suunnistan heti muuton jälkeen! :) Ne ovat kauniita ihan sellaisenaan koristeena, ja kristallin "väri", eli siis värittömyys.. käy hienosti moderniin sisustukseen. Minusta nuo ovat tyylikkään näköisiä, jos hintaa ei tiedä niitä voisi luulla kalliiksikin. Hinta on silti erittäin hyvin edullisen sisustamisen budjettiin sopiva. Kynttilän jalat: 5,99€ / kpl, ja timanttilyhdyt: 2,99€ / kpl!




Valikoimiin oli tullut myös paljon juuri nyt muodissa olevaa pinkkiä, ja harmaan sävyjä. En yhtään ihmettele että Tokmannilla menee hyvin, heidän sisustus tuotteensakin ovat edullisia, trendikkäitä ja kohtuullisen hyvä laatuisia. Kuten se yksi toinen ketju mainos sloganissaan sanoo: " se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa". Toivottavasti noita ei myydä loppuun ennen kuin pääsen ostoksille! :)



Viime aikoina on blogimaailmassa ollut juttua blogien aitoudesta / kaupallisuudesta, sekä kovasta kilpailusta bloggaajien kesken. Täytyy sanoa että tähänkin pätee pari perus faktaa. Kaikkia ei voi miellyttää, ja ole oma itsesi! Välillä vaan on kyllä tuntunut siltä että tämän päivän "muotti", johon sisustusbloggaajan on sovittava, on melko tarkalleen rajattu. Joko seuraat viimeisimpiä trendejä, ja teet juuri sitä samaa kuin muutkin, tai sitten olet ääripää,  ja hankit DIY -projekteja kirppiksiltä, ja suosit vain vanhoja tavaroita... Samaan hengenvetoon toivotaan oman persoonan esille tuomista, mutta olen huomannut että jos sinulla on yleensäkään minkäänlaisia mielipiteitä, ja tuot ne julki, heti on muutama joka on jo vetänyt herneen nenäänsä! ;) Vaatii sinnikkyyttä oman työn ohella yleensäkin vielä jaksaa kirjoittaa blogia, eli ei ihme että monet nimenomaan harrastajabloggaajat ovat lopettaneet. Tällä hetkellä en tunne tarjoavani lukijoilleni mitään, kun en voi kuvata vanhaa enkä uutta asuntoa, ja olo on vähän malttamaton, mutta kyllä se siitä, muutto on pikemmin kuin tajuaakaan, aika menee niin nopsaan.. ja kehoitan lukemaan vanhempia postauksiani. Mm. " Kulutan, onko kaikki tarpeellista"?, ....on taas ajankohtainen kun Hullut Päivätkin on käsillä!



Jokainen kuitenkin tekee sitä mistä pitää, minä sekoitan tyylejä ja ostan sekä uutta että käytettyä. Olen itse ainakin ihan iloinen että tämä on vaan harrastus, ja on oikea leipätyö, olisi kamalaa elää jonkin niin epävarman asian varassa kuin bloggaaminen! Jatkossa palaan "juurilleni", eli teen postauksen siitä miten kaikin tavoin voi sisustaa edullisesti, miten itse sisustan edullisesti, ja aion mm. tehdä retken Kierrätyskeskukseen kameran kanssa, ja esitellä sen jälkeen mitä löytyi, ja miten mahdollisesti löytöjäni käytin, tai tuunasin. Koska en tosiaan ole vielä voinut noita tuotteita itse ostaa meille, eikä Tokmannille mennessä sattunut olemaan kameraa mukana, kuvat ovat Tokmannin kuvastosta otettuja, ( tässä se harrastelijan taso näkyy ).. ;) mutta asia tulee selväksi. Eli nyt siis Tokmannille ostoksille, kotiin saa kivan kevät päivityksen pikku kolikoilla!


 Mahtavaa kevään jatkoa kaikille! T. Kristiina






1 kommentti:

  1. Tokmannin lisäksi olen tehnyt itse parhaimmat löydöt Halpahallista ja Alemakasiinista :-)

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...