Translate

sunnuntai 7. elokuuta 2016

Merihenkinen avainnaulakko

Käydessäni saarissa kesällä, löysin kivien ja tuikku kelopuun lisäksi myös palan terassilautaa, joka on odottanut inspiraatiota tähän saakka. Sen olivat myös aallot huuhtoneet rantaan, ja se on juuri sopivasti harmaantunut sopiakseen sisustukseeni. Päätin tehdä siitä merihenkisen avainnaulakon. Kävin Anttilan poistomyynneissä, kuten varmaan moni muukin meistä, mutta löysin vain ruuvikoukkuja, serviettejä ja puisia ankkuri -koristeita. Olin muutenkin vähän pettynyt, alennukset eivät olleet kovin suuria, mutta silti kaikki "järkevä" oli myyty jo. No, jos jotain ei tosissaan tarvitse niin toisaalta miksi ostaakaan, vaikka kuinka "säästäisi". Tämä on nyt jo kolmas esine, jonka olen tehnyt meriretkiltä saaduista ilmaisista materiaaleista. Lisäksi ei vaadittu kuin enää pikaliimaa ja simpukankuoria, joita minulla oli ennestään. Teksti Keyes, on tehty Tigerin Glitter tarroilla, taisivat maksaa 1€ paketti. Seinään kyltin voi kiinnittää joko nauloilla tai rautalangalla. Päädyin jälkimmäiseen, jota minulla myös oli valmiiksi.
Kierreruuvit sai väännettyä puuhun ihan selposti sormin. Niissä on hyvät kierteet, ja puun ollessa melko pehmeää, ne alkavat "purra" hyvin nopeasti kun saa alun. Kyltti oli kuvanotto hetkellä vielä vasta liimattu, eli en siksi uskaltanut nostaa sitä seinälle. Taas persoonallinen esine, jota ei tule toista samanlaista vastaan! ;) Eli tosi moni kun on tänäkin kesänä varmasti tehnyt uutta terassia asunnolleen tai kesämökilleen, toivottavasti ette vain heittänyt hukkapaloja menemään..? Ja sitten lisää kuvia:
Helppo ja edullinen idea tehdä vaikka tupaantuliainen, synttärilahja tai valmistaa vain itselleen että avaimet löytyvät, eivätkä mene hukkaan! Syksy tekee valitettavasti tuloaan, nauttikaamme vielä ihanan kauniista ja lämpimistä loppukesän päivistä! Ja muistakaa, parhaat asiat elämässä ovat usein ilmaisia..


"Vielä hetken, tunnen meren tuulen, laiturin päältä lentää pääskynen. Kohta saapuu hyytävä puhuri, pakottaa linnut matkalle kauaksi. Mutta tulee talvi, tulee joulu, ja sen jälkeen taas uusi aamu, kun näen pääskysen, ja olen jälleen onnellinen"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...