Translate

lauantai 12. maaliskuuta 2022

Makuuhuoneen kevätpäivitys

Tämä pitkä ja luminen talvi alkaa onneksi vihdoinkin näyttää hiipumisen merkkejä, päästäen kevään lämmön ja valon päärooliin. Kotona se minulle merkitsee yleensä jonkinlaista kaipuuta uudistumiseen. Se voi olla pastellisävyjen ja yleensäkin värien tuomista sisustukseen tai vain huonekalujen uudelleen järjestämistä 💚. Olen myös hankkinut enemmän viherkasveja kuin aikoihin, ne tuovat tavallaan "luonnon sisälle" ja puhdistavat ilmaa. Haaste onkin nyt saada ne pysymään hengissä! En ole meinaan kummoinen viherpeukalo 😁


 Peikonlehti oli viimeisin huippulöytö eilen Myyrmannin Citymarketista! Se oli tarjouksessa vain 8€! Ja iso, 50cm korkea, kun olen aiemmin nähnyt Prismassa jotain 30cm korkeita heiveröisiä rimpuloita vieläpä kalliimpaan hintaan... En tiedä oliko tuo vain paikallinen tarjous vai onko kaikissa Citymarketeissa, mutta jos olet myös himoinnut Peikonlehteä, kannattaa poiketa heti lähimpään myymälään katsomaan! 😉 Tuo nurkka on sille kyllä liian pimeä, vien sen olohuoneeseen ja vaihdan tilalle tekokasvin. Möin pois ihanan beigen "luxus"sängynpäätyni viimeksi muuton alla monestakin syystä. Olin rahapulassa ja myös halusin vähemmän kuljetettavaa. Mutta suurin syy oli että se ei olisi ollut enää sopivan kokoinen kun hankin isomman sängyn tänne. Viime viikolla kuitenkin silmiini pisti nettikirppiksellä siisti harmaa kankainen pääty, samaan hintaan jolla möin edellisen! 😀. Se oli kaikenlisäksi ihan naapurissa ja sain sovittua kuljetuksen tänne 5 eurolla, joten kaupat syntyivät! 


Nyt minulla on taas "hotellihuone" tyyli 💗. Kyllä se sängynpääty vaan tekee huoneesta ihan eri oloisen, totuin jo aiemmin siihen ja huone onkin ollut niin karu ilman sängynpäätyä. Sängyn edessä olevan pukeutumispenkin tein jo tässä pari kuukautta sitten. 

Seinässä on struktuuripinta, josta olen tehnyt jutun jo aiemmin.. 😉Päätin myös hankkia jo kesääkin ajatellen pimennysverhot. Nekin olivat juuri tarjouksessa Tokmannilla puoleen hintaan! Kannattaa tarttua hyvään tarjoukseen silloin kun sellaisen näkee! Hyvä uni on tärkeää, eikä mikään ole niin ärsyttävää kuin ettei saa unta jos on liian valoisaa, tai herätä vastaavasti viikonloppuna kukonlaulun aikaan kirkkauteen jos saisi muuten nukkua pitkään. Myös huonekalujen järjestys muuttui hieman. Toin olohuoneesta valkoisen Kallax hyllyn makuuhuoneeseen ja laitoin siihen esille lempikorkkarini. Päällä on hajuvedet pyöreällä marmorialustalla ja koruni rasiassa. Marmori on harmaan ja pinkin värin ohella yksi makuuhuoneeni kulmakivistä. Blogini onkin viettänyt viime aikoina hiljaiseloa, koska kuten kerroin aiemmin isäni yllättävä kuolema pysäytti hetkeksi normaalit puuhat ja suru vie aina voimia ja aikaa. Mutta myös yksi toinen paljon positiivisempi asia on vienyt paljon aikaani ja vaatinut keskittymistä... 🙂. Nimittäin jätin keittiöalan ja aloitin kuukausi sitten opiskella oppisopimuksella lasten aamu ja iltapäivä kerhon ohjaajaksi! 😃👍. Olen tällä hetkellä töissä erään päiväkodin eskari ryhmässä. Syksyllä minun pitäisi mennä töihin jollekin koululle sitten. Koko koulutus kestää vain vuoden ja jos suoritan kursseja tehokkaasti, jopa alle vuoden! 😊 Olen tyytyväinen ja innoissani uudesta alasta, lasten kanssa työskentely on haastavaa mutta palkitsevaa. Ja olen päässyt käyttämään vahvuuksiani, luovuutta, liikunnallisuutta, rauhallisuutta ja kärsivällisyyttä, sekä arvoja, joita pidän tärkeänä. Niitä ovat mm. kohteliaisuus, oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo. 


Kerroin myös aiemmin uudesta tavasta jolla tuon lisä sisältöä blogiini, eli hauskan jutun puuttuessa tilalla on vaihtoehtoisesti Mini -diy. Nyt on kuitenkin hauska juttu!😊. Tässä taannoin kun satoi lunta kovasti, olin menossa kylään äidilleni ja odottelin bussia pysäkillä katoksen alla. Viereeni tuli tummaihoinen mies ja koska myös tuuli ja hiutaleet olivat isoja ja märkiä, meidän piti seistä aika lähekkäin siinä. Sitten tuli tummaihoinen nainen lastenrattaiden kanssa. Hänellä oli mukanaan myös n.4 - 5 vuotias poika. Äiti jäi rattaiden kanssa pysäkin taakse koska ei mahtunut tulemaan katoksen alle koska oli lumikinoksiakin siinä. Lapsi sen sijaan tuli pysäkille ja istui penkillä minun ja miehen välissä. Sitten ohi ajoi henkilöauto jossa oli ilmeisesti joku tumman miehen ystävä, koska hän avasi sivuikkunan ja huusi "mitä kuuluu"? Hän katsoi ihmeissään minua ja lasta sekä tuota miestä 😁.Luuli ilmeisesti että ollaan pariskunta ( äitiä vaunujen kanssa ei näkynyt kunnolla pysäkin takaa ). On siinä lähtenyt juorut liikkeelle, jos he eivät tunne toisiaan kovin hyvin tai olleet nähneet aikoihin.. "sillä on Suomalainen nainen", "ja lapsikin"!" Katos äijää, en olis uskonut vielä noin vanhoilla päivillään"! 😂


Kiitos kun poikkesit blogiini! 😀. Toivottavasti sait ideaa johonkin tai tartuit tarjouksiin, blogini ei siis ole kaupallinen, kaikki nämä tavarat olen ostanut omilla rahoillani, enkä saa mitään korvausta esimerkiksi Tokmannilta heidän tuotteidensa mainostamisesta. Kerron aina omasta elämästäni, mitä olen ostanut, nähnyt, tehnyt tai askarrellut samalla haluten vinkata muillekin 😊. Samoin remontti jutuissa materiaalit on aina hyvä mainita siksi joku haluaa toteuttaa saman idean. Jos olet jonkun yrityksen edustaja, jonka tuotteisiin tai palveluihin minä kävisin yhteistyökumppaniksi, yhteistyö ei ole poissuljettua, en vain ole juurikaan niitä tehnyt kun sopivia projekteja ei ole ilmennyt.

Mukavaa ja aurinkoista viikonlopun jatkoa kaikille! t. Kristiina 💗 Ps. Viimeisessä kuvassa makuuhuone ennen muutoksia.... Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...