Translate

maanantai 26. joulukuuta 2022

Esittelyssä Eemelin kirppis

Eemelin kirppis on Lokakuussa 2015 avattu itsepalvelukirppis joka sijaisee Hämevaarassa, aivan Espoon ja Vantaan rajamailla. Eemeliin pääsee esimerkiksi bussilla 555 joka ajaa Leppävaaran ja Lintuvaaran kautta Hämevaaraan. Osoite on Viisarie 201640 Vantaa. Kirppis on kooltaan pieni, josta syystä välillä alkaa siellä käydessä ahdistamaan kun ei pääse eteenpäin käytävillä ja toiset ihmiset ovat aivan ihossa kiinni. Siksi olikin iloinen yllätys kun huomasin Eemelin olevan auki Tapaninpäivänä tullessani asioilta Sellosta 😊.  


Pienuudestaan huolimatta on käsittämätöntä miten suosittu tuo kirppis on, koskaan ei ole tyhjiä pöytiä, asiakkaita on tosiaan ruuhkaksi asti ja tavara on hyvää, sekä mikä tärkeintä kirppiksellä -oikein hinnoiteltua! Eli halpaa! Löydän yleensä aina jotain, eikä se pettänyt tälläkään kerralla 💗. Vaikka mitä ihanaa olisi ollut, mutta kaikkea ei voi ostaa jos ei tarvitse, esimerkiksi näille poro tuikuille olisi jäänyt hinnaksi yhteensä 2€, mutta hukun kaikenlaisiin tuikkuihin ja muihin kynttilän jalkoihin, joten saivat jäädä löydöksi jollekin toiselle. 


Myynnissä on myös aina laadukasta tavaraa, merkkituotteita, sekä siistiä jopa käyttämätöntä paketissaan vielä olevaa tavaraa. Voi sanoa että jokaiselle jotakin. Tässä muutamia juttuja mitä näin myynnissä, esimerkiksi ihan paketissaan vielä olevia kuohuviinilaseja olisi ollut tarjolla pilkkahinnalla niitä Uudeksivuodeksi tarvitsevalle. Monessa pöydässä on myös myyntijakson lopussa alennus lappu, jolloin voi tosiaan tehdä huippu löytöjä.

Mitä itse löysin? No ihanan pörröisen karvatakin, jollainen oli mm.kokki Pipsa Hurmerinnalla kun lähdimme kotiin Sikkes ravintolasta kun olin siellä tiskaamassa lokakuussa. Ajattelin että tuollaisen itsekin haluan, se maksoi 7€, koska oli pöydässä jossa kaikki oli -50%. Pakko matkia... 😏 Ajattelin käyttää sitä nahkaleggingsien kanssa, se stailaus sopii, koska kontrasti on tärkeää. Sileä nahka ja pörröinen karva👌. Sitten löysin ihanan neuleen, juuri tuon väristä vaatetta olen etsinyt jo pitkään, koska laventelin väri on nyt tosi in. Ja se oli 3€. Eikä ole kutittavaa, vaan pehmeää sekoitetta jossa on muutakin kuin angoraa. Löysin myös siistissä kunnossa olevat beiget college housut , hintaa oli vain 2€! Arkityylini on hyvin käytännöllinen koiranpennun takia, eli nuo colleget pääsevät heti kovaan käyttöön. 
Suosittelen poikkeamaan vaikka kauempaakin, jos itselle ei löytyisi mitään, niin esimerkiksi tuliaisia lapsille, miehelle tai tutuille löytyy varmasti.
Lisäksi kirppiksellä on mukava tunnelma, tänään paikalla oli ilmeisesti omistajan Bordercollie joka liikkui vapaana kirppiksellä ja tervehti asiakkaita 💗. Koska rakastan koiria se oli ihana yllätys 😊... 


Kassan läheltä mukaan tarttui vielä heräteostoksena tämä ihana vanha Aku Ankka lehti vuodelta 1988, joka maksoi vain 0,10€.. jotkut ostokset ovat vain sellaisia mitä ei voi selittää järjellä, en tuolla mitään tee, mutta tuo Mikki ja Minni kannessa olivat niin herttaiset, tuli mieleen lähestyvä Valentines Day, eli Ystävänpäivä.. 💘. Ja mistä sitä tietää vaikka tuo vielä joku päivä paljastuisikin harvinaisuudeksi joita on jäljellä enää muutama kappale, ja arvo on satasia. No, tuskinpa, mutta se oli NIIN SÖPÖ, että se oli pakko ostaa! Teen Eemelistä myös Tik Tokiin esittely videon. 

Jouluni meni mukavasti perheen parissa, mutta en tehnyt nyt siitä sen kummempaa joulu spesiaalia, tai esitellyt lahjoja vaikka sainkin paljon kaikkea ihanaa, koska en pidä joulun kaupallisuudesta ja lahjoilla "kehuskelusta", haluan ennemminkin jo katsoa kohti Uutta Vuotta ja uusia juttuja! Tässä kuitenkin muutama kuva joulusta äidilläni. Tummaa puuta oleva pöytä ja tuolit olivat löytö Facebookin roskalava ryhmästä. Väri teemana oli havun vihreä. Kaitaliina oli Rustasta. Ja tuolin istuintyynyt Jyskistä, 2,50€ / kpl! 
Upeaa ja Onnekasta, parempaa Uutta Vuotta kaikille lukijoilleni ja kiitos poikkeamisesta blogiini jos olet uusi lukija 💜. Otahan blogini seurantaan, löytyy myös Instagram tili, sekä Tik Tok tili. Ja blogini on Blogit.fi sivustolla "sisustus"- kategorian alla. Moikka.. t. Kristiina 

3 kommenttia:

 1. Hei, löysin blogisi kun olisin etsinyt mistä I love my home-tuikkukippo on ostettu? En löytänyt merkintää mistä kaupasta se on ostettu?Jos tiedät mistä niitä löytää, voisitko vastata.
  Yst. Anna

  VastaaPoista
 2. Hei! Se on ostettu vuosia sitten Hyvinkäältä, vanhalla villa tehtaalla sijainneelta kirppikseltä, se ei enää ole tietääkseni toiminnassa. Ostin silloin myös pari kahvimukia samalla tekstillä. Innostuin heti kun niissä sattui olemaan blogini nimi ja se tuikku käy hyvin moneen sisustus tyyliin. Toivottavasti löytäisit jostain vastaavan ja Hyvää Uutta vuotta 2023!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, hyvää uutta vuotta
  Yst. Anna

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...