Translate

perjantai 22. joulukuuta 2017

Upea joulukattaus hopean sävyissä

Tyylikäs ja arvokkaan näköinen joulukattaus voi olla silti edullinen toteuttaa! Muutamalla kivalla idealla lopputulos on kirjaimellisesti loistava, lisäksi kattaus on nopea ja helppo toteuttaa :) Kaiken pohja on Tokmannin kaitaliina, jossa on kimalle lankaa tuomassa "blingiä", se maksoi: 5,99€.

Kohokohta on kuitenkin iso lasipurkki, jossa sisällä on hopeanhohtoisia joulupalloja ja päällä pieni lautanen, jossa pallokynttilä. Purkki ei maksanut mitään, pienet kuusen pallot olivat 1€ / pkt Prismassa! Tuohon kului kaksi pakettia. Purkin suulle solmin hopeanauhasta rusetin. Pidän koristeista jotka kohoavat ylöspäin, eivätkä näin vie tilaa pöydästä! Jos ruokapöytä on kohtalaisen pieni, on huomioitava että itse astiat ja vaditkin mahtuvat. Tuohon lasipurkkiinhan voisi laittaa myös esimerkiksi vettä ja havuja, jotka säilyvät raikkaana vedessä koko joulun.
Valoa ja "hohtoa" pöytään tuo Jyskin 2 euron valoköynnös, joka tarttui mukaan heräteostoksena. Keksin laittaa sen kattaukseen ja ihan kiva idea, köynnös valaisee pöydän kauniisti :) Vaikka joku kaataisi juomalasin, vaaraa sähköiskusta ei ole, koska valot toimivat pattereilla. Serviettirenkaat olen ostanut Tigerista viime vuonna. Ruudulliset lautasliinat ovat kodikkaat, eivätkä riko rauhallista tunnelmaa, ja kuitenkin niissä on kattauksellisuutta, verrattuna pelkkiin tasaisen harmaisiin.


Olen tosi tyytyväinen, sain aikaiseksi upean kattauksen erittäin halvalla! Hopea toistuu meillä muissakin koristeissa eli pallot sopivat kuuseen muiden kavereiden joukkoon. Valaistusta ei välttämättä tarvita, kun on tuo valoketju.


Pienenä viime hetken vinkkinä joulupöydän tarjoiluun, esittelen tämän Tuoppi saaristolaisleivän pakkauksen, jonka sattumalta huomasin S-marketin hyllystä. Ihan super helppoa, seokseen lisätään vain neste, paistovuokakin on mukana pakkauksessa! En yleensä ole saaristolaisleivän ystävä, mutta ajattelin kokeilla tätä, koska kaupassa myytävät ovat usein kuivia, nyt ainakin saan tuoretta leipää. Helppo myös leipoa ja viedä tuliaiseksi, ilman stressiä :) Ostin kylmäsavu ja graavilohta siivuina, pian maistellaan miltä saaristolaisleipä maistuu...

Helppo saaristolaisleipä!
Oikein ihanaa joulua kaikille I love my home blogin lukijoille! Ja jos olet ensimmäistä kertaa blogissani, tervetuloa myös vuoden 2018 puolella bongaamaan kivoja ja edullisia sisustus ideoita sekä inspiroitumaan! ;) Minulla alkoi ihana kahden viikon loma, josta aion nauttia kaikin siemauksin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...