Translate

keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Pala paratiisia

Koska olen ahkera kuluttajatutkimuksiin vastailemisessa, sain jälleen Iittalan 20 euron lahjakortin mielipiteideni kertomisesta. Ei hassumpi iltapuhde silloin tällöin, kun noin pienellä vaivalla saa säännöllisesti jotain kivaa! Lahjakortteja voi valita monesta eri vaihtoehdosta, esim. vaatekauppoihin, Mc Donaldsiin ym. mutta olen jo toistamiseen päätynyt Iittalaan, kun sillä saa taatusti rahoillensa vastinetta. Olen iloinen että aikanaan ryhdyin vastailemaan noihin, ja tuo ei ole mikään huijausjuttu!

Lisäksi lahjakortti käy kaikkiin tuotteisiin, myös ALE ja Outletin tuotteisiin. Menin Sellon kauppakeskuksessa sijaitsevaan Iittalan myymälään, joka oli vasta remontoitu. Hankin viimeksi vastaanlaisella kortilla Taika astioita, mutta silloin kävin Lommilan Outletissa. Keräily täytyy aloittaa jostain, hankin lisää hiljalleen. Katselin myös samalla vähän joululahjoja, -kyllä, joulu on pian täällä, enkä halua että tulee hoppu :)

Olen tykästynyt Arabian Paratiisi sarjaan! Se on kaunis, ja sen väritys sopii moneen juhlaan. Toisin kuin ostamani Taika astiat, jotka ovat kieltämättä punaisena aika jouluisia, mutta joulupöytäänhän minä ne ostinkin. Niitä ei muuten enää saa juuri mistään, kun olivat limited edition, mutta Sellon Iittalassa ja Citymarketissa niitä näytti vielä myynnissä olevan. Paratiisi sarja on klassikko, hinnat vain hirvittivät! Luulisi sitäpaitsi saavansa kahvikupin ostaessaan siihen lautasen automaattisesti, koska ne ovat pari. Mutta ne myytiin erikseen! Tarkoitan nyt nimenomaan sitä pientä kahvikuppia, en kahvimukia. Pohjassa lukee nimittäin Made in Thailand, eli ainoastaan design on Suomalaista. Enkä missään tapauksessa tarkoita että en arvostaisi Suomalaista suunnittelua, ihmettelen vaan että jos nuo maksavat noin paljon Thaimaassa teetettynä, paljonko ne sitten maksaisivat täällä koti Suomessa tehtynä!? No, tuo ei ole vielä mitään liemikulhon hintaan nähden... yli 300 euroa. Voin luvata että sitä en kyllä koskaan tule hankkimaan..! Ellei tule lottovoittoa :) No, lohdutukseksi Paratiisi sarja olikin avajaisten takia -20% alennuksessa. Ihmettelen muuten aina katsoessani Huutokauppa keisaria kun Aki pitää esineitä kädessään korkealla ilmassa, kerrankin oli joku yli 600 euron arvoinen Arabian astia, onkohan koskaan ote livennyt..? Aika kallis tipauttaminen tulisi siitä!


Tein tosi hyvän hankinnan lahjakortilla! Päädyin isoon lautaseen, 26cm. Normaalihinta 40,10€, alennus -20%  jäljelle jäi 32,08€, jonka jälkeen vielä vähennettiin lahjakorttini 20 euroa, eli sain lautasen lopulta niinkin halvalla kuin: 12,08 euroa!! Myyjä varmaan ajatteli ilmeestä päätellen että kyllä halvalla lähti! Toki, eikä minulla tosiaan ole taas pitkään aikaan varaa sinne poiketakaan.


Ajattelin laittaa tuohon tarjolle leivonnaisia, karkkeja, suolaisia tarjottavia kuten pasteijoita, tai jopa pienen kakun. Monikäyttöisyytensä vuoksi tämä oli parempi valinta kuin vaikka yksi pieni kulho tai kahvikuppi. Kaikki sarjan tuotteet oli kyllä niin ihania että valinta oli vaikea. Paratiisia on saatavilla myös mustavalkoisella pohjalla, mutta halusin juuri tämän alkuperäisen "värillisen" version.
Ihana on kyllä kävellä Iittala kassin kanssa kaupungilla, ei noita ihan joka päivä ostella! Kyllähän astioiden pohjassa lukee että kestää mikron, astianpesukoneen ym... mutta en minä ainakaan raaski näitä arkikäyttöön ostaa. Voi sitä raukkaa koululaista joka uskaltaa lämmittää välipalaansa koulun jälkeen Paratiisi astiassa, ja saa kuulla kunniansa kun äidin kotiin saapuessa lautanen onkin säpäleinä roskapussissa...

Noista hedelmistä ja mustaherukoista tulee niin kesä mieleen, kyllä se äkkiä taas ohi livahtikin! Uutta kevättä ja kesää odotellessa, ihailen niitä tässä lautasessa, ja yritän jossain vaiheessa saada tälle kavereitakin. Voisin sitten tehdä jonkinlaisen Paratiisi kattauksen, katsotaan koska se onnistuisi!

                                                               " I`m in Paradise!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...