Translate

torstai 21. marraskuuta 2019

Parhaat diy -joululahjat 2019

Tänä vuonna minulla on todella paljon kivoja tee se itse  -joululahjaideoita! :) Se onkin hyvä, sillä  veronpalautukset eivät tule enää joulukuun alussa kuten ennen, joten sitä "ylimääräistä" rahaa lahjoihin ei ole monella samaan tapaan kuin ennen. Jotain kivaa pitäisi kuitenkin keksiä. Lisäksi tuntuu että kaikilla on jo kaikki välttämätön, joten erilaiset ja uudet ilahduttavat lahja ideat ovat nyt tarpeen. Niiden pitäisi olla lisäksi edullisia, joten piti käyttää vähän mielikuvitusta :) Nämä ovat helppoja tehdä, joten kaikissa ei ole edes ohjetta, idea on nähtävissä kuvasta. Joulu on unelmien ja taian aikaa, joten muista että kaunis koristelu ja pienet yksityiskohdat lahjassa tekevät suuren vaikutuksen, ei varsinaisesti lahjan arvo.


Browniet purkissa



3dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
1/2 tl vaniljasokeria
1 1/2dl kaakaojauhetta
3dl sokeria
1dl suklaarouhetta
1dl suolapähkinöitä

Kokoa 1 litran vetoiseen lasipurkkiin kerroksittain. Liitä mukaan resepti: lisää 200g sulatettua voita ja kolme kananmunaa. Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Paista 175`c asteessa 30 minuuttia. Brownie saa jäädä keskeltä vähän taikinaiseksi. Prismassa myydään muuten pussissa valmista taloussuklaarouhetta, jos et jaksa itse suklaalevystä alkaa hienontamaan :) Toinen vinkki on että Clas Ohlsonilla on myynnissä kaikenlaisia kullanvärisiä keittiötarvikkeita, eli vaikka pallovispilä kullanvärisenä olisi hieno lisä tähän lahjaan.. ;)


Tähtitorttuheijastimet



Tarvitset heijastinkangasta, nappeja ja hakaneulan taakse kiinnitykseen :)

Korvikset kierrätysnahasta


Tarvitset nahkaa, esim. vanhasta laukusta tai nahkatakista, sabluunan ja korviskoukut
Nahka pitää hyvin muotonsa eikä lähde purkautumaan, eli mitään reunojen ompelemisia ei tarvitse tehdä. Ainoa kriteeri on että nahka ei saa olla liian kovaa ja paksua jotta pystyt leikkaamaan sitä.


Personoidut tyynyliinat




Tarvitset tekstiilitussin ja valkoisia tyynyliinoja


Itse koristellut kynttilät





Tarvitset kynttiläkynän, Sinelli: 4,70€ / kpl

Lempparini näistä ovat nuo pääskys korvikset! 💗 Ne tein ihan itselleni :) Rakastan pääskysiä, ne tuovat kesän ja ovat niin iloisia taitolentäjiä, olen aina halunnut tämäntyylisiä korviksia. Jos linnan juhliinkin joku siivousalan yrittäjä menee vanhoista mopeista tehdyssä takissa, kyllä näitäkin kehtaa käyttää!

Tuo kynttiläkynä oli myös kiva uutuus josta innostuin heti, koska ne eivät ole kalliita ja useita värejäkin on saatavilla. Aloitin tuosta peura kynttilästä, mutta huomasin että kynää pitää puristaa juuri sopivasti saadakseen tarpeeksi väriä, mutta ei liian paljon. Lisäksi kynällä ei saa koskea kynttilän pintaan, tai se raapii samalla myös väriä pois. Mutta ihan helppo sitä on käyttää kuitenkin älkää pelästykö, ei vaadi mitään lämmittämistä tai muita kikkoja ja reikäkin on kärjessä valmiina. Kynä on heti valmis askarteluun. Harjoitus tekee mestarin ja viimeisen tekeleeni, tuon pallokynttilän pisteet, onnistuivatkin jo oikein hyvin :)

Vaikea on tosiaan keksiä ihan uusia diy -lahjaideoita, tuntuu että kaikki on jo keksitty! Toivottavasti saatte näistä kuitenkin edes yhden kivan idean.. Kaikkea ei myöskään ehdi tehdä, joten lisävinkkinä kerron vaan että harkitsin myös heijastinlangan tilaamista ja tuubihuivin kutomista siitä, mutta tosiaan aika ja energia ei riitä kaikkeen! Palaan seuraavan kerran blogiin hyvin pian, minulla on nimittäin myös muutama idea edullisiin diy -joulukoristeisiin.. :) Pimeää on, mutta ei kylmää joka on mukavaa, inhoan palelemista! Jouluksi tosin toivon kyllä lunta, se vaan olisi niin kaunista, edes aattona.... palaillaan.. t. Kristiina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...