Translate

tiistai 24. toukokuuta 2016

Pieniä yksityiskohtia

Halutessaan päivittää asuntoaan jotenkin uusiksi, aina ei tarvitse ostaa kokonaan uusia huonekaluja tai maalata koko huonetta pinkiksi, vaan pienillä jutuillakin saa jo uutta ilmettä. Ja nimenomaan se mitä materiaalia, tyyliä tai väriä valitsee, antaa heti eri vaikutelman. Pienet yksityiskohdat ovat tärkeitä. Ja hintoihinhan nämä ei tulleet, hienot jutut voi olla tosi halpoja, kuten mulla aina!

Kävin Vermon kirppiksellä ekaa kertaa tänä keväänä viime sunnuntaina, ja jotain kyllä tarttui mukaan sieltäkin. Yritän välttää ostelemasta liikaa turhaa tavaraa, vaikka se sitten olisi halpaa ja käytettyäkin, koska liika on vaan liikaa! Olen kyllä halunnut jo pitkään kaunista peiliä, joka olisi tarpeeksi pieni esim. hyllyn päälle laitettavaksi, mutta olen vain nähnyt joko kokovartalopeilejä tai pieniä seinäpeilejä, joista ei näe oikein mitään. Lisäksi halusin että peilissä olisi kauniit kehykset. Nyt löysin vihdoin juuri sopivan kokoisen, kauniin maalaisromanttisen vaalean peilin, jossa oli myös tosi kauniit kehykset. Maksoi vain 4 euroa! Sen ostin, ja kuljetin kotiin kieli keskellä suuta etten saa 7 vuoden epäonnea :) Peili korostaa hienosti esineitä joita minulla on jo, kuten ihana männyn oksa jonka löysin metsästä talvella ja käytin postauksessa "lumoava joulupöytä".  Peilit tuovat huoneeseen valoisuutta ja avaruutta. Varsinkin pienissä asunnoissa niitä kannattaa hyödyntää!


Erilaiset vihot ja muistikirjat ovat myös aina tarpeellisia, mutta on eri asia raapustaako asiansa ja suunnitelmansa siniseen ruutuvihkoon vai nahkaiseen hienoon muistikirjaan, joka saa jo miettimään kaksi kertaa mitä tuhertaa, ei ihan arkipäiväisiä kaupan ostoslistoja. Tähän tulee suuria suunnitelmia!


Hieno metallinen kynäpurkki antaa myös arvokkaan vaikutelman, toisin kuin ne muoviset joita minulla oli koululaisena. Se on Kirpputori Toisesta Kierroksesta Tapiolasta, ja maksoi 2 euroa. Luulen että alun perin on Indiskasta, en tiedä mutta on sen tyylinen. Siihen voi laittaa myös tuikku kynttilän, jos haluaa. Eli monikäyttöinen kapistus myös. Tässä hieman lisää kuvia setistä:
Olen myös poikennut välillä Lidlissä ihan ruoka ostoksilla, mutta bongasin niin ihanat sisustus jutut ALE -laarista, että eihän niitä voinut jättää ostamatta! Myös maalaisromanttista tyyliä, kaksi valkoista metallisydäntä, ja ajan patinoimalta näyttävän sydän valokuvakehyksen, mikä kaikkein parasta, puoli-ilmaiseksi! Olivat poistomyynnissä puoleen hintaan, eli hintaa oli vain 1,49€/ pakkaus. Tässä ne:


Laitoin valokuvakehykseen kuvan saaristosta,  jota niin paljon rakastan, ja metallisydämet saivat paikan myös seinältä peilin läheisyydessä, jossa oli juuri sopivasti yksi naula vapaana. Kuten olen aiemmin kertonut, asuntomme on vuokra-asunto, joten en ole kauheasti halunnut enkä voinut tehdä pysyviä muutoksia. Ja nauloja täällä oli kyllä edellisten jäljiltä seinissä ihan kiitettävästi!
                                                Ihania juttuja taas ihan pikkurahalla!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...