Translate

torstai 30. kesäkuuta 2016

Uusimmat ilmaiset sisustus löydöt ja Blogi 1 -vuotta

On kulunut vuosi siitä kun aloitin pitämään tätä Blogia ja julkaisin ensimmäisen juttuni Merihenkinen kattaus :) Kaikenlaista on tullut puuhattua, tuunattua ja löydettyä. Välillä poikkesin vähän Blogini alkuperäiseltä polulta, ja sorruin ostamaan Iittalan Taika astioita, mutta suurin osa jutuista on ollut juuri sitä minun omaa ideologiaani, kaunista ja tyylikästä, edullisesti, helposti ja jopa ilmaiseksi! Josta päästäänkin kätevän aasinsillan kautta tämänpäiväiseen juhlajulkaisuuni... Olen nimittäin löytänyt viime aikoina taas pari aivan ihanaa tavaraa täysin ilmaiseksi! Sattuman kauppaa oli se että kaiken huipuksi ne ovat juuri sitä valkoista, maalaisromanttista tyylisuuntaa jollaista haluan meille. Kaikkea mikä eteen tulee ei kannata tietenkään ottaa, mutta kyllä minä taas ihmettelen suuresti joidenkin ihmisten ajatusmaailmaa. Mikä saa heittämään roskiin kauniin ja täysin ehjän suloisen lasipurnukan? Ei tullut mieleen vaikka täyttää karkeilla tai millä tahansa ja antaa lahjaksi jollekin? Se oli meidän taloyhtiön lasin keräysastiassa, ja oli säilynyt ihme ja kumma ehjänä....


Entä sitten upea valkoinen punottu pitsimatto. Wau mikä löytö! Ei ollut likainen tai rikki, ja jos sen on joku itse virkannut siinä on ollut vielä ihan valtava työ! Matto on iso, halkaisija on n. 1,5 metriä. Se oli jätetty nätisti roskalaatikon päälle odottamaan... tässä tapauksessa minua :) Tuollaisia myydään aika kalliillakin, yksi nainen pyysi Facebook kirpparilla 85 euroa, jonka ymmärrän hyvin juuri kovan työn vuoksi. No, nyt ei tarvitse enää ostaa! Ilmaiseksi saatuna kyllä ehkä mun paras löytö ikinä!!


Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta otin tämän naarmuisen piirakkavuoan, joka toimii vielä ihan loistavasti tuikkualustana! Tavaroiden uudelleen käyttö on järkevää, sitäpaitsi sille voi keksiä myöhemminkin edelleen uusia käyttö tarkoituksia vielä, taivas on vaan rajana! Ja ei maksa mitään.


Onko sisustaminen kallista puuhaa? Vaatiiko se merkkituotteita? Pitääkö käydä pikkuisissa erikois- putiikeissa joiden tavarat maksavat maltaita? Onko se asia josta esim. työtön tai köyhä ei voi edes haaveilla? Ei todellakaan!! Hieman onnea, värisilmää ja jonkinlaista tyylitajua se ehkä vaatii kuitenkin, mutta ihan ilmaiseksi voit saada kodin joka näyttää muiden silmissä upealta ja tarkkaan harkitulta. Kukaan ei arvaisi että olet saanut ihanat tavarasi täysin ilmaiseksi! Käytin löytöjäni ja stailasin olohuoneen sohvanurkkauksen viihtyisäksi. Tässä kelpaa lukea tai katsella tv -ohjelmia.

" Ole muutos jonka haluat nähdä" tyyny on Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta. Leivoin Blogini juhlapäivän kunniaksi Minttu-suklaa Cup Cakesit. Vuoat ja reseptikirjan ostin Espoonlahdesta yhdeltä itsepalvelukirppikseltä, joka kuulemma lopetti juuri toimintansa. Ihania!Happy Birthday I love My Home Blog!!
En nyt alkanut vielä järjestämään minkäänlaisia arvontoja, katsotaan sitten kun Blogi täyttää kaksi vuotta. Lukukertoja olen saanut koko ajan vaan enemmän, ja muiden Blogeja tutkailleena, olen todennut etten ole sen kehnompi, ja mulla on ideaa! Kunnon järjestelmäkameraan kyllä pitäisi jossain vaiheessa sijoittaa, koska kuvani eivät tietenkään ole laadultaan kovin hyviä. Olen myös jokseenkin sitä mieltä että Bloggerin Blogi -pohjat eivät ole kaikkein parhaita, muut sivustot tarjoavat paremmat puitteet. Lisäksi ihmettelen kyllä suuresti miten jotkut ehtivät päivittää Blogiaan lähes joka päivä, varsinkin ihmiset joilla on pieniä lapsia, kun itsellänikin tekee tiukkaa saada edes yksi juttu viikkoon!

En sitäpaitsi halua tehdä juttuja periaatteella "tikusta asiaa", vaan jutuissa pitää olla kyllä joku juju ja paljon katsomista, valokuvia, eri kuvakulmia ja runsaita ideoita. Olen sen verran kunnianhimoinen, että melkein aina mietin Blogi -ideoita missä vain liikunkin.  Joskus on hauska kun kysyn vaikka kaupassa myyjältä onko heillä esim. pyykkipoikia. No, myyjä sanoo: " On täällä näin, ole hyvä" johon minä totean että: "ai jaa, nuo ovat muovisia, olisin tarvinnut puisia"... kyllä varmaan ihmetytti miksi muoviset ei kelvanneet, hyvinhän se pyykki niilläkin narulla pysyy :D En aina halua enkä jaksa alkaa selittämään että ne eivät tule pyykille laisinkaan, vaan minulla on Blogi mihin teen juttua ja tarvitsen nimenomaan puisia. Vaativa asiakas! Ja monesti kävelen ulos myymälöistä tyhjin käsin...
Cup Cake oli herkullista! Seuraavaa juttua ajattelin tehdä jo huomenna, kun lähden meriretkelle sisustajan silmin ;) Saa nähdä mitä näen ja saan aikaiseksi! Kuvassa näkyvä kirja odottaa myös lukemista, se ei todellakaan ole mikään tuore teos, mutta en ole sitä ehtinyt lukea. Komea Peter Franzen saattaa olla jopa sukua minulle, joten täytyy lukea senkin takia. Muistakaahan lukea myös vanhempia juttujani, ne eivät vanhene mihinkään, toisin kuin kirjoittaja.. ja taas totean että edelleen:                                                                                                                                                                                                                " I love My Home"
5 kommenttia:

 1. Olipa ihanat löydöt. Kumma kun lasijuttu oli säilynyt ehjänä. Mullakin on ollut tollanen, harmi kun vein kirpparille. Olis ollut hieno tuikuille. toiset ne keksii.

  VastaaPoista
 2. p.s käy minunkin blogissani ja liity jäseneksi/lukijaksi. Laitoin blogisi lukulistalleni.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Vaatii vähän "pokkaa" ottaa joskus tavaroita, varsinkin oman taloyhtiön roskiksesta jos joku näkee, mutta en olisi voinut antaa näiden ihanuuksien päätyä kaatopaikalle! Jos jossain vaiheessa itse kyllästyn, annan eteenpäin tai myyn kirpparilla, en ainakaan heitä roskiin.

  VastaaPoista
 4. Siis vau mikä blogi! Ihanan erilainen ja hyviä vinkkejä<3

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Kiitos, kiitos! :) Yritän jatkaa samalla radalla..

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...