Translate

perjantai 27. tammikuuta 2017

Valoa tunnelinpäässä

Tuntuu että kevät alkaa nykyisin aina vaan aikaisemmin..., riippuu tietysti mitä kevään merkeiksi laskee. Tietysti niin vähän onkin, kun ilmastonmuutos on vienyt kovat talvet, ja nytkin täällä etelässä lumikerros on hyvin ohut ja joka toinen päivä on plussaa. En kyllä ole ainoa kevään odottaja, joissakin blogeissa on ollut jo kevät postauksia, joka on kyllä silti mielestäni vielä vähän liian aikaista.. talveahan se Tammi -ja Helmikuu vielä ovat. Valon lisäntyminen on se kevään ihanin asia joka piristää ja joitakin myös masentaa. Itse olen joka kevät aina yhtä toiveikas, kesällä ja lomalla elämä vaan on niin erilaista! Kuten sanotaan onni yksillä, kesä kaikilla!

Napsin muutamia valokuvia olohuoneesta viime sunnuntaina ja tänään, kun oli valoisaa. Järjestyksen muuttaminen jo auttaa kovasti luomaan uutta ilmettä, ostamatta yhtään uutta tavaraa.Eli tyhjä ja tylsä nurkka sai kauniin ilmeen koristeoksista ja itse valkoiseksi maalaamastani hedelmälaatikosta. Ylimääräiset tyynyt voi ottaa sohvalta pois ja säilyttää näinkin, kuin sisustuslehdestä, näyttää kivalta!


Kierrätyskeskuksessa on monesti kaikkea käyttökelpoista ilmaiseksi, nytkin poimin pari juttua. Vihreä tabletti sopii näin kevääseen, ja muistatteko sen lapsellisen Ikean tyynymme jonka lupasin tuunata jossain vaiheessa? Siihen löytyi kiva kangaspäällinen, myös ilmaiseksi! Astiat ovat omiani,.

Vihreä on kevään väri!

Kevään merkeistä puheen ollen, tänään huomasin ensimmäisen kun vein roskia töissä ulos iltapäivällä että auringon säteet lämmittivät oikein ihoon osuessaan! Lisäksi linnut visertävät ikkunan ulkopuolella, kuin olisi jo Toukokuu...

Ennen


Jälkeen
Tammikuu on muutenkin mennyt ihan kamalaa vauhtia, en tiedä mihin se aika oikein karkaa..? Eräs tuttavani sanoi että aika menee nopeammin kun vanhenee.. mihin hän mahtoi viitata, en kysynyt. Ainakin ulkona on niin hidasta liikkua kun jalkakäytävä on kuin luistinrata ettei bussille ainakaan voi kauheasti juosta! Nyt aloitan ihanan viikonlopun vieton, ja kerään voimia ensi viikon koitoksia varten, tulossa on työntäyteinen viikko nimittäin, koska mm. perjantaina leivon Runebergin torttuja!
Tulossa postausta Suomen kaunein koti ohjelmasta ;) joten pysykäähän kuulolla!

Hyvää viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Aika menee kyllä ihan älyttömän nopeasti! :D minäkin mietin koko ajan minne tammikuukin on jo hurahtanut o.O

    ❀ Cinderella Days ❀

    VastaaPoista
  2. Niin, ja tutkitusti ihminen viettää suurimman osan elämästään töissä ja nukkuen... eli todellisuudessa sitä ns. laatuaikaa ei jää kuin muutama tunti illassa plus viikonloput! Nauttikaamme niistä hetkistä :) i love my home

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...