Translate

torstai 19. toukokuuta 2016

Löydöt UFF tasarahapäiviltä!

Tapani mukaan poikkesin nytkin UFF myymälöissä katsomassa jos löytäisin jotakin tasarahapäiviltä, ja löysinhän minä! Päätin mennä Runeberginkadun myymälään, jossa kaikki oli tänään vain 2€/kpl. Siinä myymälässä on ollut aika iso alue verhoille, pöytäliinoille ja tyynynpäällisille ym, mutta nyt sitä oli valitettavasti pienennetty. :( Taas ensin vaikutti muutenkin siltä että en löydä tällä kertaa mitään, kunnes tavaroita ja asioita alkoi pistää silmään. Tarvitsin kesäksi laukun ja jonkun kivan t- paidan, ne löysin. Olisin myös halunnut lenkkeilyyn jonkun Adidaksen tai Puman topin, joita yleensä saa halvalla UFF: ista, mutta ei ollut kokoja, eikä mitään kivoja. Täytyy mennä huomenna johonkin eri myymälään jos jaksan. Perjantaina vain yleensä haluan mahdollisimman pian kotiin lepäämään! Tässä paita ja laukku. Molemmat erittäin siistejä, laukku myös sisältä kuin uusi ja paidassa ihanat "lepakko" -hihat ja v -aukko, joka pidentää kaulaa. Kesällä tekee aina mieli väriä, laukkukin on Beige ja Hennes & Maurizilta ostettu alun perin. Poikkean taas sisustus teemasta, mutta seuraavaksi mennäänkin siihen osioon! Siksihän sinne kuitenkin pääasiallisesti menin, ja aina keksin kyllä jotain..
Olen kuin muusikko, jolle melodia tai laulun sanat pulpahtavat päähän mitä omituisimmista asioista tai omituisimmalla hetkellä. Katselin huiveja, pyörin ja pyörin ja sitten lamppu syttyi... kahdesta Jenkkihuivistahan voi tehdä tyynynpäällisen ompelemalla ne yhteen! Mikä idea, löysinkin kaksi sinistä ja ostin ne. Ne olivat myös kuin uusia, napakkaa kangasta eli ei sellaisia loppuun pestyjä ja pehmeitä. Eli jos sinulla on kotona Jenkki huiveja joita ei tule käytettyä koskaan, ei kun tyynyksi vain! Helppoa ja tukee taas kierrätysteemaa, miksi heittää pois vaikka ei tarvitse......? Tällainen tuli:
Sininenhän on ollut myös viime aikoina nostamassa päätään sisustus värinä, vaikka kuulemma suurin osa ihmisistä karsastaa sinistä kotonaan. Merihenkisyyteen se sen sijaan sopii hyvin, kuten myös seuraava löytöni, jonka tein laukku osastolta. Huomasin valkoisen pienen selkärepun, joka oli merimies -säkin mallinen. Se oli tosi pieni, eli sillä tavalla hyvin epäkäytännöllinen laukkuna, mutta keksin että jos remmit leikkaa pois, siitä saa kivan säilytys pussukan kylppäriin hiuslakoille ym...

Ai että ei löydy mitään vai..?! Vielä mitä! Joskus kannattaa katsella avoimin mielin, olen jo pitkään halunnut tällaista merihenkistä pussukkaa, melkein ostin sellaisen kalliilla venemessuilta, onneksi kuitenkin maltoin odottaa. Näitä merimies -säkkejä näkee melkein joka kerta kun käyn kirppareilla, myös isommassa koossa, koska ne eivät ilmeisesti ole olleet muodissa pitkään aikaan. Siihenkin on käsittääkseni tulossa muutos, olen nähnyt näitä myös vaatekaupoissa uusissa valikoimissa mukana.
Tämä viikko on karannut kuin varkain, ihme että sain edes tämän ompelutyön tehtyä! Mutta se on hyvä, kesäloma häämöttää jo taas vähän lähempänä. Viikonlopuksi on myös luvattu mahtavaa säätä, eli yritän ainakin mennä lenkille. Näin tältä erää, käykäähän tekemässä löytöjä uusin silmin! :)

1 kommentti:

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...