Translate

maanantai 30. maaliskuuta 2020

Diy: kuorintavoide Korona käsille

Minun lempiharrastuksestani, kotoilusta, on tullut viime aikoina monelle suomalaiselle liiankin tuttua. Osa tuskastuu heti kun harrastukset ja tekeminen loppuu. Minulle taas ei ole koskaan tuottanut ongelmia olla kotona, keksin vaikka kuinka paljon tekemistä, mutta toisaalta olen introvertti joka ei kaipaa muutenkaan paljoa ihmisiä ja sosiaalista menoa ympärilleen. Olisin kotona koko ajan jos ei olisi pakko mennä töihin! :D Itse en siis saa levätä edes nyt, vaan käyn töissä normaalisti. Eikä minun työtäni voisi edes tehdä etänä. En aio käsitellä vallitsevaa pandemiaa blogissani millään tavalla, koska sitä on jokatapauksessa koko some täynnä, mutta pienen vinkin siihen liittyen aion antaa.  Kaikkein tärkein ohjehan nimittäin koronan suhteen on käsien pesu, joka tietysti kuivattaa ihoa. Kotimanikyyri on helppo tehdä ja tekee hyvää kuiville käsille ja kiva lakka saa kynnet pirteiksi! Resepti tuohon sugar scrubiin löytyy vanhasta blogijutustani vuodelta 2017: "Parhaat DIY -joululahjat edullisesti" Löytyy blogiarkistosta, mutta julkaisen sen nyt tässä uudelleen. Ja tätä kannattaa todella kokeilla, se on hyväksi testattu! Ihosta tulee todella pehmeä ja kosteutettu ;)


Hand Scrub

2 dl luomu kookosöljyä
4 dl hienoa sokeria
3 rkl juoksevaa luomu hunajaa

Sekoita tasaiseksi massaksi ja laita kauniiseen kannelliseen lasipurkkiin :) Ainesten ei siis ole pakko olla luomua! Tämä sokerikuorinta käy koko vartalolle koska on täysin luonnonmukainen ja hellävarainen. Hyvästi harmaa ja eloton iho! Ei mikään ihme että luonnonkosmetiikka on kovassa nosteessa, voit säästää tuotteita itse tekemällä rahaa ja tiedät mitä tuotteessa on, jopa syötäviä ainesosia, eikä mitään alumiinia tai muuta vaarallista!

Sain tämän ohjeen mukaan tekemällä n. 4 pientä Piltti -purkillista tahnaa. Nyt kun hygienia on koko ajan mielessä, vinkkaan vielä että tahnaa kannattaa ottaa purkista puhtaalla pikkulusikalla, niin ei tarvitse tunkea sormiaan purkkiin. Säilytyksen osalta kannattaa välttää suoraa auringon valoa ja esimerkiksi lämpöpatterin läheisyyttä. Itse säilytän purkkia pimeässä ja viileähkössä kaapissa, jääkaappiin sitä ei taas vastaavasti kannata laittaa koska kookosrasva muuten muuttuu kivikovaksi.

Niin se vaan loppuu maaliskuukin :o Tähän postaukseen minulla ei nyt ole sitä hauskaa juttua, eipä se minunkaan elämäni ihan joka päivä ole yhtä hauskuutta, mutta toivottavasti taas seuraavassa jutussa voisin kertoa teille jonkun arjen kommelluksen :) Kuulemiin... t. Kristiina!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...