Translate

maanantai 2. toukokuuta 2016

Toisen roska on toisen aarre!

Kannattaa pitää silmät auki joka paikassa, sisustuslöytöjä voi tehdä missä vain.... ja etenkin roskiksessa! Kannattaa myös ajatella vähän pidemmälle mitä tai mihin tavaraa voisi käyttää. Joskus joku esine näyttää olevan pilalla, mutta muuttamalla sen käyttötarkoituksen tai tuunaamalla sitä jotenkin se onkin vielä erittäin käyttökelpoinen. Esittelen tässä jutussa viimeisimmät löytöni ja oivallukseni... rahaa ei mennyt näihin juuri ollenkaan! Roskiksessa on aina naurettavan nopeasti kurkattava laatikkoon ja pistettävä mahdollinen löytö äkkiä kassiin... vaikka -enhän minä mitään keneltäkään varasta, mutta kateus vie kalatkin vedestä... "ai sä löysit tuollaisen"... niin no, etpä itse näköjään katsonut lasinkeräykseen tai metallinkeräykseen. Kynnys on myös toisille niin korkea ottaa mitään roskiksesta, mutta en ota mitään mitä ei voi pestä, sitä paitsi dyykkaavathan jotkut ruokaakin sieltä! On kyllä olemassa fiksujakin ihmisiä jotka jättää roskiksen kannen päälle ehjiä tavaroitaan, jollekin otettavaksi joka tarvitsee. Joku ihana ihminen meidän taloyhtiöstä on jopa niin huomaavainen että jättää viikonloppuna tuoreen saman aamun Hesarin tai Ilta-Sanomat laatikon kannen päälle ihan kuin "lahjaksi" :) Löysin viimeksi ihanan vanhan limupullon. Siinä ei ole mitään korkissa, mutta pohjassa on joku leima. Nätti ja nostalginen sisustus -elementti keittiöön! Tai miksei muuallekin... ja sitten Suomenojan Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolla bongasin metallisen siivilän, jonka pinta oli sisältä vähän naarmuinen. Otin sen, säilytän siinä nyt hedelmiä. Ihanat tavarat täysin ilmaiseksi!!Limupullo 0€, metallisiivilä 0€!

Olen tehnyt jo aiemmin tänä vuonna mahtavan löydön roskakatoksesta, olen vain odottanut
sopivaa käyttötarkoitusta sille. Nimittäin joulun jälkeen joku oli heittänyt metallin keräykseen
kauniin itämaistyyppisen metallipurkin, jossa oli ollut ilmeisesti jonkinlaisia suklaakonvehteja.
Otin sen talteen. Siinä ei ollut kantta, enkä muutenkaan heti tiennyt mitä sillä teen, mutta se oli
niin nätti että en voinut jättää sitä sinne. Sitten keksin hyvän idean.. siitä seuraavaksi, mutta tässä
itse purkki:


Purkki 0€
Olen jo pitkään himoinnut kotiimme orkideaa. Olen kuullut että ne ovat vähän hankalia hoitaa, ja surkeana viherpeukalona minulla se kuolisi varmasti :/ Lisäksi kesä on tulossa, enkä ole koko ajan kotona sitä kastelemassa... hmm... mikäpä parempi idea kun aidon näköinen koriste orkidea! Sellaisen löysin Tiger myymälästä vain 2 eurolla! Ankkuroin oksan purkkiin meren pyöristämillä kivillä, samoin kuin jutussani " DIY- korupuu". Eli mitään liimaa tai muita virityksiä ei tarvita ja koska purkki pysyy näin puhtaana ja ehjänä sitä voi jatkossa käyttää taas johonkin muuhunkin jos haluaa. Oksanhan voi laittaa siis mihin tahansa purkkiin, lasipurkkiin... tai johonkin oikeaan kukkaruukkuun esim. Plantagenissa on tosi upeita ruukkuja edullisesti! Tämä purkki vain sopi niin hyvin teemaan koukeroisine kuvioineen. Tämä tulee sulostuttamaan olohuonettamme pitkään koska muovista orkideaa en edes minä saa hengiltä... :) Ja se on hämmästyttävän aidon näköinen!

Kaunista vai mitä...? Minun pitäisi saada joku ALE -kortti tai leimojen keräys kuponki Tigeriin koska niin paljon ostan kivaa juttuihini sieltäkin. Tai sitten he voisivat ryhtyä sponsorikseni, koska saavat ilmaista mainosta ;) Tässä vielä pari kuvaa, kokeilin eri kuvakulmia jotta saatte monipuolisen kuvan:
Ihanaa kirjoittaa Blogia kun on hyviä ideoita ja asiat rullaa! Mietityttää vaan että lukeekohan kesällä kukaan Blogeja? Toisaalta lomalla on aikaa ja kun nykyään kännykkä ja tabletti on helppo kaivaa laukusta vaikka riippumatossa tai rannalla ja lukea mielenkiintoisimmat uudet jutut.. miksei.. lupaan ainakin etten lopeta juttujen tekoa, tai laske rimaa niin matalalle että laittaisin vain kuvan jätskistä ja aurinkolaseista ja toteaisin, "tässä lomakuulumiset terve!" Aloitin Blogini viime Heinäkuussa, silloin lukijoita oli aluksi vain muutamia, mutta oletan sen johtuneen siitä että olin uusi, eikä kesästä. Täytyy tehdä jonkinlainen juhla -postaus sitten kun tulee vuosi täyteen!

Sokerina pohjalla esittelen ihanan pikku paistinpannun joka minun vaan oli pakko saada! Tällä voi paistaa sydämenmuotoisia kananmunia tai Amerikkalaisia pannukakkuja rakkaalle! Sehän se on kaikkein tärkeintä, pienet muistamiset arjessa, osoitus että välittää. Tulee sitä paitsi halvemmaksi kuin parisuhdeterapia, pannu maksoi Suomenojan Kierrätyskeskuksessa vain 1,60€... oli ihan super halpa!
Tällaisia juttuja tällä kertaa....
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...