Translate

sunnuntai 6. helmikuuta 2022

Esittelyssä kylpyhuoneeni sisustus

Monet ihmiset eivät sisusta lainkaan kylpyhuonetta, tai mieltävät sisustamiseksi lähinnä vain pyyhkeiden värin tai wc:n maton valinnan. Toki näillä tehdäänkin se suurin vaikutus ilmeeseen, mutta myös muut pienet harkitut yksityiskohdat voivat tuoda ihan eri fiiliksen pesu tiloihin. Itse olen aina ihaillut esimerkiksi hienojen hotellien luxus tyyliä. Sitä halusin myös tähän omaan kylppäriin. Vähän "spa"-tunnelmaa 😊.  


Päädyin hankkimaan kullanväriset saippua telineet, ne löysin Hennes & Mauritz Home sarjasta. Pumppupullo maksoi 14,90€ ja saippuakuppi 7,90€. Saippua on itse tekemäni.Valokuvakehys on löytö Eemelin kirppikseltä Vantaalta ja maksoi 2€. Tekstin tein ihan itse tietokoneella A4 paperille kivalla fontilla ja leikkasin sopivaan kokoon. Tuohon kohtaan ei roisku vettä, niin se voi olla hyvin siinä. Mehikasvit pikku kulhossa eivät ole aitoja, ihan aidon näköisiä kylläkin. Se on vanha ostos Tigerista, taisi olla myös 2€. Ostin sen jo vuosia sitten kolmioomme jonka vessan myös sisustin.


Sitä spa-tunnelmaa tuo lisäksi Buddha ja huonetuoksu. Buddha on myös Tigerista ja huonetuoksu Jyskistä. Budhaan saa valon, joten jos laittaa vaikka vain sen päälle ja esimerkiksi pesukoneen päälle toisen kynttilän, rauhallinen ja hämärä suihkuhetki raskaan työviikon päätteeksi on mahdollinen 😊.


Kaiken kruunaa katossa oleva rosetti, josta koko hotelli-kartano-spa- ajatusmaailma lähti liikkeellekin. Se oli siis asunnossa valmiina, en ole itse sitä laittanut. Tässä asunnossa ei ole omaa saunaa, mutta minulla on suihkukoppi jossa on kiva käydä koska sinne muodostuu ihanaa lämmintä höyryä, se on leikisti mun "höyrysauna" 😁. Ja olen aina inhonnut niitä roikkuvia muovisia suihkuverhoja jotka takertuu ihoon, tämä on parempi vaihtoehto. Tämä on K-Raudan Cello -mallistoa.


Säilytystilaa on hyvin, 2 kaappia jonka lisäksi on vielä tietysti peilikaappi. Pesukoneeni on liian iso tähän, sellainen päältä täytettävä olisi paras, mutta en ala uudehkoa konetta hävittämään kun pärjään kuitenkin. Erikoinen yksityiskohta tässä kylpyhuoneessa on seinän kaakeleihin käsin maalatut ruusukuviot. Minulla on vähän kaksipiippuinen suhtautuminen niihin. Ensin ajattelin että "ihan järkyttävät, täytyy hankkia heti jostain jonkinlaisia kaakelitarroja millä saan ne piiloon", kun inhoan muutenkin kaikkea sellaista englantilaista Laura Ashley tyylistä romanttista pikkusievää sisustusta. Mutta käsityötaito on katoavaa kansanperinnettä, en tiedä kuka nuo on maalannut, mutta ei tuollaisia joka paikassa ole. Joten päätin piilottamisen sijaan arvostaa ja vaalia niitä. 


Päätinkin hankkia vaaleanpunaiset käsipyyhkeet tuomaan väriä, koska  kylpyhuoneeni on ruusuja lukuunottamatta aika neutraalin värinen, ihan kiva ettei ole kuitenkaan vitivalkoinen, beige on lämpimämmän ja kodikkaamman oloinen sävy seinissä. Kulta ja vaaleanpunainen ovat myös kivat värit yhdessä. 

Nämä ovat Tokmannilta, Kotikulta sarjaa, jossa on hyvä hinta-laatu suhde. Pehmeät, mutta käsiin ei tartu nukkaa kuivatessa. Hinta oli vain 3,99€ / kpl ja nämä ovat vielä sellaiset reilumman kokoiset, inhoan niitä pieniä kapeita käsipyyhkeitä. Ja sävy ei ole sellainen kirkas porsaan punainen pinkki, vaan vanha roosa. Tällainen "Vesa Keskisen -Tuuri kylpyhuone" tästä tuli😁. Mattoa en kuvannut koska se on vain sellainen kivi -kuvioinen kosteantilan matto. Ei mikään erityisen kaunis tai pehmoinen ja pörröinen. Tässä kylpyhuoneessa on niin vähän lattiapinta-alaa ja vesi nousee sen verran korkealle suihkun kaivosta, että heti kastuva kankainen matto ei toimisi. Tuonkin nostan aina oven ulkopuolelle kun menen suihkuun. Sanoin edellisessä postauksessa että olen kyllästynyt sisustamiseen, mikä pitää paikkansa sellaisen trendien seuraamisen ja impulsiivisen ostelun osalta, vaikka tavara olisi sitten käytettyäkin. Mutta jos jotain oikeasti tarvitsen tai tulee joku hyvä Diy - idea, toki sen tänne blogiin jaan 😊. Tänään totesin ainakin että tarvitsen jonkun kivan keväisen ovikoristeen. Sen aion tehdä kierrätysmateriaaleista jotka minulla on jo pitkälti valmiina kotona. 

Hauska juttu tähän loppuun pitkästä aikaa 😁. Töissä minulla oli sellainen lattialasta mennyt rikki ja olin tilannut uuden. Onneksi olin säästänyt varren, koska sieltä tuli se pelkkä alaosa jossa on kumi. Luulin että tulee molemmat. No, ongelma tulikin sitten kun en saanut vanhaa osaa varresta irti, olin yksin keittiössä ja juuri laittanut varren jalkojeni väliin, yrittäen repiä lastaosaa irti ylöspäin, kun yksi hoitaja tuli kysymään kahvimaitoa kahvihuoneeseen. Näky oli varmasti huvittava, sanoinkin että olen aivan kuin noita-akka joka yrittää lähteä lentoon! 😂😂 Hänkin nauroi samaa. Just sitä parasta arjen tilanne komiikkaa. "Mitä sä teet"?!? "Leikin noita-akkaa.." "Eiku".. 😂😅. Lopulta luovutin nykimisen kun oli kiire ja seuraavana päivänä tiskari totesi että siinä on lukitus, se ei lähdekään vain repimällä.. 😁. No sitten saimme sen koottua ja otettua käyttöön. 
Palaan asiaan myöhemmin! Mukavaa alkuviikkoa ja tsemppiä lumikaaoksen keskelle! 💪Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...