Translate

sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

My summer bucket list

Sisustus rintamalla asiat ovat vielä vähän kesken, joten en voi esitellä asunnon muita osia mutta ajattelinkin kääntää sillä välillä katseen jo hetkeksi kesään! Kevät on aina minulla ollut stressaavaa aikaa. Töissä kaikki juhlat, retket ja tilaisuudet ovat aina ajoittuneet Toukokuulle ja kesäkuun alkuun. Yleensä siinä vaiheessa kun kaikki on onnellisesti ohi, olen niin piipussa, että nukun pitkät päiväunet kotiin päästessäni, ja nappaan kyllä iltaisella pari huurteista :) Niin tekee kyllä aika moni muukin loman alkaessa, mutta liian kauaksi ei passaa kotiin jäädä makaamaan, koska myös aurinko ja raikas merituuli tekee hyvää! Ja ihanat kokemukset kantavat pitkälle, niitä on mukava muistella taas syksyllä sateen ropistessa ikkunaan. Olen periaatteessa sitä mieltä että kesää ei kannata liikaa suunnitella, vaan tehdä mitä milloinkin sattuu keksimään. Tässä kuitenkin pari must juttua jotka ainakin haluan tehdä tai nähdä tänä kesänä, ne eivät myöskään maksa ihan mahdottomia:

Nokkalan majakkaNokkalassa, Matinkylän lähellä sijaitseva Nokkalan majakka on yksi ihana kohde jonka haluan ehdottomasti nähdä! Kahvila-ravintola sijaitsee rantaraitin varrella, eli matkaa voi jatkaa ulkoillen minne vain siitä haluaa edetä. Parasta on siis sijainti, ihan meren rannalla. Kahvia nauttiessaan saa ihailla laineiden liplatusta, ja katto terassilla saa myös aurinkoa ja ilmaa. Pelkään vain että lomani aikaan paikka on liian täysi, jolloin ei ole kiva kun saa etsimällä etsiä vapaata pöytää. No, ainakin lomalaisena on varaa valita mihin aikaan paikalle menee, ainakin vältän lounas aikaa. Olen ajatellut yhdistää tähän reissuun myös piipahduksen yhdellä itsepalvelukirppiksellä jossa olen kyllä käynyt ennenkin... en kyllä pitkään aikaan, eli nyt onkin aika käydä katsomassa jos vaikka tekisin löytöjä!

Kirpputori Ankkurinappi
Kirppis on kohtuullisen kokoinen ja myynnissä on monenlaista tavaraa, isoakin mm. huonekaluja,  ja pientä kuten koruja, ja kaikkea siltä väliltä! Kirppikset ovat tietysti paikkoja joissa löydöistä ei ole takeita, mutta jos mitään ei löydy, ainakin tulee käytyä tuolla Nokkalan majakalla, ja jos vielä jaksaa tietysti Iso-Omena on myös lähellä kaikkine palveluineen... vähän kauemmaksikin pitää päästä, siksi:

Tallink Megastar

Tämä kuuluu myös uusiin kokemuksiin. Olen ollut lukemattomia kertoja Tallinnan risteilyllä Tallinkin muilla laivoilla, ja muiden varustamojen laivoilla, mutta tältä odotan enemmän. Istuma paikkoja on kuulemma lisätty koska hyttejä on vähemmän, tax free myymälät ovat suuremmat, ja niissä on laaja valikoima, lisäksi laivan sisustukseen on kiinnitetty huomiota. Matka on itse asiassa jo varattu, lähdemme Kesäkuun lopulla. Tulemme takaisin eri laivalla, koska en löytänyt pelkältä Megastarilta kuin sellaisen risteilyn joka ei käy maissa lainkaan. Tallinnassa aion ainakin poiketa Estonian Design House nimisessä sisustusliikkeessä, jonka yhteydessä on myös kahvila, Klaus Kohvik.

Näiden lisäksi kesääni tulee kuulumaan veneilyä, mökkeilyä, Kotkan meripäivät ja kaikkea mitä vaan keksin tehdä Espoossa ja Helsingissä. Tietysti myös lepoa ja liikuntaa sopivasti. Näistä on hyvän loman ainekset rakennettu! Koska lomarahojen leikkaus koskee minuakin, ulkomaan matkat jäävät taas haaveeksi, mutta en terrori uhkien vuoksi ole kyllä kauhean halukas mihinkään lähtemäänkään. Lisäksi tyttäreni täyttää syksyllä 18 -vuotta, johon yritän miettiä tarpeeksi hienoa lahjaa, ja se vaatii vähän rahaakin...

Vielä vähän ahkerointia, ja loma koittaa, paras aika vuodesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...