Translate

torstai 7. maaliskuuta 2024

Tiiliseinä olohuoneeseen


Tämä ei ole mikään uusi ja mullistava sisustus innovaatio mutta aika kiva ja edullinen tapa uudistaa kotia jos tekee mieli tehdä näin kevään inspiroimana jotain remonttia. Nimittäin dc -fix.
Ostin omani Temu verkkokaupasta. Tässä tuotteen tiedot: koodi 2285223475. Red Rock. 3D vinyl wallpaper. 197inch × 17.7inch. Hinta taisi olla n.4,95€ / rulla ja tähän seinään meni n.3 rullaa. 


Minusta tämä oli kivan näköistä, monine sävyineen, esimerkiksi Etolan vastaava oli pelkkää punaista tiiltä joka ei näytä vanhalta ja joka oli kympin kappale. 

Työ meneillään..

Seinän pohjaväri oli musta koska minulla oli alunperin eri idea mutta se ei onnistunut kuten suunnittelin. Ei näidenkään asennus ihan mutkatonta ollut vaikka onkin super helppoa muuten koska taustalla on valmis liimapinta ja irroitat vaan kalvon aivan kuten kontakti muovissa ja painat seinään kiinni. Mutta... ainut ongelma jonka huomasin oli että vanhassa asunnossa seinät eivät välttämättä ole suoria, joten huomasin että tapetti alkoi viettämään vasemmalle. Korjasin tämän laittamalla seuraavaa tapettia vuotaa aina vähän toisen päälle jolloin vinoutta pystyi suoristamaan vaivihkaa. Onneksi seinän viettäminen  ei ollut suurta, ei sitä edes huomaa. Hieno tuli ja nyt asunnon remontti on taas edennyt! 🤗 Lattiat ja jalkalistat pitää laittaa vielä myöhemmin. Kiitos kun poikkesit blogiini ja pistäpäs se samalla seurantaan Blogit.fi sivustolla, tulossa on pian lisää hyviä edullisia sisustus sekä säästövinkkejä 😊👍

Mukavaa loppuviikkoa! ❤️ Kristiina 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...