Translate

perjantai 13. tammikuuta 2017

Pientä piristystä ja DIY -idea

Vaikka en tarvitse nyt mitään suuria sisustushankintoja, ja pikku krääsää haluan välttää hankkimasta, pakkohan se on jotain piristystä laittaa kun päivätkin pitenevät vauhdilla! Eli kotiin tullessa on melkein vielä valoisaa, ja pystyy nauttimaan myös siitä miltä esineet näyttävät luonnonvalossa. Tein asetelman johon laitoin ensimmäistä kertaa esille Ellokselta ostamani messinkisen lehden, kivan postikortin kehyksiin ja jo aiemmin kirppikseltä hankkineeni valkoisen ruusukynttilän. Tuo lehti on niin upea, ei uskoisi että se ei maksanut paljoa! Olen nimennyt sen "auton avain lautaseksi", eli jos saan jossain vaiheessa taas oman auton, tuohon lehdelle on ihana laittaa sen virta-avain kotiin tullessa :) Löytyy helposti kun se on aina kunniapaikalla. Toistaiseksi ei ole kuin avaimenperä..
Ruusu on myös niin nätti että sitä ei raaski polttaa! Taustalla näkyvä pikku enkeli on myös vanha kirppislöytö. Laitoin somisteeksi vielä helminauhani, joita ei ole liiemmin tullut pidettyä kaulassa. Sisustusvinkki tämäkin, helmet sopivat kivasti asetelmiin. Onkohan niidenkin aika mennyt ohi? Niitä ei juuri näe kuin vanhoilla rouvilla. Tätä pitäisi kysyä joltain muotibloggarilta..


Wc on myös paikka jonne ei osteta koko ajan uutta mattoa tai suihkuverhoa, mutta edullisemminkin saa jotain kivaa, jos käyttää mielikuvitustaan ja malttaa nähdä vähän vaivaa! Siitä seuraavassa...

DIY - pyyhenipsut:

Materiaalia piisaa, tein nimittäin Pilttipurkin kannesta pyyhenipsun, helppoa! Maalasin sen ensin valkoiseksi spray -maalilla, sitten vain taakse juuttinarusta pätkä, jonka alaosaan verhonipsu. Kiinnitin narun ns, jeesusteipillä, ja liimasin siihen päälle vielä pyöreän kangaspalan, jotta pidike ei ole ruma jos se kääntyy vahingossa naulakossa toisinpäin. Teksti on kirjoitettu vaan mustalla vedenpitävällä tussilla, koska en löytänyt valmiita tarroja jotka olisivat sopineet tarkoitukseen. Tuo "jeesusteippi" on niin vahvaa että pitäis pysyä, jollei pyyhkeessä ihan roikkumalla roiku!


Siinäpä pieni bisnesidea jollekin kotiäidille jolle näitä purkin kansia kertyy koko ajan vinot pinot. Pyytämällä vaikka 2€ / kpl, ne eivät ole kalliita, ja moni voisi ostaakin. Myymällä vaikka 10 kpl hupsista, saakin äkkiä 20 euroa lisätienestiä!


Ostin myös Jyskistä halvalla ( tai sanotaanko että puoli ilmaiseksi ), pari harmaata käsipyyhettä. Ne maksoivat tarjouksessa vain 1€ / kpl! Tuunasin ne ompelemalla niihin vähän pitsiä :)Eli aika maalaisromanttisia oli nyt nämä minun juttuni, tuo postikortti on muuten Suomalaisesta Kirjakaupasta. Sopi niin hyvin yhteen ruusukynttilän kanssa, että tuli mielestäni nätti kokonaisuus.
Nyt nauttimaan ihanasta perjantai illasta, paras hetki kun viikonloppu on vasta edessä, ja telkkarista tulee hyvää ohjelmaa, voi syödä hyvin ja käydä saunassa! Onkohan toista näin "koti-ihmistä" kuin minä..? :) Hyvää viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

  1. Toi ruusukynttilä on kaunis, en raaskis minäkään polttaa.
    Teit hienon asetelman, ruusukortti/taulu sopii tuohon hyvin.

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...