Translate

sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

UFF....sisustuskauppa!

Lupasin palata Blogini ääreen vasta Pääsiäisloman jälkeen, mutta en hillinnyt itseäni, kun oli aikaa ja asiaa! Olen UFF kaupan vakioasiakas aina 2€ ja 1€ päivien aikaan. Olen löytänyt sieltä paljon kivoja vaatteita tosi halvalla, ja viime aikoina myös sisustusjuttuja, kuten tyynyt Marine Style juttuun! Viimeksi siellä pyöriessäni luulin jo etten löydä sillä kertaa mitään sen kummempaa, kunnes huomasin yhden naisen katselevan Marimekon Unikko sarjan verhoja. Jotenkin ne olivat onnistuneet välttämään silmäni, vaikka olin jo verhot katsonut. Nainen jätti verhot hyllyyn, jolloin "hyökkäsin" heti ennen kuin kukaan muu ehtii väliin! En tiedä mikä siinä kuosissa on että tavallaan olen aina vihannut sitä, kuvio on niin iso siinä ehkä se on yksi juttu, mutta pahimmat traumat on tainnut jäädä Salatut Elämät sarjasta jossa muistaakseni jollain oli samalla kuosilla päällystetty tv! Hyi kamala... onneksi nämä verhot olivat siniset niin sentään väri oli ok. Ajattelin niiden käyvän mökille oikein passelisti. Ne ovat keittiön verhot. Ala kappa ja ylä kappa. Ainoa miinuspuoli on se että ne ovat jonkun itse ompelemat, mutta ompelutyö on ihan siistiä ja kangas on siis aitoa Marimekkoa, joten kahdella eurolla todellakin otin ne!Lisäksi löysin söpön pienen pitsiliinan, jota ajattelin käyttää tuunaukseen tai muihin projekteihin, mutta onhan se ihan kaunis sellaisenaankin. Jos osaisin itse virkata, tuollaisen olisi voinut tietty tehdä, mutta varsinaisissa ompelutöissä olen aina ollut huono. Pitsit yhdistetään aina jotenkin mummoihin, mutta pieninä ripauksina sisustuksessa ne ovat kyllä ihan tyylikkäitä ja muodissa. Ja jos nuo Marimekon verhot sopivat mökille, niin kyllä tuo pitsiliinakin sopii! Tässä kuva siitä löydöstä:Kaikenlaista ideaa pukkaa siis kokoajan. Kaikki ei aina ole ajankohtaista, mutta sekin riippuu ihmisestä, mistä tämän kertainen näpertelynikin on hyvä esimerkki! Rakastan nimittäin polttaa kynttilöitä, muulloinkin kuin jouluna ja talvella. Niinpä suuren maustekurkku purkin tyhjennyttyä päätin tehdä siitä maalaisromanttisen säilytyspurkin tuikkukynttilöille. Koska minulla tuota pitsiä oli edelleen, käytin sitä purkin ympärillä ja kannen päällysteenä. Helppo, kaunis, käytännöllinen sekä blogini idean mukaisesti lähes ilmainen! Tarvitset purkin ja pitsin lisäksi vain liimaa ja halutessasi spray -maalia kannen maalaamiseen. Ja purkkiinhan voi siis laittaa mitä tahansa muutakin, keksejä, karkkeja, rahaa, you name it! Olen aina ylpeä saadessani aikaiseksi jotain kaunista tavarasta, joka muuten joutaisi roskikseen. Täytyy kyllä sanoa että rajansa siinäkin, kirppiksillä ja markkinoilla myynnissä olevat kaljatölkeistä tehdyt hatut ovat kyllä esimerkiksi mielestäni vaan niin mauttomia!

Purkin teossa...


Niin suloinen!

Piipahdimme mökillä nopeammin kuin oli tarkoitus, koska paikka oli ihan luminen, kylmä ja kostea. Ilman mukavuuksia totesimme että on parempi palata asiaan vasta parin kuukauden päästä. Jostain syystä Kouvolassa oli varmaan puolet Suomen lumista, ja varsinkin mun tontillani! Siksi minulle jäikin paljon aikaa täällä kaupungissa. Olisin mielelläni mennyt Kierrätyskeskukseen nyt Pääsiäisenä, mutta se ei ollut auki. Muutenkin tuo kauppojen aukiolo on ihan rasittavaa kun siinä ei ole mitään yhtenäisiä sääntöjä, Kauppakeskus Ainoa ei ollut auki, mutta Sello taas on koko Pääsiäisen. Jotkut on ja toiset taas ei, eli joutuu katsomaan netistä ensin kannattaako edes jonnekin lähteä! Niin...tiedän että "pääsiäisenä pitäisi rauhoittua" ja "se on kristillinen juhla" mutta itse ainakin ahdistun vain neljän seinän sisällä. Täytyy päästä näkemään ihmisiä ja käymään asioilla! Muutenkin parhaat hetket joita todella osaa arvostaa syntyvät monesti ihan tavallisen arjen keskellä, ei tekemällä tehtynä.


Tämän jutun hauskuus oli ehdottomasti se naispoloinen, joka erehtyi laittamaan Unikko verhot takaisin hyllyyn, minun rynnätessäni myymälän poikki kullankiilto silmissäni ;) Joskus sisustus on metsästystä! Stockmannin Hullujen päivien tasolle en sentään alennu, kun tavarat revitään suoraan käsistä! En tajua miten verhot olivat voineet säästyä ostamiselta, koska jo edellisinä päivinä ne olivat olleet edulliset kolmen ja sitä ennen neljän euron hintaan. Olin onnekas!

Kuten urheilulähetyksen loppuessa aina sanotaan niin,                                         "Näihin kuviin ja tunnelmiin"!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...