Translate

tiistai 16. helmikuuta 2016

Iittala lahjakortti ja Outletin houkutukset

Vastailen iltojeni ratoksi joskus kuluttajatutkimuksiin, joista palkintona on "pisteitä" joilla voi sitten lunastaa erilaisia lahjakortteja. Nyt oli tullut vihdoin pisteet täyteen ja minähän näin siinä taas mahdollisuuden kasvattaa punaista Taika sarjaani! Tällä kertaa päätin mennä Iittalan Outlet myymälään Espoon Lommilaan ja katsoa heidän Ale -tarjontansa. Otin kameran mukaani reissulle!Menin oikeaan paikkaan, punaiset Taika astiat olivat sielläkin puoleen hintaan! Katselin tietysti muutakin, mutta minulla oli selkeä kuva siitä mitä haluan niin päädyin aika pian punaisiin jälkiruoka  
kulhoihin joita otin 4 kpl. Kulhot olivat normaalisti olleet 27,50€/kpl. Nyt sain ne siis tosi edullisesti, lahjakortin jälkeen hinnaksi jäi kaikille neljälle 35€! Yksi sarja jota myös Iittalalta ihailen kovasti on Paratiisi, mutta niitä ei tietenkään myydä alennuksella. Lisäksi siellä oli tietenkin ihania Aalto -maljakoita ja Kastepisara sarjaa ja paljon muuta. Myymälässä ei ollut lisäkseni ketään, vaikka kello oli vähän yli neljä iltapäivällä. Otin vain muutaman valokuvan, nekin vähän vaivihkaa vaikka ilmaista mainostahan he saavat.

Iittala Outlet Espoon Lommila

Punaista Taikaa -50%
Taika kulho

Paratiisi astioita myymälän ikkunassaAstiastoni alkaa olla pikkuhiljaa koossa, mutta hankin ehkä vielä jotain sitten kun eteen tulee. Kävin samalla reissulla viereisessä Jyskissä ja sieltäkin tein löytöjä, jotka esittelen myöhemmin erikseen. Vaikka olenkin saanut astiani älyttömän halpaan hintaan, olen silti poikennut hieman blogini alkuperäisestä ideasta, että sisustaa voi kauniisti mm. kekseliäillä ideoilla sekä tekemällä tai tuunaamalla itse esineitä. On ihmisiä jotka ovat työttömiä, opiskelijoita tai pienellä eläkkeellä sinnitteleviä. Heille ei tulisi mieleenkään laittaa edes 35€ astioihin. On kyllä myös sanonta, jonka olen karvaasti todennut pitävän paikkansa moneen otteeseen: "Köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa".Aion myös palata luonnonmateriaalien pariin kunhan lumien alta on jotain löydettävissä. Mielessäni siintää pajusta tehty kranssi oveen, jonka voisin tehdä pääsiäiseksi. Katsotaan etten taas mene lupailemaan liikoja! Valon lisääntyminen on ihana asia kaikin puolin, piristää ja blogin kuvatkin onnistuvat paljon paremmin. On harmi ettei minulla ole treeni -blogia, koska se pakottaisi minut lenkille ja testaamaan eri harjoituksia, muuten en saisi materiaalia postauksiin :) Toisaalta en ehkä jaksaisi ja ehtisi kahta blogia kirjoittamaan.


Tänään illemmalla alkaa tv: stä Huutokauppakeisarin uudet jaksot, täytyypä katsoa minkälaisia sisustustavaroita ja astioita heille tässä jaksossa myytäväksi löytyy! Myös Rojua, Rojua -oli kiva ja mielenkiintoinen sarja mutta Antiikkia Antiikkia oli taas liian vanhoihin ja arvokkaisiin esineisiin keskittyvä ohjelma minun budjettiini ja makuuni. Tähän postaukseen voisinkin kertoa taas hauskan jutun, kun menin tuonne Outletiin suoraan töistä....minulla on aamuisin aina kiire, kun herään kukonlaulun aikaan. Olin napannut kiireissäni jalkaan farkut huomaamatta että niissä oli useampi tahra! :O Jalkaani olin laittanut mustat lenkkarit, ja kaiken kruunasi rasvainen tukkani kun en eilen muistanut pestä hiuksiani! En yleensä käy missään "merkkiliikkeissä", ja nyt kun menin olin lähestulkoon puliakan näköinen.. :) No, rahaa minulla oli enkä ollut "kekkulissakaan" eli eipä minua kukaan laitapuolen kulkijaksi luullut, eikä niitä tahroja huomannut varmaan kukaan muu kuin minä! Huomasin vaan matkalla bussissa että: " Oh, shit!"

Mukavaa jos luit blogiani, sait siitä jotain irti ja lupaan tosiaan jatkossa tehdä taas juttuja monipuolisemmin, muistakin kuin punaisista Taika -astioista! :)


           Kauniita ja valoisia päiviä sekä sisustus inspiraatiota toivotellen, Kristiina 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...