Translate

keskiviikko 24. tammikuuta 2024

Olohuoneen uusi ilme


En aio ryhtyä minimalistiksi, mutta lähdin tänä vuonna selkeyttämään kotia ja aloitin olohuoneen sisustuksesta pistämällä liiat tavarat piiloon. Tätä varten hankin uuden valkoisen senkin Jyskistä. Sain kuin ihmeen kaupalla vielä hankittua juuri tällaisen senkin, koska ne olivat periaatteessa jo poistuneet myynnistä ja tämä oli mallikappale. Ihan alunperin hinta oli ollut 159€. Se oli ollut viime aikoina tarjouksessa 100€ ja koska kyseinen kaappi oli tosiaan mallikappale, sain sen 80 eurolla. Jonka lisäksi minulla oli vielä 20€ lahjakortti, eli lopulta maksoin senkistä vain 60€! 🤗 Jee!




Ovissa on vinoneliön mallista kuviointia...

Kerroin myös aiemmin yhdessä jutussani että aion pitää esillä vain hyvin vähän sisustusesineitä kerrallaan. Ja nekin ovat harkittuja. Hennes & Mauritzista tilaamani muutamat esineet saapuivat myös sopivasti nyt viime viikon lopulla. Maljakko 20€ on lempparini, se on hauska! 😄 Heinät ovat Rustan 4,99€.



Lyhdyt saavat olla lattialla ympäri vuoden, minulla ne eivät liity jouluun tai edes talveen, vaan tuovat tunnelmaa ja kodikkuutta. Isompi lyhty oli käsittämätön löytö Jyskistä, vain 8,50€! 🤩 Pienempi oli Hennes & Mauritz Home sarjaa ja suhteessa paljon kalliimpi, lähes saman hintainen vaikka oli alennuksessa 7,99€.. 


Koira ystävällinen kudottu sileä matto oli löytö Facebookin roskalava ryhmästä 0€! Se sai lumipesun ja imuroinnin. Lisäksi se oli yli 10 asteen pakkasessa yön yli. Just in case 😬. Mattoihin en halua paljon sijoittaa koska tämäkin on koiratalous, Emma tekee edelleen myös toisinaan sisälle tarpeita 🤮. Eli tämä kelpaa oikein hyvin. 


Sohvatyynyn päälliset ovat H&M Home mallistoa, Ale -löytö 3,49€ / kpl. Ja aivan kuin olisin suunnitellut tämän, kaikissa kolmessa tavarassa toistuu sama vinoneliö! Vahingossa täydellistä! 😃


En paljasta koko olohuonetta kerralla, koska muutokset ovat kesken. Teen rimaseinää huoneen päätyyn ja muita huonekaluja pitää myös vielä järjestellä uudestaan. Mutta sohva on tämä sama, valkoinen keinohka divaanisohva jonka ostin jo yli 2 vuotta sitten kun muutin tähän asuntoon. Se on säilynyt lähes uuden veroisena vaikka on koiratalous, koska pidän siinä päällä koko ajan isoa päiväpeittoa suojana joka peittää koko sohvan, myös selkänojan. Pitää vaan ostaa uusi, edellinen oli niin karvoissa koko ajan kun oli sähköistä materiaalia että heitin sen nyt pois.



Talvi on ollut pitkä ja ankea, siltä tuntuu.. Odotan niin kovasti kevään aurinkoa ja lumien sulamista. Sitä, kun saa taas pukeutua kevyemmin ja voi edes yrittää aloittaa jälleen lenkkeilyn. Olen myös pitkästä aikaa ottanut käyttöön Moodboardini, eli tavoite taulun ja on kumma juttu että heti kun laitan tavoitteeni ylös ja esille, ne myös alkavat toteutua. Tai siis minä itsehän niitä toteutan! 😁. Mutta miksi saan asioita vietyä eteenpäin eri tavalla, on varmaankin juuri siksi että näen selkeästi joka päivä mitä pitää tehdä ja näin haaveet siirtyvät käytännön teoiksi ja askeleiksi kohti päämäärää 😊.  Taulussa on myös kauniita kuvia sekä inspiroivia mietelauseita.


Taulujen julisteet sain aiemmin Desenion kanssa tekemäni yhteistyön kautta. Rahi ikkunan edessä on Emman lempipaikka tähystää muita koiria, ihmisiä sekä liikennettä ❤️



Kiitos poikkeamisesta blogiini ja muistathan myös kurkata blogihistoriasta muita juttuja joita löytyy vuodesta 2015 saakka! T.Kristiina 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...