Translate

tiistai 7. huhtikuuta 2020

Uusi matto...!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ MATTO.fi.

Jos uuden maton hankinta on suunnitteilla, tässä jutussa tarjoan rahanarvoisen alekoodin MATTO.fi verkkokauppaan joka kannattaa hyödyntää :) Katsotaanpa nyt millaiseen mattoon itse päädyin... Kuten olette kuvista nähneet, tähän asti olohuoneen mattomme on ollut harmaa siksak kuvioinen bukleematto. Se on ollut muuten kiva ja helppohoitoinen, mutta halusin luoda olohuoneeseen rauhallisemman tunnelman, kaikki kuviot luovat aina levottomuutta, joten ryhdyin katselemaan yksiväristä ja kuviotonta mattoa. Mattoa valitessa on aina monenlaista seikkaa jotka pitää ottaa huomioon, mutta tämä matto sisälsi niin paljon hyviä ominaisuuksia että ihan hämmästyin!


Linda keskilattiamatto * saatu blogin kautta yritykseltä Matto.fi. Ensinnäkin se on vaalea ja skandinaavinen. Kudottu yhdistelmästä hopeisia, valkoisia ja pohjimmaisena olevia vaalean ruskeita lankoja. Pinta on siis kauniin eläväinen, mutta kuitenkin tasainen ja rauhallinen. Matto muistuttaa Sisal -mattoja. Matto on käsitelty antistaattiseksi ja se hylkii likaa ja pölyä joten sopii hyvin allergia kotiin. Koska olen aika allerginen nimenomaan pölylle, tämä oli tärkeä seikka! Vaaleus ei ole sama kuin valkoinen, tässä matossa ei näy herkästi tahrat..

Matossa on kaunis punottu kuvio :)
Kevään ja tulevan kesän ulkotilojen sisustusta ajatellen on hyvä huomioida myös että maton polypropeeni lanka on vedenkestävää ja sisältää UV -suojauksen. Tämä matto soveltuu siis myös mainiosti terasseille ja parvekkeille sekä kestää kovaakin kulutusta ja puhdistusta. Mietin tässä myös mahdollisesti tulevaa koiraani, jos sellaisen päätän jossain vaiheessa hankkia... 💗


Ennen

Jälkeen!
Matto on nimeltään Linda keskilattiamatto, jonka tilasin Matto.fi nimisestä verkkokaupasta. Kyseessä on mattojen maahantuontiyritys Maripa Oy.n oma verkkokauppa. Heillä on myymälä Vantaan Varistossa, kauppakeskus Viisarissa, sekä Salossa. Netin kautta tilatessa ihan mahtava etu on tuotteiden ilmainen toimitus! Kyseinen mattomyyjä oli minulle täysin uusi tuttavuus, mutta voin todella suositella! :) Toimitus oli nopea ja useita maksuvaihtoehtojakin löytyy.

Maton sävymaailma on eläväinen, pilvisellä ilmalla se näyttää tummemmalta..

Uuden maton ihana ongelma, "aallot"... pian se oikenee! :)
Matto.fi myy mattoja myös mittatilaustyönä ja sisustusmaailman huhujen mukaan kuulemma kovasti uudelleen muotiin tulevat kokolattiamatot saa myös Matto.fi:n kautta. Valikoimissa on monenlaista ihanaa mattoa mistä valita. Minun hankkimastani Linda -matostakin on myynnissä useita eri kokoja, käytävämattojakin, johon tarkoitukseen tämä on myös ihan nappivalinta. Jäin pohtimaan erään toisen maton hankintaa makuuhuoneeseeni, katsotaan jos sitten vaikka lomarahoista ;)

Pidän luonnollisista ja rauhallisista sävyistä
Eli tässä mainitsemani alekoodi MATTO.fi verkkokauppaan. Ale koodi on: "kristiina20" ja sillä saa -20% alennuksen koko verkkokaupan valikoimasta 30.4.2020 saakka. Huom. alekoodi koskee myös JO ALENNETTUJA tuotteita! :) Jes! Koodi on voimassa vain verkkokaupassa.

