Translate

sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Tervetuloa mahtava vuosi 2017!

Moni muistelee nyt Blogissaan mennyttä vuotta, sen kohokohtia ja parhaita paloja. Minä katson mieluummin eteenpäin, kuten yleensäkin elämässä. Tikulla silmään sitä joka vanhoja muistelee, vai mitenkä se meni :) Vuosi 2016 ei ollut minulle mitenkään erityisen hyvä tai loistava vuosi. Töissä oli paljon muutoksia johon en itse voinut vaikuttaa, ja vaikka tiesin niiden olevan väliaikaisia, oli ne silti käytävä läpi, ja ne veivät veronsa. Tyypilliseen tapaan tingin taas omasta hyvinvoinnistani mutta hoidin kyllä kaikki muut asiat ja ihmiset ympärilläni! Tämä vuosi 2017, onkin omistettu minulle. En halua olla itsekäs, tai narsisti, mutta ajattelemisen aihetta antaa mm. se, että tyttäreni täyttää ensi syksynä 18 -vuotta, eli aikuistuu. Ehkä saan siis viimein ihan "luvan kanssa" ollakin jo vähän itsekäs... :)
Viime vuonna ( hassua sanoa näin, kun se oli vasta eilen ), tuntuu että ponnistelin muutenkin kovasti monen asian ja unelman eteen, saamatta kuitenkaan aikaiseksi mitään! Mutta niinhän se on että joskus, ( itse asiassa kokoajan ) asiat menevät erilailla kun itse haluaisi. Uuden vuoden aikaan pääni on aina pullollaan uusia unelmia ja suunnitelmia. Varsinaisten uudenvuoden lupausten tai "to do -listojen" tekoon en kyllä ala, koska olen huomannut että ne eivät toimi kohdallani. Listasta tulee ikäänkuin työ, ja alan kapinoida. "voi, tuokin on vielä tekemättä..", miksi mun pitää, en varmana tee, antaa olla! ( siis asiat ovat niin suuria että niitä ei tehdä päivässä, eikä edes parissa, kuten laihdutus ). Eli olen todennut että parasta on tehdä mitä pystyy, ja tarttua hetkeen.


Yksi asia jota voin luvata jatkavani ja joka toi minulle iloa viime vuonna kaiken stressin keskellä, oli tämä Blogi! I love my home on minulle tärkeä henkireikä ja harrastus. Tykkään tehdä asetelmia, käyttää luonnon materiaaleja, valokuvata, kirjoittaa ja oppia samalla itsekin kokoajan lisää kauniista sisustamisesta ja tyyleistä. Diy -projektit ovat palkitsevia, ja edullinen sisustus on edelleen se tärkein kriteerini, mutta edulliseksi tulee myös sijoittaa klassikoihin mieluummin kuin ostaa kasoittain krääsää. Eli myös Suomalainen design on asia jota haluan hankkia ja kerätä pikkuhiljaa.


Kävin välipäivinä Hyvinkäällä Willan kirppiksellä, joka sijaitsee vanhan villatehtaan halleissa. Kirppiksen yhteydessä on myös Säästökarit niminen liike, jossa myydään edullista uutta tavaraa. Aah, rakastan kaikkia vanhoja historiallisia rakennuksia, onneksi noita ei ole purettu  ja ne ovat edelleen käytössä! Löysin sisustus tarroja 2€ / kpl ja tavaroita jotka sopivat Blogiini kuin nenä päähän! Nimittäin Säästökarien puolella oli myynnissä paljon I love my home tuotteita! Pakkohan niitä oli ostaa... ostin pari kahvimukia, kynttilälyhdyn ja puisen tarjottimen. Hinnat olivat tosiaan halpoja, mukit: 1,95€ / kpl, tarjotin: 6,95€ ja lasilyhty: 4,95€. Myynnissä oli myös antiikkia ja mm. kahvipurkkeja, mutta en ostanut koska hinnat olivat niissä aika suolaisia. Eli jos kaipaat uusia seikkailuita ja vanhat kulmat tympii, hyppää junaan ja tutustu Hyvinkään tarjontaan! En käynyt varsinaisessa Willa -kauppakeskuksessa, mutta siellä on siis kaikkea mitä saattaa kaivata. Keskustassa on myös toinen hyvä kirppari: Tingi ja Tongi. Juna-asemalta pääsee helposti kävellen molempiin paikkoihin.

Tingi ja Tongi myymälässä oli muuten paljon Suomalaista lasia edullisesti, mm. Humppilan, Kaj Blomqvistin ja Sagaformin tuotteita. Oli kiva kierrellä ja katsella, ja vaikka jouluna on mennytkin paljon rahaa, noissa paikoissa pikku rahallakin voi jo tehdä löytöjä. Yhdistämällä tuohon reissuun lounaan vaikkapa jossain keskustan ravintolassa, tai Willan kahvilassa, saa aikaiseksi ihan pienen kaupunki "loman". Tällainen kirpputorikatsaus tällä kertaa, tulossa juttua kevään uutuuksista seuraavassa postauksessa, ainakin Jotexilla oli jo kaikkea ihanaa... no, ei vielä siitä sen enempää! Toivon kaikille lukijoilleni oikein ihanaa ja positiivista vuotta 2017! Let good things happen to us!

                                           2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...