Translate

maanantai 5. joulukuuta 2022

Halpaa joulukortti askartelua

Minulla on tosi vähän sukulaisia joille edes korttia voisi lähettää, meillä on pieni suku. Mutta halusin silti kokeilla panostaa näihin muutamiin jotka lähetän ❤️. Minun tapauksessa "panostaminen" ei tarkoita rahaa, vaan ajatusta. Inspiroiduin nimittäin mainoksissa olleista kauniista kuvista ja mietin että noitahan voisi käyttää askartelussa. En halunnut heittää niitä roskiin. Ilmaista materiaalia! 


Korttipohjia minulla oli ennestään ja lisäksi ei paljon muuta tarvitse kuin liimapuikon, kyniä ja otinpa tähän Dymo -kirjoittimenkin mukaan. Jos et halua ostaa korttipohjia niin pohjan voi myös leikata jostakin kartonki pakkauksesta ja liimata sitten normaalia kopiopaperia siihen jotta saat valkoisen taustan. 


Ideat tulivat sitä mukaa kun kortteja tein. Lempparini on tuo ovi kortti, jonka keksin tehdä lehdessä olleesta kranssista jonka leikkasin irti. Ja kortin saajahan voi jatkossa käyttää tuota myös joulukoristeena, esim. tonttu ovena. 😍


Sitten on yksi koetti joka on klassisen kaunis ja simppeli, sekä yksi värikkäämpi ja hauskempi. Vähän saajan tyylin mukaan 😄. Lehdissä on vaikka kuinka kivoja juttuja joita voi leikata ja käyttää korteissa, ihan valmiita tekstejäkin. Ei siis kannata heittää mainoksia roskiin, askartelu materiaalit maksavat esim.Sinellissä paljon! Ja nämä ovat myös kauniita käärepapereita lahjoille. Näinä aikoina kaikki säästö on kotiinpäin 👍. Itse tekemällä nättejä kortteja saat lähes ilmaiseksi 😊, eikä muilla ole samanlaisia. 


Minulla on ollut kiire, koska töitä oli viimeiset 3 viikkoa se normaali 8 tuntia päivässä ja sen lisäksi kävin vielä tekemässä tiski keikkoja ravintolassa. Nyt on pieni loma, jonka jälkeen taas onneksi vain 5 tuntia töitä päivässä. Aikaani tulee nimittäin jatkossa viemään myös pieni mäyräkoiran pentuni Emma ❤️


Hän on aivan ihana ja on vienyt kaikkien sydämet, mutta en muistanut että pennut ovat Näin rasittavia 😵‍💫. Emma nimittäin seuraa minua ihan joka puolelle mihin menen, puree jalkoja ja käsiä, pissaa ja kakkaa vielä pääosin sisälle vaikka ollaan yritetty käydä tiuhaan ulkona. Se vihaa kylmää, joka vaikeuttaa hommaa takista huolimatta, haluaa pian takaisin sisälle.  

Lisäksi jo muutaman paremman yön jälkeen herätti minut viime yönä 4 kertaa 😵Tämä on raskaampaa kuin ihmisvauvan kanssa! No toivottavasti se tästä rauhoittuu ja oppii että vessa on ulkona. Kyllä se nukkuukin päivisin paljon, mutta ne ajat kun ollaan hereillä seuraa kyllä äitiä tiiviisti ja riehuu 😂 

Palaillaan taas asiaan, mulla on kipeä olo 😔. Tyypillistä, tulen aina sairaaksi kun on joku loma tai pyhä. Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...