Translate

keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Pientä kivaa keittiöön..

Näin kesällä ei jaksa aina aloittaa sen suurempia tuunausprojekteja, mutta aina mulla on jotain idean poikasta kehitteillä. Olen jo pitkään halunnut keittiöön pientä radiota, josta kuunnella musiikkia ja uutisia samalla kun kokkaan. Löysin Clas Ohlsonilta söpön pinkin radion :) Minua on kovasti varoitettu että niissä ei taajuudet pysy, ne ei kuulu kunnolla, mutta tuo ostamani ainakin toimii hyvin! Maksoi muistaakseni 12,90€. Tärkeätä on että se toimii myös suoraan johdolla verkkovirrasta, eikä pelkillä pattereilla. Toki patteritkin on hyvä laittaa jos ottaa sen välillä esim. rannalle mukaan. Nyt on syksyn kokkailutkin jo varmistettu viihtyisäksi :) Eikun uusia reseptejä kokeilemaan musan säestämänä! Ei ollut kallis sijoitus.


Kun kerran menin pinkin radion ostamaan jatkoin samalla linjalla! Väri on tietenkin sellainen joka jakaa mielipiteet, osa rakastaa pinkkiä ja osa ei voi sietää. Mulla se menee pieninä yksityiskohtina, mutta esim. pinkit verhot tai matto olisi kyllä jo liikaa... Katselin Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolla käydessäni jos siellä olisi jotain pinkkiä joka sopisi myös keittiöön. Löysin pinkin metalli"ämpärin", johon laitoin aterimia ja lasisen tuikkulyhdyn. Se sai paikan ikkunan äärestä. Sekin tuli tarpeeseen koska keittiömme on vähän huonosti valaistu ja iltojen hämärtyessä kynttilän valo on samalla myös kaunista ja kodikasta. Seuraavaksi vähän kuvia näistä, ja sen jälkeen jälleen yksi keksintöni...


No siinä se itseasiassa kuvassa jo näkyikin, ostin myös Kierrätyskeskuksesta remonttitarvike osastolta pinkin sävyisen laatan, joka maksoi 0,20€!! Se käy pannunaluseksi. Halpa idea tämäkin. Ja oman maun mukaan, voi hankkia vaikka itämaisesti kuvioidun, tai sitten vain klassisen vaalean. Laattoja oli Nihtisillan myymälässä tosi paljon, monenlaisia ja osaa niin iso määrä että niillä jopa saisi laatoitettua jonkin pienen alueen, esim. tiskialtaan ja kaappien välisen tilan. Remontoijakin voi siis säästää paljon jos vaan viitsii nähdä vähän vaivaa, eikä toiveissa ole välttämättä ihan 2016 vuoden tuoreimmat laatta uutuudet. Laatan alle tähän pannunaluseen voi laittaa halutessaan vielä huopatassut, ( samoja mitä laitetaan huonekalujen alle ) mutta itse en laittanut mitään.


Toimii..!
Sain siis hyvin edullisesti ja osittain ilmaiseksi päivitettyä keittiön ilmeen! Olen nauttinut ulkoilusta ja Suomen "kesästä", täysin siemauksin, meriretki postaus on viittä vaille valmis, mutta se vaatii vähän enemmän työtä, joten palailen asiaan myöhemmin. On ollut mahtavaa nyt lomalla ottaa päikkärit vaikka keskellä päivää, ilman tunnontuskia. Sopivassa suhteessa lepoa ja aktiviteetteja :) Lenkkeilyyn jouduin kyllä pistämään stopin kun jalka kipeytyi, en tiedä mistä on kyse, ei ainakaan penikkatauti, se minulla on ollut aiemmin, eikä tämä ole sitä toivottavasti ei mitään vakavampaa, seisomatyössä kun olen jalat on mun työkalut! Muutama kiva reissu on vielä tekemättä ennen töihin paluuta. Hauska juttu on tällä kertaa se, kun lomafiiliksessä hypin kotona yleensä niinkuin nytkin pelkissä alushousuissa ja topissa, ja kiipesin tuolille ikkunan eteen laittamaan naulaa lyhdylle.. oli siinä varmaan ihmettelemistä jollain jos huomasi, mutta eihän se ole sen kummempaa kuin olla rannalla bikineissä, eihän...ei mulla sentään mitään stringejä ollut.. :D Tässä vielä lisää kuvia:

1 kommentti:

  1. Ihanan värisiä juttuja. Toi lyhty on ihastuttava. Mullekin sopis. kun vaihdan verhot, sävy sävyyn :)

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...