Translate

maanantai 22. helmikuuta 2016

Makuuhuoneen pika (kuntoon) pano

Ajattelin kerrankin keksiä raflaavan otsikon, because sex sells. Suomen kieli on siitä hassu että monia sanoja voi käyttää huumorimielessä kaksimielisesti. Fingerpori sarjakuvahan perustuu lähestulkoon kokonaan tuohon sanoilla leikittelyyn. Tai sitten Suomalaisilla on vain niin likainen mielikuvitus! Tässä jutussa ei ole kuitenkaan mitään K-18 materiaalia, vaan esittelen vuodevaate löytöni Jyskistä ja kivan kuvakollaasi idean sängyn päätyyn. Lupasin palata takaisin blogini alkuperäisille arvoille, eli tämä idea ei tule kalliiksi! Onhan noihin Taika -astioihin kuitenkin jonkin verran rahaa mennyt ja lisäksi välillä elämän muut pakolliset menot kuten hammaslääkäri vaan vievät osansa, jolloin ei paljon sisustus juttuihin enää jää tuhlattavaksi. Ja järkevä ihminenhän säästää myös kokoajan osan palkastaan, eikö niin ;) Keväällä kyllä iskee aina niin kamala vimma saada jotain uutta, vaikka vain järjestelemällä huonekalut eri tavalla. Kyllä sitä edullisestikin saa jo kaikenlaista kivaa piristystä! Kävin siis samalla Lommilan reissulla Jyskissä ja löysin sieltä superhalpoja koristetyynynpäällisiä ja tumman lilan lakanan sekä pussilakana setin joka oli Ale: ssa. Pussilakanasta puuttui siihen kuuluva tyynyliina, mutta ei se minua haittaa. Niitä saa ostaa irrallisena. Tässä kuvia tuoreista hankinnoistani:

Kivan setin sain kasaan ihan sattumalta!
Herkullinen aamupala. Servetit Vallila.
Ennen


JälkeenEi ole tyynynpäälliset hinnalla pilattu!

Pelkät vuodevaatteet ei tietenkään ole kovin suuri muutos, mutta lisäksi halusin jotain piristystä valkoiseen seinään ja päätin toteuttaa siihen kuvakollaasi ideani. Idea on edullinen, voit käyttää postissa saamiasi syntymäpäivä tms. kortteja, niin se ei maksa mitään! Itse kuitenkin metsästin nimenomaan liilan sävyisiä kortteja ja ostin niin Vallilan, Suomalaisen Kirjakaupan kuin Tigerinkin kortteja. Tigerin kortit oli muuten kaksi/kpl kahdella eurolla ja pakkauksissa oli myös kirjekuoret mukana! Kuten Jorma Uotinen sanoisi: "Ei paha!" Minulle erilaiset tekstit ja mietelauseet ovat tärkeitä tsemppareita arjessa! Voit käyttää myös valokuvia, pieniä julisteita ym. Tai sitten voit tehdä kokonaan musta-valkoisen kollaasin! En tiedä ovatko nuo koristetyynynpäälliset kaikissa Jysk myymälöissä euron, mutta ainakin Lommilassa niitä oli vielä jonkin verran myynnissä. Liilan sävyjen lisäksi vaihtoehtona olisi myös ollut vihreä (limen sävyinen), mutta en oikein innostunut niistä vaikka vihreä kevään väri onkin. Aion laittaa blogiini paljon kuvia kuten ennenkin. Tässä lisää:


Valkoiset valokuva kehykset ovat eurokaupasta 1€. Tuoksukynttilät Ikea. Olisin halunnut ostaa vielä tulppaaneja pöydälle, mutta taas "pihi" -minä sanoi ei. Lisäksi tänään oli ihan tavallinen maanantai. Vaikka eihän kukkien ostaminen tietenkään edellytä välttämättä mitään syytä.  Nautin suunnattomasti työstäni ja arjesta tällä hetkellä. Sille voisi jo ihan ostaa kimpun, hyvät työpaikat ja työkaverit ovat tänäpäivänä kiven alla :) Toisinkin on aiemmin ollut. Lisäksi kun olen herkkä, aistin ihmisten mielialat, vaikka he eivät sanoisi sanaakaan. Kai se on myös jonkinlainen etu, osata lukea ihmisiä. En vain ole luottanut koskaan omiin vaistoihini, vaan sivuuttanut tekemäni huomiot ja todennut vain sitten jälkikäteen että se ihminen, asia tai paikkahan oli jo ensimmäistä kertaa sen nähdessäni huono minulle. Yritän kuunnella jatkossa paremmin intuitiotani. Tästä aiheesta jaksaisin kirjoittaa vaikka kuinka! Yksi minua kiinnostava aihe sisustukseen liittyen on Feng Shui käsite, eli asunnon sisustaminen edesauttamaan ihmisen hyvinvointia ja menestystä. Siitä täytyy tehdä ihan juttu erikseen! Myös tavaroiden karsiminen tuo "puhtaan" olon. Vein kassillisen roinaa myös roskiin. Tähän juttuun en nyt saanut mitään hauskaa juttua, ei sitä aina, satu ja tapahdu eikä väkisin!               " Aurinko paistaa ja vettä sattaa,
                        taitaa tulla kesä"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...