Kevät rullaa eteenpäin kivasti ja normaalisti, siis ainakin minun kevääni. Kuulostaa mahdottomalta näissä olosuhteissa, mutta omaan elämääni Korona ei onneksi ole vaikuttanut juuri ollenkaan, kuulun siinä asiassa varmasti vähemmistöön. Kaikki on ennallaan, työt ja harrastukset. Töistä en voi jäädä pois eikä sitä voisi tehdäkään etänä, ja minun harrastukseni ovat tähänkin saakka olleet ulkoliikunta ja kotona tehtävät puuhat kuten sisustushommat sekä askartelu. Käsiä olen pessyt aina ahkerasti, jo ammatin puolesta. Mikään ei ole siis sen kummemmin erilaista. Myös läheiseni ovat pysyneet terveinä. Kauppakeskuksia vältän kuin ruttoa, eikä kirppiksille ja Kierrätyskeskukseen nyt edes pääse. Toivon että virus häviäisi maailmasta yhtä nopeasti kun tulikin ja voisimme taas elää normaalisti! Nyt jännään myös sitä alkaako Vermon konttikirppis toukokuussa vai ei.. :/ Koronan positiivinen vaikutus omaan elämääni on ollut se että koska pelkään saavani viruksen busseista, olen alkanut kävellä töistä kotiin muutamana päivänä viikossa, 3.5km! Jes, kunto nousee! ;)

Tuntuu vain vähän siltä että ei saisi nauttia elämästä ja sanoa olevansa iloinen ja onnellinen nyt kun on tämä Korona. Pitäisi vaan istua sisällä ja murehtia, jos ei itsensä puolesta niin ainakin varmuuden vuoksi muiden puolesta. Yksityisyrittäjien, työttömiksi jääneiden ym.. Osta lahjakortteja, osta paikallisia tuotteita ja tue kotimaisia pienyrityksiä, tilaa ruokaa kotiin... pitäisi joo, mutta en voi alkaa pistämään yhtään sen enempää rahaa palveluihin kuin olen tähänkään mennessä pistänyt, muuten oma talouteni ja tavoitteeni romuttuvat. Omat tavoitteeni ovat ennallaan ja elän niiden mukaan. Olen pahoillani, mutta palkkani ei ole ennenkään riittänyt tuollaisiin huveihin. Aion kyllä ruokakaupassa suosia kotimaisia elintarvikkeita ja seuraavaa sisustushankintaa pohtiessani valita myös mielellään kotimaisen yrityksen tuotteen. Voimme kaikki yrittää vähän, siitä tulee yhteensä paljon ;) Ehkä menen viimein hankkimaan myös ripsiin kauan himoitsemani kestovärjäyksen, kun tästä joskus selvitään 💗 Suurempi vaikutusvalta on nyt varakkailla ihmisillä jotka ennenkin ovat käyttäneet runsaasti palveluita. Toivottavasti he myös ohjaavat rahansa nimenomaan kotimaahan ja suomen talous hiljalleen elpyy, minullakin on vielä 90 -luvun lama muistissa :/

Nyt kelpaa, ihana matto oli tervetullut uudistus! Toivottavasti sinäkin olet pysynyt terveenä, loppuun taas hauska juttu. Meillä töissä oli yksi päivä tosi paha käry sisällä ja keräännyimme hoitajien kanssa ihmettelemään mistä se mahtaa tulla. Yksi veikkasi auton pakokaasua, toinen sähkölaitetta, minä sanoin: "jos joku yrittää myrkyttää meidät, on laittanut letkun sisään oven välistä ja syöttää jotain myrkkykaasua"... Syyksi paljastui vain liian paljon kuumentunut laminointilaite, joka haisi, eli ongelma oli jo selvillä ja hoidossa. Mutta siis... mun eka veikkaus.. MYRKYTYS.. ;D Hah! No vitsinähän minä sen heitin, mutta mä katson selvästi ihan liikaa Frii kanavan murhamysteeriohjelmia!


Kesä tulee Koronasta huolimatta, nautitaan ihanasta auringonpaisteesta ja luonnon heräämisestä! :)

2 kommenttia:

  1. En saanut koodiasi toimimaan

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiitos kommentistasi, eilen oli tekninen ongelma, nyt koodin pitäisi toimia! Toivottavasti löydät kivan maton :)

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...