Translate

keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Sisustus unelmia

Kiirettä on pitänyt viime päivinä, eikä se helpota ainakaan tämän viikon aikana kun koulun päättäjäiset ovat tytöllä ja vieraitakin on tulossa. Olen kuitenkin ehtinyt hieman suunnitella mihin suuntaan sisustukseni ja Blogini on menossa. Haaveilen isompien linjojen uudistamisesta kotona, pikkuhiljaa nyt kesän ja ensi syksyn aikana. Tyylilleni ( ja kukkarolleni ) uskollisena, en aio pistää kuitenkaan omaisuuksia unelmieni sisustukseen, vaan aion hankkia ihania juttuja mm. Jyskistä, Hong Kong tavaratalosta, Ellokselta ja tietysti kirppiksiltä. Päälinja tulee olemaan valkoista ja hopeaa, luonnon materiaaleja ja luxusta... aion myös tehdä edelleen DIY -juttuja, ja kirjoittaa enemmän nyt pinnalla olevista ilmiöistä ja trendeistä. Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto on täynnä materiaalia jota en nytkään ole käyttänyt tarpeeksi luovasti ja monipuolisesti. Kesällä on aikaa enemmän tuunauksiin.

On hassua, kun ihmiset sanovat aina "kirjoittavansa Blogia", koska minun Bogini on hyvin kuva painoitteinen! Olen mielestäni hyvä kirjoittaja, mutta kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten en aio muuttaa tyyliäni. En mitenkään usko että just mun jorinat kiinnostaisi ketään niin paljon, että pelkkä teksti artikkeli keräisi paljon lukukertoja. Yritän kyllä kirjoittaa luovasti ja ottaa myös mukaan Blogiin taas sen "jonkin hauskan jutun", joita ennen kerroin. Ilmeisesti elämäni on ollut aika harmaata arkea viime aikoina, kun ei ole oikein mitään kivaa sattunut :) .Tarkoitus on myös tehdä retki "sisustajan silmin", jolloin otan luonnosta jotakin materiaalia mitä satun löytämään ja teen siitä jotain coolia!

Olen mm. halunnut jo pitkään hopean väristä perinteistä kynttiläkruunua. Sellainen on myynnissä Jyskissä, ja maksaa alle 30 euroa! Sen aion ostaa ensimmäisenä, vaikka näin kesähelteillä ei juuri syksyn kynttiläiltoja viitsisi vielä ajatella! Muut hankinnat ovat hieman hintavampia, mutta ei mahdottomia hankintoja pienituloisellekaan. Pyrin maalaisromanttiseen tyyliin, jota olen ajanut takaa jo jonkin aikaa pienempien projektien muodossa. Yhtenäinen tyyli on kuitenkin vielä keskeneräinen projekti. Kokosin muutamista tavaroista kuvakollaasin, nämä ainakin haluaisin hankkia meille pian:


Kynttilänjalka 29,99€, taulut teksteillä alkaen 1,50€/kpl, rahi 49,99€ ja hopean sävyinen hedelmävati 12€ kaikki: Jysk. Rottinkinen tähtiarkku, Hong Kong tavaratalot 29,95€. Pimentävät mutta ei tummat verhot pellavamaista kangasta, Ellos. Kaikki ovat melko edullisia. Lempparini on tuo arkku, johon ajattelin laittaa liinavaatteita. Esim. vieraspeitot ja tyynyt menevät tuohon siististi piiloon, kun niitä ei tarvita. Kävin viime perjantaina Kouvolassa mökillä, sieltä tarttui mukaan tällaiset pienet tuliaiset:


Tuo neliön muotoinen lautanen on maitolasia, siinä on hyvä teksti! Ajattelin toistaiseksi laittaa sen vaan koristeeksi hyllylle, mutta voihan siitä tarjota vaikka keksejä tai karkkeja tai muuta pientä. Ostin sen Hintakaari nimisestä kaupasta, joka on vähän niin kuin Tokmanni. Maksoi 3,90€.  En tiedä onko noita kauppoja muualla kuin Kouvolassa...? Kouvolan laku on aina herkkua, sain tuon edullisesti. Tällaista nyt kevät juhlien keskellä.... aion tehdä pari ihanaa DIY -juttua mökille, joihin minulla on jo tarvikkeet, kunhan vaan ehtisi.. huh...huh....ai niin, se hauska juttu! Mun tavaramerkkini.. Tämä ei liity kyllä sisustamiseen mitenkään, mutta kerron siitä kun odotin Kampin bussiterminaalissa Onni bussia. Olin itsekin vähän epävarma mistä laiturilta se lähtee, mutta katsoin valotaulusta että ei lähde kuin yksi bussi klo.9.15. No, seisoskelin siinä niin yksi nainen tuli kysymään samaa.. mistä Onni bussi lähtee.. ? Neuvoin häntä ja kuinka ollakaan seuraava ihminen oli melkein kuin jonossa hänen takanaan ja kysyi samaa asiaa!! En tiedä, ihan kuin otsassani välillä lukisi " entinen myyjä", koska kaikki kysyy multa aina neuvoa. Teinhän 11 -vuoden uran kaupassa, että ei mikään ihme. Mutta olisin tosiaan voinut laittaa kyltin, turistineuvonta 2 euroa :D Mietin vaan että jos olisin tajunnutkin asian jotenkin väärin, niin olisin neuvonut kahta muutakin ihan päin prinkkalaa. Olin kuitenkin ihan oikeassa. Suosittelen muuten Onni bussia, lippu maksoi 5 euroa, matka sujui nopeasti ja mukavasti!

                 "Tuuli hiuksia tuivertaa, lämpö hehkuu
        iholla, kesä on aikaa seikkailun,
           ota se vastaan ilolla!"
                                                                      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...