Translate

sunnuntai 3. joulukuuta 2023

Sisustajan edulliset joululahja ideat

Aloituskuvassa näyttää erehdyttävästi olevan Marimekon Uurna maljakko, mutta tämä onkin Ikean Konstfull niminen maljakko, joka on huomattavasti halvempi 😊👌. Hinta on 19,99€ kun vastaavasti Marimekon maljakko maksaa yli 200 euroa! 😳 Tämä on 16cm korkea, Marimekon 21cm, eli hieman pienempi, mutta tyyli on sama.

Tokmannilla on kauniita ja edullisia pussilakana settejä. Minulle on nykyään tärkeää että pussilakanat ovat 100% puuvillaa, olen huomannut että keinokuidut ovat hiostavia ja tuntuvat inhottavilta ihoa vasten. Esimerkiksi tämä upea setti on nyt tarjouksessa 19,99€ / kpl. Normaalisti 29,99€. 

Talja on aina kaunis ja talvinen somiste esimerkiksi rahin päälle. Myös lapsen rattaisiin tai pulkkaan talja on hyvä lämmittämään.  Jyskissä valkoinen talja maksaa vain 9€! Muut värit ovat 10€, eli ei todellakaan kallis lahjaidea 😊

Nämä kynttilänjalat Hennes & Mauritz Home mallistosta maksavat vain 4,99€ / kpl ja ovat lasisena klassisen kauniita. Parasta näissä on että ne ovat monikäyttöisiä, toiseen päähän menee kruunukynttilä, mutta jalan voi myös kääntää ympäri jolloin toiseen päähän käy tuikkukynttilät. Ja näitä voi pinota myös päällekkäin jolloin voi tehdä kivan asetelman. Ensi vuoden sisustustrendit jutussa juuri mainitsin esineiden monikäyttöisyyden lisääntymisen. Ei tarvitse ostaa monta erilaista kynttilänjalkaa 🤗

Hennes & Mauritz Home 4,99€

Elloksella on myynnissä tällaisia paristoilla toimivia hehkulampuilta näyttäviä valaisimia. Näillä voit luoda trendikkään ja tunnelmallisen valaistuksen vaikka yöpöydän yläpuolelle, kesämökille jossa ei ole sähköjä, tai parvekkeelle ripustamalla ne esimerkiksi oksaan. Nämä maksavat vain 7,99€ / kpl. 


Prisman verkkokaupasta on tilattavissa tämä pyykkikori joka helpottaa pyykinpesua lajittelun ansiosta ja on samalla tyylikäs. Hinta on 19,90€. Mukaan lahjapakettiin voi sujauttaa vielä esimerkiksi pullon itse tehtyä pyykkietikkaa tai jotain pyykinpesuainetta. 


Nordic Nest verkkokaupasta on sen sijaan tilattavissa kahden kappaleen Marimekon Unikko muki pakkaus hintaan 25€! 🤗😃👌 Normaalisti pakkaus maksaa 43,90€! Marimekon tuotteet ovat aikaa kestäviä klassikkoja, suomalaista designia joka on toivottu lahja niin nuorten kuin vanhempienkin keskuudessa 😏. Tämä verkkokauppa on luotettava, tilasin itsekin täältä omat Marimekon mukini.

Toivottavasti löysit jonkin idean omaksi lahjaksi sisustamisesta pitävälle sukulaiselle tai ystävällesi tästä postauksesta 😊. Koska blogini on edullisen sisustamisen blogi, ideat eivät ole kalliita. Tähän voisin vielä vinkata että esimerkiksi Rusta myy ihania huonetuksuja ja tuoksukynttilöitä ja myös Tigerin kynttilät ovat edullisia ja ihanan värikkäitä 🤩. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille.. t. Kristiina ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...