Translate

perjantai 9. syyskuuta 2022

Hyödy taloudellisesti Sortterin avulla

YHTEISTYÖSSÄ SORTTERIN KANSSA 

Kysymys, mikä on Sortter? Herää varmaan nyt monelle mieleen. Tässä postauksessa kerron mielelläni asiasta lisää. 


Sortter on lainojen vertailupalvelu joka auttaa etsimään eri luotonantajilta rahoituksellesi parhaan ( edullisimman ) koron ja myös yhdistämään jo olemassa olevia lainojasi yhdelle laskulle, jolloin voit säästää huomattavasti koska maksat vain yhtä korkoa lukuisten luotonantajien omien korkeiden korkojen sijaan.
Joskus elämässä saattaa olla tarve isommallekin lainasummalle, esimerkiksi auton tai mökin hankinnan kautta. Koska osalla pankeista lainan haku on hidasta ja ennenkuin edes pääset tapaamiseen pankin ihmisen kanssa ja olet tomittanut kaikki vaadittavat asiakirjat, sekä saanut "lainalupauksen" esimerkiksi se havittelemasi edullinen tai erityisen upealla paikalla sijaitseva mökki on myyty jo moneen kertaan!


Sortter lainan vertailupalvelu sivuston kautta voit nopeasti kilpailuttaa lainaa eri luotonantajilta jopa 60 000€ saakka, ilman vakuuksia. Sinun tarvitsee vain antaa perustietosi ja kuukausitulot / menot sekä tämänhetkiset lainat. Saat tarjoukset luotonantajilta heti, eivätkä ne sido sinua mihinkään, vaan voit vertailla lainatarjouksia rauhassa ennenkuin valitset sinulle sopivimman lainan. Rahat maksetaan myös nopeasti tilillesi 😊. Tässä linkki Sortterin sivuille: https://sortter.fi/

Itse hain vähän aikaa sitten lainaa mökin hankintaa varten. Minullahan on siis yksi mökki, mutta se on niin huono että aion myydä sen pois. Sen remontti ei koskaan valmistunut, enkä isäni kuoltua pysty itse sitä viemään loppuun. Paikassa ei ole edes keittiötä eikä sisävessaa. Luvat ovat rauenneet ja pitäisi hakea uudestaan. Kaikki on kesken. Siellä on kuitenkin paljon työkaluja ja muuta tavaraa, joten uusi mökki olisi melkein saatava ennen vanhan myyntiä, koska meillä ei ole mitään paikkaa muuten minne tyhjentää se edellinen edes väliaikaisesti. Lainan haku oli todella helppoa! Sain muutaman tarjouksen eri luotonantajilta ihan parissa minuutissa. 

Kävimmekin katsomassa erästä edullista mökkiä, mutta kauppoja ei tullut, koska paikka oli ilmoituksessa ja kuvissa paremman oloinen kuin livenä. En siis oikeasti lunastanut lainaa, mutta jos mökki olisi ollut hyvä, minulla olisi ollut näin mahdollisuus edetä asiassa ripeästi. Edulliset mökit kuten myös autot ja muut hankinnat menevät muuten nenäsi edestä. Jatkan sopivan mökin etsimistä, mutta todennäköisesti vasta keväällä.. tajusin myös että en halua nimittäin maksaa uuden mökin lämmityksestä talven ajan näillä sähkön hinnoilla. 
Kuvitus kuva

Vastuu lainan ottamisessa ja siitä selviämisessä on tietenkin ihmisellä itsellään, mikään taho ei jaa rahaa ilmaiseksi. Ja lainoissa on aina korko. Lainan myöntämisessä otetaan siis huomioon tietysti ihmisen maksukyky, enkä itsekään saanut miltään luotonantajalta edes 30 000€ lainaa, saati sitten kuuttakymmentä, mikä on ymmärrettävää kun tuloni ovat tällä hetkellä pienet. 

Mutta on hyvä että ihmisellä on myös tässä holhous yhteiskunnassa vielä jotain päätäntävaltaa itselläänkin ja joskus saattaa eteen tulla esimerkiksi vain tilanne että vaikka tietää lomarahojen tulevan parin kuukauden päästä, joku yllättävä meno vaatii rahan olevan käytössäsi samantien. Ja näin se onnistuu, ilman valtavia selvityksiä mihin sen rahan nyt tarvitset ja onko vakuuksia jne... Ja lainat voi yleisesti maksaa pois myös kokonaan koska tahansa, ilman erillisiä kuluja. Sortter on myös kotimainen palveluntarjoaja, jolle on myönnetty Joutsenlippu -tunnus. 

Tutustu sinäkin rohkeasti Sortterin kautta eri mahdollisuuksiin jos tarvitset rahoitusta isommalle hankinnalle tai sinulla on pienempiä lainoja jotka haluat yhdistää👍😊

Mukavaa Syyskuun jatkoa! t. Kristiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...