Translate

perjantai 30. kesäkuuta 2017

Merihenkinen parveke

Koska parvekkeemme on lasitettu, voin hyödyntää sitä ylimääräisenä huoneena kesäisin. Ajatus sen sisustuksesta syntyi helposti, koska minulla sattui olemaan jo ennestään paljon merihenkisiä tekstiilejä ja muita esineitä, joten merihenkisyys oli avainsana. Navy style on klassinen look joka ei ole koskaan mielestäni mennyt pois muodista, ja tummansininen, punainen ja valkoinen ovat raikkaita perusvärejä.  Kaikki sointuu kivasti yhteen, punottu matto peittää vähän parvekkeen omaa vihreää terassimattoa, joka on hyvä olemassa, mutta ei ole niin kauhean kaunis itsessään.


Majakka kohoaa kuin "saarelta", kivien keskeltä, tuohon voi laittaa tuikku kynttilän sisälle, jolloin illalla se on tosi kaunis.


Jotain kukkia on kiva tietysti olla, valitsin korkeaan ruukkuun ihanan sinisen hortensian.


Seinällä oleva teksti "SEA", tuli maksamaan 1€, koska ostin kirjaimet kirppikseltä.Sini -raidallinen astiapyyhe jossa on kivoja nyörejä, on Hemtexin alesta ostettu: 2,95€. Lautanen josta tarjoilen kylmäsavulohi-kananmuna täytteisiä croissanteja on Arabian Kaira -sarjaa. Kirppislöytö: 2€.VINKKI: kivaa astiapyyhettä voi hyödyntää myös pienenä pöytäliinana!


Vanha punainen emali kannu on myös kirppislöytö: 3,50€. Laitoin siihen aterimet, mutta sillä voi myös kastella vaikka kukkia, tai mitä nyt ikinä keksiikään! Hyvä ostos :)Tämä parveke ei tullut paljoa maksamaan! Toki minulla oli suurin osa tavaroista jo ennestään, mutta ihan yhdistelemällä perusvärejä, ja meriaiheisia esineitä, saa luotua yhtenäisen ja ajattoman aina "muodissa olevan" parvekkeen sisustuksen edullisesti. Puusta tehty upea kilpapurjevene on kirppislöytö: 5€. Tässä vielä pari kuvaa yksityiskohdista:
Toivottavasti edes joku sai inspiraatiota omaan parvekkeeseensa, jaan vielä yhden niksin, jota en itse ole kylläkään toteuttanut, mutta jos olisi varma että asun tässä asunnossa tosi kauan, ja ylimääräistä rahaa sattuisi olemaan jonkin verran... varsinkin omistus asunnossa voi nostaa arvoa / arvostusta:

VINKKI: päällystä lasitetun parvekkeen pohja terassilaudalla! Saat parvekkeesta tyylikkään, modernin ja kalliin näköisen, vaikka parveke sijaitsisi vanhassa kerrostalossa :)

1 kommentti:

  1. Ihanan näköinen merihenkinen parveke <3 Kesäpäiviä onkin mukava siellä nyt vietellä :) Ihanaa sunnuntaita :)

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...