Translate

sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Ryijy löytö UFF tasarahapäiviltä

Kuten aina, nytkin kävin pikaisesti katsomassa mitä UFF kaupoissa on tarjolla tasarahapäivillä. Vaatteita en tarvitse, kaapit pursuavat jo ennestään! Katselin sen sijaan verhoja ja muita kodin tavaroita. Enpä arvannut että löytäisin tosi halvalla juuri nyt kovassa nosteessa olevan seinäryijyn! Espoontorin myymälässä oli useampi pikku ryijy, eri värisiä.. mutta päädyin ruskea sävyiseen. Takana on puu rima johon voi kiinnittää narun. Se on ilmeisesti aidosti vanha, mutta en löytänyt mitään merkkiä. Kooltaan aika pieni, mutta sellaisen juuri halusin. Ne isot keräävät niin paljon pölyä että saisi olla koko ajan viemässä niitä ulos puisteltavaksi. Tuollaisen pienen sen sijaan pöllyttää helposti. Parasta oli taas hinta: 2€! Mm. Elloksella pienehkö ryijy maksaa: 49,95€.
Jännä miten joku niin retro tavara, voi näyttää tänä päivänä niin "fressiltä"! Ryijy on kaunis värien asteittain tummetessa alaspäin. Se sai paikan sohvan yläpuolelta. Sohvatyynyt luovat lämmintä tunnelmaa. Ostin nuo peura tyynynpäälliset Jyskistä, maksoivat vain 4€ / kpl. Sopii edullisen sisustuksen budjettiin! Tyynyissä on myös pitsiä, tosi sievät ja beigen sävyisenä sopivat monien muiden värien kanssa yhteen. Minun ei pitänyt ostaa uusia tyynyjä eikä tyynynpäällisiä pitkään aikaan, mutta täytyy myöntää että kyllä ne vaan piristivät mieltä kummasti! Aalto tuikun ostin kesällä Raahen reissulta 6 eurolla. "Lankku" -tabletti on Puuilo myymälästä, 1,90€.Purkissa on kookospalloja, joita tein suklaan korvikkeeksi :)  Ovat hyviä, mutta vähän terveellisempiä. Ne käyvät myös hyvin lahjaksi. Tässä resepti:

Kookospallot:

3 dl Luomu kaurahiutaleita
100g Kookosrasvaa
1,5 dl Sokeria
2 rkl kaakaota esim. Van Houten
kookoshiutaleita

Sulata kookosrasva varovasti. Lisää kaurahiutaleet, sokeri, ja kaakaojauhe hieman jäähtyneeseen rasvaan. Jäähdytä ensin massaa jääkaapissa niin kauan että se muuttuu kiinteämmäksi, jotta muotoilu onnistuu. Pyörittele palloja, ja kierittele ne kookoshiutaleissa. Säilytä pallot viileässä!


Kuusi on edelleen kellarissa, mutta on meillä pari männynoksaa "kuusipuuna". Niistä tulee ihanaa pihkan tuoksua, ja toisessa oksassa on vielä jopa yksi käpy kiinni! Selvennökseksi täytyy mainita, etten koskaan revi puista oksia, vaan nämäkin olivat jo maassa valmiiksi tippuneena.Marraskuun kelmeä harmaa valo saa kaiken näyttämään niin masentavalta ja väsyttää ainakin minua kovasti. Nautin viime viikolla suunnattomasti kun yhtenä päivänä aurinko pilkahti nopeasti taivaalla!

Tilasin Ellokselta messinkiset peuranpäät ajatuksena tuunata vaatekaappiin niistä upeat vetimet, mutta joudun palauttamaan ne. Varoitan kaikkia tilaamasta kyseisiä tuotteita! Ne olivat nimittäin ihan epäsymmetriset. Peuran kuono oli vino, ja toinen sarvi lyhyempi kuin toinen, silmät oli eri korkeudella! Surkeaa laatua. Tilasin siis kaksi, toista pakettia en edes viitsinyt avata, kun ensimmäinen oli jo tuollainen pettymys. Yleensä olen kyllä ollut tyytyväinen Elloksen tuotteisiin, mutta tuo oli pohjanoteeraus. Ne olivat aika edulliset, mutta ei se tarkoita että voi myydä roskaa!

Kuten varmasti huomasitte, olen hieman muokannut blogin ulkoasua. Vielä on matkaa edustavaan ja teknisesti hienoon blogiin, mutta kun olen huono tietokoneiden kanssa, voi olla että tarvitsen siihen "asiantuntija" -apua :) Mielestäni tausta on kuitenkin nyt söpö, rakastan kiviä, eli kansikuvakin on juuri minua itseään, lisäksi suosituimmat jutut ovat nyt luettavissa pikalinkkeinä sivubannerissa.

Blogin osoite on nyt siis myös selkeämpi: http//ilovemyhomeblogi.blogspot.fi/

Mukavaa Marraskuun jatkoa kaikille, olemme jo yli puolen välin, eli kohta helpottaa! Saamme keskittyä joulun laittoon ja tunnelmointiin, ihan luvan kanssa, johon liittyen on tulossa pari postausta lähiaikoina! :)


1 kommentti:

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...