Translate

tiistai 9. huhtikuuta 2019

Diy: trendikäs lasilyhty

Katson aina televisio ohjelmia "Diy -silmällä" ja ensimmäisestä Huvila ja Huussi ohjelmastakin bongasin yhden idean, jonka pystyin itse toteuttamaan. Nimittäin Anni Hautalan mökin pihalla näkyi jakson lopussa kiva lasilyhty, jossa oli ihanat nahka somisteet. En tiedä sen valmistajaa, enkä hintaa, mutta todennäköisesti se on ollut melko hintava. En ole vastaavanlaisia nähnyt kuin kalliissa sisustusliikkeissä. Idea oli kiva ja siitä innostuin! Nahka ja lasi materiaaleina viehättävät ja sopivat hienosti yhteen :)


Iso lasipurkki jäi suolakurkuista yli ja on ollut pitkään keittiön kaapissa odottamassa inspiraatiota, joten sen lisäksi tarvitsin vain vanhoja vöitä ja pari avainrengasta. Niitä kävin hakemassa Kierrätyskeskuksesta. Niittipyssy minulla on myös ennestään. Eli ei kun hommiin! Tämä on helppo Diy :)

Tarvikkeet!

Vöiden tulee olla aika pehmeää nahkaa, jotta ne muotoutuvat lasipurkin muotoon ja jotta niittipyssy menee niistä läpi. Ylös purkin suulle tarvitaan myös kapeampi vyö kuin kylkeen. Leikkasin sopivan pituiset pätkät purkin sekä suun ympärille ja lopuksi lisäsin vielä "kahvan". Trendikäs ja super helppo tehdä! Hinnaksi tuli vain: 1,50€, eli vöiden hinta. Ihan varmasti on ollut paljon kalliimpi se jaksossa nähty lyhty!
Tämä on koristelyhty, joten kahva ei kestä kantamista, mutta todella kiva tuli, melkein ilmaiseksi!
Tuo niittipyssy on ollut yksi parhaita ostoksiani ikinä! Hong Kong tavaratalossa oli muutama vuosi sitten, maksoi: 2€ ja mukana oli jopa niitit! Tarkoitukseni olisi tehdä jossain vaiheessa sen avulla jonkinlainen verhoilutyö, rahi tai vanha tuoli, katsotaan mitä satun löytämään Kierrätyskeskuksesta.

Ihanaa että pääsiäinen on jo ensi viikolla, pieni loma tulee tarpeeseen :) Kevätmessuilla tuli piipahdettua viime viikonloppuna ja olihan siellä kaikenlaista kivaa, en tosin tällä kertaa ostanut mitään. Mukavaa viikon jatkoa, palailen vielä asiaan ennen pääsiäistäkin.. t. Kristiina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...