Translate

keskiviikko 29. syyskuuta 2021

Nautitaan syksystä!

Joillekin ihmisille jo otsikko on liikaa. "Ei siinä ole mitään nauttimista, märkää ja pimeää, jonka jälkeen kylmää ja loskaa sekä vielä pimeämpää". Itse taas olen henkeen ja vereen syysihminen 💗. Raikas ilma kesän kuumuuden jälkeen, puiden lehtien mahtavat värit, sateen ropina ikkunaan, kynttilän valo ja lasillinen punaviiniä, yhtä ihania asioita joka syksy! 

Partyliten syksyiset lehden muotoiset tuikut ovat kirppislöytö jo parin vuoden takaa. Ne sopivat tähän aikaan paremmin kuin hyvin! Tänä syksynä kaikki on ollut muuton takia enemmän ja vähemmän hukassa, pari laatikkoa on edelleen purkamatta, lähinnä keittiötavaraa, joita en voi purkaakaan ennenkuin saan keittiön remontoitua. Koko kämppä on edennyt paljon hitaammin kuin osasin ikinä odottaa, suurin ongelma on eteen tulleet yllätykset, tapetin alla ei ollutkaan siisti seinä jonka voi helposti maalata, vaan oikea perunapelto! Nyt tiedän miksi niissä oli tapetit. 😓 Ja kaikki maksaa niin paljon vaikka itse tekee, seinätasoite, pensselit, telat, maalit ym.. huh. Ärsyttää se K-raudan mainos että "remontointi on niin helppoa, suorastaan mahdotonta lopettaa".. jep.. 

No, kyllä se tästä, taas seuraavaa palkkaa odotellessa niin makuuhuone nytkähtää eteenpäin. Olohuoneesta puuttuu vielä pari sisustus juttua jotka haluan paikoilleen ennen jutun julkaisua. Tiedän että on turhauttavaa odottaa kivoja sisustus postauksia, minustakin on turhauttavaa kun en niitä voi teille julkaista, mutta heti kun jotain on edes jotenkin valmiina niin päästään asiaan 😊. En halua kuitenkaan julkaista kuvia joista puuttuu jotain oleellista tai joissa näkyy keskeneräistä remonttia.... 


Syksyssä ihanaa on myös se että saa luvan kanssa olla sisällä, kukaan ei ihmettele että: "miksi et ole ulkona kun on niin upea ilma"? Minulla syksyyn kuuluu tietysti myös leipominen. Kokeilin tällä kertaa käyttää omenapiirakkaan uutta Valion kanelikreemiä, hyvää tuli! Omenat siis vain viipaleiksi ja  piirakkapohjan päälle. Sitten vähän sokeria ja vähän kanelia niihin. Tuo kreemi sekä vähän vaniljasokeria, yksi kananmuna ja hieman kermaa sekoitetaan kulhossa laitetaan pohjan päälle ja sitten uuniin. Piirakkaa kelpaa tarjota Marimekon Räsymatto - astioista jotka olivat K -ryhmän kaupoissa-50%. Ja tämä on heti saatava etu, ei edellytä niiden leimojen tai tarrojen keräämistä. Olen niin huono ollut niiden kanssa muutenkin, yleensä kampanja on jo loppunut siihen mennessä kun olen saanut tarpeeksi leimoja tai sitten olen hukannut koko hemmetin kupongin.. 🤣. 


Sijoitin myös kerrankin kunnon ulkoilukenkiin, minun piti alunperin ostaa kumisaappaat, mutta totesin että kohta tulee kylmä ja ne voivat myös olla liukkaat, eli paras valinta olisi Goretex -ulkoilukengät jotka hylkivät vettä. Löysinkinkin sellaiset myös Citymarketista, ne olisivat maksaneet normaalisti liki 70€, mutta olivat nyt tarjouksessa Plussa -kortilla 49,95€ 😀. Kengissä on myös pitävät pohjat ja heijastimet nauhojen kiinnikkeissä. Nyt on kunnon kengät pitkäksi aikaa. On se kumma että pitää aina tinkiä omasta hyvinvoinnista, nytkin oli tunne että raaskinko ostaa, pitäisikö vielä harkita... eihän nämä olleet edes kalliit kun monet Goretex kengät ovat satasen ja yli! Jee, olen tyytyväinen 😊
Olen ihan uupunut töistä jo nyt, koska en ole saanut apulaista kuten yleensä kaksi kertaa viikossa minulla on ollut. Onneksi syysloma on tulossa lokakuun puolessa välissä kun koulut ovat kiinni. Silloin aion kunnolla saada remonttia eteenpäin ja iltaisin kun valoisa aika loppuu, ulkoilla sekä tavata ystäviä ja mennä ainakin leffaan, Hannele Laurin uusi elokuva on tulossa, joka vaikutti trailerin mukaan hauskalta, enkä ole koskaan käynyt katsomassa Bondia leffateatterissa, eli varmaan jompi kumpi niistä saattaa valikoitua katsottavaksi. Kuntosalillekin pitäisi mennä, työpaikan liikuntarahaa on vielä käyttämättä tälle vuodelle, olen siis laihtunut 8kg vime keväästä, nyt kun taas saisi uuden vaihteen päälle! Joo tiedän ettei tuo ole vielä paljoa noin pitkällä aikavälillä... Dr.Nowzardan sanoisi että: " you could have easily lost thirty pounds this month" 😂 mutta ainakin se on ollut pysyvää! 


Ihania värejä on nyt joka puolella. Nautitaan niistä 💗. Toivon kaikille ihanaa syksyn jatkoa, hauskaa juttua ei nyt taas ole, mutta positiivista on jo pelkästään se että Korona on hellittämässä onneksi ja päästään kohta normaalimpaan elämään 😊. Palaathan vierailulle blogiini kun remontti etenee.. 😉 Moikka! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...