Translate

torstai 4. tammikuuta 2024

Vuoden ekat kirppislöydöt

Tämä vuosi on vasta alussa, mutta olen jo tehnyt muutamia kivoja kirppis löytöjä 😍. Olen viettänyt talvilomaa tämän viikon ja tiistaina käväisin mökillä Kouvolassa nopeasti vain lähinnä katsomassa että kaikki on hyvin ja samalla ajattelin hyödyntää tilaisuuden poiketa perhekirppis Centtilässä. Olihan siellä paljon tavaraa, mutta en löytänyt kuin muutaman pikku tavaran, esimerkiksi tämän keraamisen käden sisustukseen 3,50€. Hopean värinen, vähän Kalevala korua muistuttava sydän kaulariipus oli 1€, muotilehti 0,50€. Oli pakko saada tuo lehti vaikka en ymmärrä kieltä, kansikuva oli niin upea ja inspiroiva. Ostin myös kesäksi hihattoman mekon ja yhden cd -levyn mökille, koska siellä netti toimii huonosti, täytyy kuunnella musiikkia radiosta tai cd -soittimen kautta. 


Uff tasarahapäivät on yksi vakio paikka jossa käyn katsomassa löytöjä joka kerta kun hinta laskee 3 - 2 euroon. Tällä kertaa vierailin Ison Omenan uudessa Uff myymälässä ja teinkin huippulöydöt 3€ / kpl! Löysin tämän kamelinruskean jakun jossa on kiva leikkaus. Juuri tällaista tyyliä haluan. Naisellista ja siistiä, mutta ei liian jäykkää, virallista tai mummomaista. Minulle myös sopii hyvin ruskean sävyt, jota useat vieroksuvat.


Ostin myös jakun alle tämän mustan ribatun paidan jossa on kilpikonnakaulus. En pidä varsinaisesti poolopaidoista, mutta tämä malli on kiva, lämmittää silti kaulaa vähän enemmän kuin avoimet paidat. Halusin myös tällaisen napa pituuden, kuten sanoin, en ole mummoutumassa vielä aikoihin! Ja miksi pitäisikään, Aira Samulinkin veti minihameessa loppuun saakka! 

Toinen huippulöytö oli tämä punainen talvitakki. Siis vain 3 euroa! Uskomatonta! 😃 Olen todennut että mulla "ei ole varaa" jättää käymättä näillä tasarahapäivillä, niin paljon rahaa säästän. Jos olisin ostanut tämän takin  ja jakun uutena kaupasta, takki olisi maksanut ainakin 40 - 60€ ja jakku varmasti 20€ halvimmillaan. Riippuu mihin menee, jossain Stockmannilla jakkukin olisi ollut jo pelkästään 50€! 


Nihtisillan Kierrätyskeskuksesta ostin tämän purkin 2€ ja mukin jossa on numero 3.. myös 2€. Purkkiin laitan keittiössä pystyyn paistinlastoja ja kauhoja, eli ruoanvalmistusvälineitä. 

Helsinki aiheiset verhot maksoivat 5€ / kpl, joka oli kerrankin sopuhinta, koska monesti olen ihmetellyt miten he pyytävät esimerkiksi 10€ -15€ / kpl ilmaiseksi lahjoitetuista verhoista kun Rustasta saa jo uusiakin halvemmalla! Luulin ensin että nämä ovat Vallilan Bulevardi verhot, mutta eivät ole, vähän saman tyyliset kyllä. Upea näkymä kattojen ylle 😍. Koko on juuri sopiva mökille, jossa ikkunat ovat matalammat ja neliskulmaiset toisin kuin täällä kaupungissa. Pitää nyt pestä ja silittää ne.



Kivoja löytöjä siis on tullut vastaan jo nyt, toivottavasti kirppis vuosi jatkuu yhtä hyvänä! 😊 Kamalan kylmää on ollut tämä viikko, onneksi olen lomalla! Oli onnea sen suhteen, ei tarvitse aamulla nousta kukonlaulun aikaan viemään koiraa ulos ja raaputtamaan autoa. Vaikka eihän se kiva ole etten ole voinut ulkoilla, olin suunnitellut aloittavani usean muun suomalaisen tavoin terveellisemmän elämän taas kevättä kohden. Vihaan talvea! Mutta vihaan myös helteitä, nyt tulee varmaan sitten taas tosi kuuma kesä 😞. Pitäisi varmaan muuttaa jonnekin Saksaan jossa olisi mun lempi-ilmasto +15 astetta ympäri vuoden 😂

Tulisipa jo kevät -toivoo Emma!  

Perjantaina menen ottamaan elämäni ensimmäiset rakennekynnet! Siitä olen tosi innoissani ja teen siitä myös jutun tänne blogiin, sekä Tik Tokiin. Kyseessä on yhteistyö, saan kynnet paljon halvemmalla kuin mitä ne normaalisti maksaisivat 😀. Olen aina ollut ylpeä luonnollisen pitkistä ja vahvoista kynsistäni, mutta viime aikoina ne eivät ole enää kestäneet työn rasituksia. Ja lauantaina on vuorossa Tallinnan risteily, sekä ensi viikon maanantaina menen illalla Voice of Finland studioon, näen kaksin taistelut live vetoina, yleisössä paikan päällä katsoen! Olen ollut Voice of Finland fani ohjelman alusta lähtien, mutta en koskaan ennen ole päässyt yleisöksi. Jännää! Tämä vuosi alkaa poikkeuksellisen upeasti!!

Loppuun hauska juttu! 😊 Kirjoitin poikaystävälleni viestiä englanniksi ja olin vähällä lähettää: "I found a gay who dies" 🤣😅 kun piti kirjoittaa: "I found a guy who does ( moving services ).. hemmetin autocorrect... pitää aina katsoa mitä on lähettämässä ennen kuin painaa nappia 😁.

Mukavaa viikonloppua jo kaikille valmiiksi ❤ Kristiina




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...