Translate

keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Jouluasetelma

Viime talvena ihastelin netissä kaikenlaisia kauniita ja söpöjä jouluasetelmia, joita moni oli tehnyt suureen lasipurkkiin. Kun löysin Myyrmäkihallin kirppikseltä oman ihanan purkin vain 2 eurolla, pystyin tänä vuonna vihdoin toteuttamaan oman versioni! Aloin pikkuhiljaa katsella sopivaa materiaalia siihen ja löysinkin kivoja tavaroita edullisesti...


Kuplavolkkari on Kierrätyskeskuksen leluosastolta ja minikuusi päällä Söstrene Grenestä. Kumpikin maksoi yhteensä 1,20€. Lumi on ihan tavallista pumpulia ja taustalla näkyvät puut oikeaa kuusta metsästä. Valoketju jossa on pieniä lumihiutaleita on Hong Kong tavaratalosta, vain 1€! Eli koko asetelma tuli todella halvaksi! Minulla on myös kansi tuohon lasipurkkiin, joten jatkossa siihen voi laittaa esimerkiksi keksejä..

Taidan käydä ostamassa Söstrene Grenestä vielä yhden pienen kuusen ja laittaa sen tuohon etualalle, auton takaosan kohdalle, tuntuu että se kaipaa vielä jotain. "Lunta" on tässä asetelmassa niin paljon että oikeasti kuplavolkkarilla ei kyllä pääsisi metriäkään eteenpäin, tarttis jonkinlaisen nelivedon ;D Asetelma olisi näyttänyt hassulta jos ison purkin pohjalla olisi vain ollut jotain pientä.. siispä kunnon hanget!

Olen normaalia aikaisemmassa joulujuttujeni kanssa, yleensä aloitan kaikki jouluvalmistelut vasta joulukuun maagisen rajan ylityttyä. Toisaalta taas ihmettelin itsekin kaupoissa miksi joulukalenterit tulivat myyntiin jälleen kerran jo lokakuussa.. johan ne ehtii syödä ennen marraskuuta, saati sitten joulukuuta! Ensi vuonna kalenterit tuodaan kauppaan jo varmaan syyskuun lopulla... ;)


Lumihiutale -valosarja: 1€ / Hong Kong tavaratalo!
Olen yrittänyt olla ostamatta tänä vuonna lisää joulutavaraa, mutta aina jotain pientä tarttuu mukaan ;) Näin myös niin ihania verhoja ja tyynynpäällisiä Hong Kong tavaratalossa, että taidan mennä seuraavana palkkapäivänä ne hakemaan. Niissä oli punatulkkuja oksilla, tausta oli joko valkoinen tai punainen, mutta haluaisin ne joissa on valkoinen tausta 💗 Sellainen kappa verho olisi ihana keittiöön jouluksi! Minulla ei ole yksiäkään jouluverhoja, koska ei ole vaan ollut koskaan aiemmin tapana vaihtaa ikkunaan eri verhoja jouluksi. Eikä kyllä minään muunakaan pyhänä ( pääsiäinen ) jne... Mutta tulisihan niistä ihan eri fiilis! Ja samalla saisi pesuun nyt ikkunoissa roikkuvat.


Väsymys on ihan jäätävää, täytyy varmaan alkaa taas tankata rautaa ja nukkua enemmän. Taidan olla jonkinlainen masokisti kun vaihdoin työpaikkaa nyt jo toistamiseen elämäni aikana juuri MARRASKUUSSA! Siis se kaikista pimein ja raskain kuukausi, kun kesälomasta on jo pitkä aika ja aamulla herätessä on säkkipimeää ja kylmää.. ja sama kun pääset töistä kotiin. Jo pelkkä arjesta selviytyminen on monella nyt raskasta, mutta ei, minä vielä opettelen ihan uudet systeemit.. huh..huh.. Taidan olla jouluna ihan tööt! Lyön luukut kiinni ja makaan sohvan pohjalla suklaan ja punaviinilasin kanssa ;D No, kun kaikki tämä hössötys on ohi, alkaa uusi ihana vuosi ja voi kääntää katseen kohti ensi kesää! :)

Ihanaa alkutalvea kaikille... tsemppiä arjen haasteisiin! Nyt tarvitaan sellaista suomalaista ainetta kuin sisu! " Never get so busy making a living, that you forget to make a life"....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...